Aktualne promocije tega tedna!

Joker kupon

Dodatne informacije o joker kuponu

10% JOKER popust na celotni nakup lahko unovčite od 20. 1. do 26. 1. 2020. Velja za enkratni nakup v vseh trgovinah Spar, Spar partner, Interspar in restavracijah Interspar. Ko uveljavljate kupon za JOKER popust, vas prosimo, da na to opozorite blagajničarko, preden zaključi vaš račun. Kopija kupona ne velja. Popusti se med seboj ne seštevajo. Prodaja samo v količinah, običajnih za gospodinjstva.

Kupon ne velja za pravne osebe in s.p. ter ni unovčljiv v trafikah Spar, Interspar in v spletni trgovini Spar. Kupona ne morete uveljavljati za nakup časopisov, revij, tobačnih izdelkov, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic, izdelkov Tchibo, izdelkov Sushi, Štartaj Slovenija, nakup ali polnjenje Urbane, polnitev za mobilne telefone, nakup SIM kartic, darilnih paketov Zvezdar, Selectcard in Selectbox ter knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev.

Kupon od 10 % do 99 % popusta na celoten nakup, ob nakupu nad 30 EUR

Natisnite kupon

Dodatne informacije o kuponu

OD PETKA, 17. 1., DO NEDELJE, 19. 1. 2020

OD 10 % DO 99% POPUSTA NA CELOTEN NAKUP

Od petka do nedelje s kuponom presenečenja najmanj 10 % popust na celoten nakup* s SPAR plus kartico ob nakupu nad 30 EUR! Velja tudi za izdelke v akciji! Ne velja v spletni trgovini.

Akcija “od 10 do 99 % popusta” velja v vseh trgovinah SPAR, INTERSPAR in SPAR partner. Kupon je unovčljiv le ob predložitvi SPAR plus kartice. Ob enkratnem nakupu lahko vsak kupec s svojo SPAR plus kartico uveljavi 1 kupon. Popust se prizna za celotno vrednost nakupa, ki ne sme presegati 500 evrov. Višine popustov so: 10%, 20%, 30%, 50% in 99%. Višina popusta je razkrita ob zaključku nakupa pri blagajni.

*Ugodnost ne velja za nakup tobačnih izdelkov, časopisov in revij, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic, izdelke susi, izdelkov Štartaj Slovenija, Tchibo, nakup ali polnjenje Urbane, polnitve za mobilne telefone (SPAR MOBIL, Mobi, Bob, Izi mobil, Simpl), SIM kartic mobilnih operaterjev, plačilo položnic, darilnih paketov Zvezdar, darilnih kartic Selectcard in za darilne pakete Selectbox. Navedeni izdelki se ne štejejo v znesek, ki je pogoj za pridobitev popusta. Popust ne velja v trafi ki Interspar. Uveljavljanje ugodnosti je mogoče samo za nakupe v količinah, običajnih za gospodinjstva. Na podlagi Zakona o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014) za knjige, ki so v Republiki Sloveniji na podlagi evidence Javne agencije za knjigo Republike Slovenije v prodaji prvih šest mesecev in se nahajajo na seznamu v naših poslovalnicah ter na spletni strani www.spar.si, ni mogoče uveljavljati nobene ugodnosti ne glede na katerokoli oglaševano prodajno akcijo podjetja Spar Slovenija d.o.o.. Kupon ni unovčljiv v spletni trgovini SPAR ONLINE. Stranka je dolžna obvestiti blagajničarko/blagajnika o uveljavitvi kupona preden le ta zaključi račun. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. V primeru tehničnih težav si SPAR Slovenija pridržuje pravico, da se stranki ob nakupu prizna 10% popust na celoten nakup*.

PRAVILNIK PRODAJNE AKCIJE PRINESI IN UNOVČI >

Dodatne informacije o joker kuponu

KUPON ZA 25% POPUST ZA EN IZDELEK* PO VAŠI IZBIRI:

  • Z eno SPAR plus kartico lahko imetnik kartice unovči en popust za izdelek po izbiri (ali iz letaka ali iz e-maila ali iz SMS-a ali pa iz SPAR mobilne aplikacije) od ponedeljka, 20. 1., do nedelje, 26. 1. 2020.
  • Popust je unovčljiv le ob predložitvi SPAR plus kartice v trgovinah SPAR, INTERSPAR, franšiznih trgovinah SPAR partner in v restavracijah INTERSPAR.
  • Popust ne velja v Trafikah Spar in Interspar.

