Aktualni kuponi, popusti in promocije v tem tednu!

Kupon za 10 % popust na celoten nakup

Dodatne informacije o kuponu

KUPON ZA 10 % POPUST NA CELOTEN NAKUP:

  • Z eno SPAR plus kartico lahko imetnik kartice unovči en kupon za popust na celoten nakup ob nakupu nad 30 EUR (ali iz letaka ali iz e-maila ali iz SMS-a ali pa iz SPAR mobilne aplikacije) od petka, 17. 9., do sobote, 18. 9. 2021.
  • Popust je unovčljiv le ob predložitvi SPAR plus kartice v trgovinah SPAR, INTERSPAR, franšiznih trgovinah SPAR partner in v restavracijah INTERSPAR.
  • Popust ne velja v Trafikah Spar in Interspar.

KAKO UVELJAVITI KUPON?

  • Ko uveljavljate kupon iz letaka ali emaila, vas prosimo, da na to opozorite blagajničarko.
  • Ko uveljavljate popust iz SMS-a, pokažite sporočilo iz telefona blagajničarki.
  • Ko uveljavljate popust iz SPAR plus mobilne aplikacije, pokažite blagajničarki kupon iz aplikacije na telefonu.

KUPON ZA 10 % POPUST NA CELOTEN NAKUP je unovčljiv ob enkratnem nakupu nad 30 EUR ob predložitvi SPAR plus kartice. Unovčiti je možno le en kupon. Popusti na celoten nakup se med seboj ne seštevajo. Velja tudi za izdelke v akciji. Popust se obračuna od vrednosti nakupa, pri čemer je najvišja osnova za popust 500 EUR. Kupon je unovčljiv v vseh trgovinah SPAR, INTERSPAR, SPAR partner in restavracijah INTERSPAR.

V vsoto za pridobitev navedenega popusta se ne vštevajo tobačni izdelki, časopisi, revije, povratna embalaža, vinjete, SPAR darilne kartice, na PAYSAFE kartice, začetne formule, zaščitne maske, izdelki suši, Sodastream polnitev, izdelki blagovne znamke Tchibo, nakup ali polnjenje kartice Urbana, polnitev za mobilne telefone (SPAR MOBIL, Mobi, Bob, Izi mobil, Simpl), nakup SIM kartic mobilnih operaterjev, darilni paketi Zvezdar, Selectbox, Selectcard in za knjige založbe Egmont. Kupona ni možno koristiti na izdelke, ki se ne vštevajo v vsoto za pridobitev popusta. Kupon ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Popust se lahko koristi le za prodajo v količinah, ki so običajne za gospodinjstva. Kupon ni unovčljiv v spletni trgovini SPAR ONLINE.

Super popust!

Super popust: Energijski in športni napitki, 25 % popust s SPAR plus kartico

Dodatne informacije o popustu

Popust se obračuna pri blagajni. Količine so omejene – možen je nakup v količinah primernih za gospodinjstva. Popust ne velja za izdelke Tchibo, in za izdelke iz programa TRAJNO ZNIŽANO. Ponudba velja v petek, 17. 9., in soboto, 18. 9. oz. do prodaje akcijskih zalog v vseh trgovinah Spar in Interspar, razen pri označenih izdelkih. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, ter količinski popusti se ne seštevajo. Slika je simbolna.

Super popust: Pripomočki za čiščenje, 40 % popust s SPAR plus kartico

Dodatne informacije o popustu

Ne velja za tehnične izdelke. Popust se obračuna pri blagajni. Količine so omejene – možen je nakup v količinah primernih za gospodinjstva. Popust ne velja za izdelke Tchibo, in za izdelke iz programa TRAJNO ZNIŽANO. Ponudba velja v petek, 17. 9., in soboto, 18. 9. oz. do prodaje akcijskih zalog v vseh trgovinah Spar in Interspar, razen pri označenih izdelkih. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, ter količinski popusti se ne seštevajo. Slika je simbolna.

SPAR plus kupon - izdajanje

SPAR plus kuponing, izdelki Alufix, Piskar in Swirl - 35 % ceneje s SPAR plus kuponom

Dodatne informacije o kuponu

Od torka, 14. 9., do sobote, 18. 9. 2021, prejmete pri vsakem nakupu s SPAR plus kartico SPAR plus kupon za 35 % popust za IZDELKE ALUFIX, PISKAR IN SWIRL.

SPAR plus kupon je možno unovčiti od ponedeljka, 20. 9., do odprodaje zalog oz. najkasneje do sobote, 25. 9. 2021, ob predložitvi SPAR plus kartice v trgovinah SPAR in INTERSPAR.

Kupon prejmete priročno stiskanega zraven računa. Pri enkratnem nakupu boste prejeli 1 kupon za 35 % popust za izdelke Alufix, Piskar in Swirl. Z enim kuponom za izdelke Alufix, Piskar in Swirl lahko kupite več izdelkov.