KAKO UVELJAVITI KUPON?

  • Ko uveljavljate kupon iz letaka ali emaila, vas prosimo, da na to opozorite blagajničarko.
  • Ko uveljavljate popust iz SMS-a, pokažite sporočilo iz telefona blagajničarki.
  • Ko uveljavljate popust iz SPAR plus mobilne aplikacije, pokažite blagajničarki kupon iz aplikacije na telefonu.

*POPUSTI SE NE SEŠTEVAJO. V primeru, da se kupon unovči na akcijsko znižan izdelek, označen s SPAR plus kartico, se popust v višini 25 % odšteje od redne cene. Kupon ne velja za nakup tobačnih izdelkov, časopisov, revij, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic, SPAR darilnih bonov, izdelkov blagovne znamke Tchibo, polnitev za mobilne telefone (SPAR MOBIL, Mobi, Bob, Izi mobil, Simpl), SIM kartic mobilnih operaterjev, pnevmatik, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, darilnih paketov Zvezdar, Selectcard in Selectbox, nakup ali polnjenje Urbane ter piva v povratni embalaži, vina, penečega vina in žganih pijač (tudi z manj kot 15 % vol. alk.) ter zimskih pnevmatik. Popust ne velja za izdelke iz akcije »gratis«, »Več je ceneje«, »Trajno znižano«, »Znižano«, izdelke iz promocij Točke zvestobe, izdelke Sushi by Ohana, Štartaj Slovenija, ter za izdelke, ki so znižani s kuponom z barkodo. Kupon se ne sešteva s popusti za skupine izdelkov. Kupon ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Kupon velja za nakup le enega izdelka oz. eno pakirano (povezano) embalažo, ki je na voljo v trgovini na prodajnih policah, pri tehtanih izdelkih pa za eno vrsto blaga in v količini, običajni za gospodinjstva ter največ 5 kg ene vrste svežega postrežnega mesa po vaši izbiri. Popust ne velja za akcijsko znižane cene izdelkov, označene s SPAR plus kartico. Kupon ni unovčljiv v spletni trgovini SPAR ONLINE.

SPAR plus kupon za upokojence - 20 % popust na vse jedi na oddelku SPAR to go

V PONEDELJEK, 13. 1. 2020, ste upokojenci ob nakupu s SPAR plus kartico z urejenim statusom upokojenca v izbranih trgovinah* Spar in Interspar prejeli kupon za 20 % POPUST NA VSE JEDI na oddelku SPAR TO GO.

SPAR plus kupon je možno unovčiti OD PONEDELJKA, 13. 1. 2020, do prodaje zalog oz. najkasneje DO PONEDELJKA, 20. 1. 2020, ob predložitvi SPAR plus kartice z urejenim statusom upokojenca. Kupon je možno unovčiti le v izbranih trgovinah** Spar in Interspar; velja za nakup vseh jedi na oddelku SPAR to go.

*Kupon prejmete v naslednjih trgovinah:

  • Interspar ter
  • v izbranih trgovinah Spar (kupona NE prejmete v Spar Domžale, BTC hala A, Spar - City Čopova, Ljubljana in Spar City – Florjan, Maribor).

**Kupon je možno unovčiti v naslednjih trgovinah:

  • Interspar ter
  • v izbranih trgovinah Spar (kupon ne velja v SPAR Domžale in BTC hala A, Spar City-Čopova, Ljubljana in Florjan, Maribor).

Kupona ne prejmete in ga ni mogoče unovčiti v franšiznih prodajalnah Spar Partner.

*V vsoto za pridobitev kupona se ne upošteva nakup tobačnih izdelkov, revij, časopisov, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic in darilnih bonov, izdelkov blagovne znamke Tchibo, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, nakup in polnjenje kartic Urbana ter polnitev za mobilne telefone (SPAR Mobil, Mobi, Bob, Izi mobil, A1-Simpl), SIM kartic mobilnih operaterjev ter darilnih paketov Zvezdar, Selectbox in Selectcard, izdelkov iz promocije »Štartaj Slovenija« ter izdelkov Sushi by Ohana. Kupon je unovčljiv v primeru urejenega statusa upokojenca na SPAR plus kartici od 13. 1. 2020 do 20. 1. 2020.

SPAR plus kupon za upokojence - 20 % popust na vse jedi v Restavraciji Interspar

V PONEDELJEK, 13. 1., ste upokojenci ob nakupu s SPAR plus kartico z urejenim statusom upokojenca v izbranih trgovinah** Interspar prejeli  kupon* za 20 % POPUST NA VSE JEDI v Restavracijah Interspar.

SPAR plus kupon je možno unovčiti OD PONEDELJKA, 13. 1. 2020, DO PONEDELJKA, 20. 1. 2020, ob predložitvi SPAR plus kartice z urejenim statusom upokojenca v vseh Restavracijah Interspar. Kupon se ne sešteva z ostalimi kuponi in akcijami ter z njim ni možno uveljavljati popusta na študentsko kosilo. Pri enem nakupu lahko unovčite en kupon. Kupon velja za nakup več različnih jedi.

**Kupon prejmete v naslednjih trgovinah– Interspar Citypark Ljubljana, Interspar Vič Ljubljana, Interspar Europark Maribor, Interspar Qlandia Maribor, Interspar Kranj, Interspar Citycenter Celje, Interspar Koper, Interspar Nova Gorica, Interspar Murska Sobota.

*V vsoto za pridobitev kupona se ne upošteva nakup tobačnih izdelkov, revij, časopisov, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic in darilnih bonov, izdelkov blagovne znamke Tchibo, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, nakup in polnjenje kartic Urbana ter polnitev za mobilne telefone (SPAR Mobil, Mobi, Bob, Izi mobil, A1-Simpl), SIM kartic mobilnih operaterjev ter darilnih paketov Zvezdar, Selectbox in Selectcard ter izdelkov iz promocije »Štartaj Slovenija«. Kupon je unovčljiv od 13. 1. 2020 do 20. 1. 2020 v katerikoli Restavraciji Interspar v primeru urejenega statusa upokojenca na SPAR plus kartici.

Ugodna izbira!

Dodatne informacije o popustu

ODSTRANJEVALCI VLAGE IN PLESNI - 25 % CENEJE S SPAR PLUS KARTICO

Popust se obračuna pri blagajni. Količine so omejene – možen je nakup v količinah primernih za gospodinjstva. Popust ne velja za izdelke iz programa TRAJNO ZNIŽANO. Ponudba velja od petka, 17. 1., do nedelje, 19. 1. 2020, oz. do prodaje akcijskih zalog v vseh Intersparih in hipermarketih Spar, razen pri označenih izdelkih. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, ter količinski popusti se ne seštevajo. Ne velja za izdelke blagovne znamke Tchibo. Ponudba ne velja v trgovini Spar City - Ljubljana in Maribor. Slika je simbolna.

Dodatne informacije o popustu

ŽARNICE IN SIJALKE - 30 % CENEJE S SPAR PLUS KARTICO

Popust se obračuna pri blagajni. Količine so omejene – možen je nakup v količinah primernih za gospodinjstva. Popust ne velja za izdelke iz programa TRAJNO ZNIŽANO. Ponudba velja od petka, 24. 1., do nedelje, 26. 1. 2020, oz. do prodaje akcijskih zalog v vseh Intersparih in hipermarketih Spar, razen pri označenih izdelkih. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, ter količinski popusti se ne seštevajo. Ne velja za izdelke blagovne znamke Tchibo. Ponudba ne velja v trgovini Spar City - Ljubljana in Maribor. Slika je simbolna.

SPAR plus kupon - izdajanje

Dodatne informacije o kuponu

30 % popusta za spodnje perilo in pižame

Od srede, 15. 1. 2020, do nedelje, 19. 1. 2020, prejmete ob prvem nakupu s SPAR plus kartico kupon* za 30 % POPUSTA ZA SPODNJE PERILO IN PIŽAME. Kupona ne prejmete v trgovinah Spar City - Čopova, Ljubljana in Spar City - Florjan, Maribor, v franšiznih trgovinah SPAR partner ter v spletni trgovini SPAR Online.

SPAR plus kupon je možno unovčiti od ponedeljka, 20. 1., do prodaje zalog oz. najkasneje do nedelje, 26. 1. 2020, ob predložitvi SPAR plus kartice v Intersparih in hipermarketih Spar.