*V vsoto za pridobitev kupona se ne upošteva nakup tobačnih izdelkov, revij, časopisov, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic in darilnih bonov, izdelkov blagovne znamke Tchibo, nakup in polnjenje kartic Urbana ter polnitev za mobilne telefone (SPAR Mobil, Mobi, Bob, Izi mobil, Simpl), SIM kartic mobilnih operaterjev ter darilnih paketov Zvezdar, Selectbox in Selectcard ter izdelkov iz promocije Štartaj Slovenija. Prodaja v količinah običajnih za gospodinjstvo. Kupona ni možno unovčiti v trgovini Spar City - Čopova, Ljubljana in Spar City - Florjan, Maribor in ne velja v franšiznih trgovinah SPAR Partner. Kupon ne velja za izdelke Tchibo. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenihs SPAR plus kartico, se med seboj ne seštevajo. Popust se lahko koristile za prodajo v količinah, ki so običajna za gospodinjstva.

Popust ne velja za vrečke za sesalce. Kupon ne velja za izdelke Tchibo in izdelke, ki so vključeni v promocijo TRAJNO ZNIŽANO. Slika je simbolična.

SPAR plus kupon za upokojence - 20 % popust na vse jedi na oddelku SPAR to go

V PONEDELJEK, 13. 9. 2021, ste upokojenci ob nakupu s SPAR plus kartico z urejenim statusom upokojenca v izbranih trgovinah* Spar in Interspar prejeli kupon za 20 % POPUST NA VSE JEDI na oddelku SPAR TO GO.

SPAR plus kupon je možno unovčiti OD PONEDELJKA, 13. 9. 2021, do prodaje zalog oz. najkasneje DO PONEDELJKA, 20. 9. 2021, ob predložitvi SPAR plus kartice z urejenim statusom upokojenca. Kupon je možno unovčiti le v izbranih trgovinah** Spar in Interspar; velja za nakup vseh jedi na oddelku SPAR to go.

*Kupon prejmete v naslednjih trgovinah:

  • Interspar ter
  • v izbranih trgovinah Spar (kupona NE prejmete v Spar Domžale, BTC hala A, Spar - City Čopova, Ljubljana in Spar City – Florjan, Maribor).

**Kupon je možno unovčiti v naslednjih trgovinah:

  • Interspar ter
  • v izbranih trgovinah Spar (kupon ne velja v SPAR Domžale in BTC hala A, Spar City-Čopova, Ljubljana in Florjan, Maribor).

Kupona ne prejmete in ga ni mogoče unovčiti v franšiznih prodajalnah Spar Partner.

*V vsoto za pridobitev kupona se ne upošteva nakup tobačnih izdelkov, revij, časopisov, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic in darilnih bonov, izdelkov blagovne znamke Tchibo, Sodastream polnitev, zaščitnih mask, nakup in polnjenje kartic Urbana ter polnitev za mobilne telefone (SPAR Mobil, Mobi, Bob, Izi mobil, A1-Simpl), SIM kartic mobilnih operaterjev ter darilnih paketov Zvezdar, Selectbox in Selectcard, začetnih formul in izdelkov iz promocije »Štartaj Slovenija« ter izdelkov Sushi by Ohana. Kupon je unovčljiv v primeru urejenega statusa upokojenca na SPAR plus kartici od 13. 9. 2021 do 20. 9. 2021.

SPAR plus kupon za upokojence - 20 % popust na vse jedi v Restavraciji Interspar

V PONEDELJEK, 13. 9., ste upokojenci ob nakupu s SPAR plus kartico z urejenim statusom upokojenca v izbranih trgovinah** Interspar prejeli  kupon* za 20 % POPUST NA VSE JEDI v Restavracijah Interspar.

SPAR plus kupon je možno unovčiti OD PONEDELJKA, 13. 9. 2021, DO PONEDELJKA, 20. 9. 2021, ob predložitvi SPAR plus kartice z urejenim statusom upokojenca v vseh Restavracijah Interspar. Kupon se ne sešteva z ostalimi kuponi in akcijami ter z njim ni možno uveljavljati popusta na študentsko kosilo. Pri enem nakupu lahko unovčite en kupon. Kupon velja za nakup več različnih jedi.

**Kupon prejmete v naslednjih trgovinah– Interspar Citypark Ljubljana, Interspar Vič Ljubljana, Interspar Europark Maribor, Interspar Qlandia Maribor, Interspar Kranj, Interspar Citycenter Celje, Interspar Koper, Interspar Nova Gorica, Interspar Murska Sobota.

*V vsoto za pridobitev kupona se ne upošteva nakup tobačnih izdelkov, revij, časopisov, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic in darilnih bonov, izdelkov blagovne znamke Tchibo, knjig, nakup in polnjenje kartic Urbana ter polnitev za mobilne telefone (SPAR Mobil, Mobi, Bob, Izi mobil, A1-Simpl), SIM kartic mobilnih operaterjev ter darilnih paketov Zvezdar, Selectbox in Selectcard ter izdelkov iz promocije »Štartaj Slovenija«. Kupon je unovčljiv od 13. 9. 2021 do 20. 9. 2021 v katerikoli Restavraciji Interspar v primeru urejenega statusa upokojenca na SPAR plus kartici.

Dodatne informacije o mobi akciji

Ponudba kartice Mobi v obliki elektronskega zapisa velja za fizične osebe, od 1. 9. do 30. 9. 2021, na prodajnih mestih SPAR in INTERSPAR. Ob posameznem nakupu je mogoče kupiti največ 5 e-kartic Mobi 10+10, pri čemer e-kartica stane 10 EUR, ob polnitvi pa uporabnik Mobi prejme 20 EUR dobroimetja na račun Mobi.

SPAR kupon popusti kdaj, 25 akcija na en izdelek