Kupon prejmete priročno stiskanega zraven računa. Pri enkratnem nakupu boste prejeli 1 kupon za 30 % popusta za spodnje perilo in pižame. Z enim kuponom za spodnje perilo in pižame lahko kupite več izdelkov.

*Kupona ne prejmete ob nakupu tobačnih izdelkov, revij, časopisov, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic in darilnih bonov, izdelkov blagovne znamke Tchibo, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, nakup in polnjenje kartic Urbana ter polnitev za mobilne telefone (SPAR Mobil, Mobi, Bob, Izi mobil, A1-Simpl), SIM kartic mobilnih operaterjev ter darilnih paketov Zvezdar, Selectbox in Selectcard ter izdelkov iz promocije »Štartaj, Slovenija!«. Prodaja v količinah običajnih za gospodinjstvo. Kupona ni možno unovčiti v trgovini Spar City - Čopova, Ljubljana in Spar City - Florjan, Maribor in v franšiznih trgovinah SPAR Partner. Kupon ne velja za izdelke Tchibo. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, se med seboj ne seštevajo. Popust se lahko koristi le za prodajo v količinah, ki so običajna za gospodinjstva.

Kupon ne velja za izdelke blagovne znamke Tchibo in izdelke vključene v promocijo TRAJNO ZNIŽANO. Kupona ni možno unovčiti v spletni trgovini SPAR Online. Slika je simbolna.

SPAR plus kupon - unovčevanje

Dodatne informacije o kuponu

30 % popusta za baterije

Od srede, 8. 1. 2020, do nedelje, 12. 1. 2020, prejmete ob prvem nakupu s SPAR plus kartico kupon* za 30 % POPUSTA ZA BATERIJE. Kupona ne prejmete v trgovinah Spar City - Čopova, Ljubljana in Spar City - Florjan, Maribor, v franšiznih trgovinah SPAR partner ter v spletni trgovini SPAR Online.

SPAR plus kupon je možno unovčiti od ponedeljka, 13. 1., do prodaje zalog oz. najkasneje do nedelje, 19. 1. 2020, ob predložitvi SPAR plus kartice v Intersparih in hipermarketih Spar.

Kupon prejmete priročno stiskanega zraven računa. Pri enkratnem nakupu boste prejeli 1 kupon za 30 % popusta za baterije. Z enim kuponom za baterije lahko kupite več izdelkov.

*Kupona ne prejmete ob nakupu tobačnih izdelkov, revij, časopisov, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic in darilnih bonov, izdelkov blagovne znamke Tchibo, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, nakup in polnjenje kartic Urbana ter polnitev za mobilne telefone (SPAR Mobil, Mobi, Bob, Izi mobil, A1-Simpl), SIM kartic mobilnih operaterjev ter darilnih paketov Zvezdar, Selectbox in Selectcard ter izdelkov iz promocije »Štartaj, Slovenija!«. Prodaja v količinah običajnih za gospodinjstvo. Kupona ni možno unovčiti v trgovini Spar City - Čopova, Ljubljana in Spar City - Florjan, Maribor in v franšiznih trgovinah SPAR Partner. Kupon ne velja za izdelke Tchibo. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, se med seboj ne seštevajo. Popust se lahko koristi le za prodajo v količinah, ki so običajna za gospodinjstva.

Kupon ne velja za izdelke blagovne znamke Tchibo in izdelke vključene v promocijo TRAJNO ZNIŽANO. Kupona ni možno unovčiti v spletni trgovini SPAR Online. Slika je simbolna.

Mobi akcija

Dodatne informacije o mobi akciji

Ob polnitvi predplačniškega računa z elektronsko kartico Mobi (vrednostnico v elektronski obliki) v vrednosti 10 € prejmete dodaten 100% promocijski bonus v višini 10 € v obliki dobroimetja na predplačniškem računu. Prodajna ponudba velja za elektronske kartice Mobi, kupljene na prodajnih mestih SPAR in INTERSPAR od 3. 1. do vključno 31. 1. 2020.

Aktualni SPAR in INTERSPAR katalogi

Preverite odlično akcijsko ponudbo izdelkov v naših tedenskih katalogih!

Aktualni projekti

Prebrskajte med aktualnimi projekti, ki jih pripravljamo za vas!

Izberite 10 BIO izdelkov

In jih vse do 6. 3. kupujte kar 20 % ceneje. Izjemna ugodnost samo v aplikaciji SPAR plus!