Aktualni kuponi, popusti in promocije v tem tednu!

Kupon za 10 % popust na celoten nakup ob nakupu nad 30 EUR

Dodatne informacije o kuponu

KUPON ZA 10 % POPUST NA CELOTEN NAKUP:

  • Z eno SPAR plus kartico lahko imetnik kartice unovči en kupon za popust na celoten nakup ob nakupu nad 30 EUR (ali iz letaka ali iz e-maila ali iz SMS-a ali pa iz SPAR mobilne aplikacije) od petka, 9. 4., do sobote, 10. 4. 2021.
  • Popust je unovčljiv le ob predložitvi SPAR plus kartice v trgovinah SPAR, INTERSPAR, franšiznih trgovinah SPAR partner in v restavracijah INTERSPAR.
  • Popust ne velja v Trafikah Spar in Interspar.

KAKO UVELJAVITI KUPON?

  • Ko uveljavljate kupon iz letaka ali emaila, vas prosimo, da na to opozorite blagajničarko.
  • Ko uveljavljate popust iz SMS-a, pokažite sporočilo iz telefona blagajničarki.
  • Ko uveljavljate popust iz SPAR plus mobilne aplikacije, pokažite blagajničarki kupon iz aplikacije na telefonu.

KUPON ZA 10 % POPUST NA CELOTEN NAKUP je unovčljiv ob enkratnem nakupu nad 30 EUR ob predložitvi SPAR plus kartice. Unovčiti je možno le en kupon. Popusti na celoten nakup se med seboj ne seštevajo. Velja tudi za izdelke v akciji. Popust se obračuna od vrednosti nakupa, pri čemer je najvišja osnova za popust 500 EUR. Kupon je unovčljiv v vseh trgovinah SPAR, INTERSPAR, SPAR partner in restavracijah INTERSPAR.

V vsoto za pridobitev navedenega popusta se ne vštevajo tobačni izdelki, časopisi, revije, povratna embalaža, vinjete, SPAR darilne kartice, začetne formule, zaščitne maske, izdelki suši, Sodastream polnitev, izdelki blagovne znamke Tchibo, izdelki iz promocij Štartaj Slovenija, nakup ali polnjenje kartice Urbana, polnitev za mobilne telefone (SPAR MOBIL, Mobi, Bob, Izi mobil, Simpl), nakup SIM kartic mobilnih operaterjev, darilni paketi Zvezdar, Selectbox in Selectcard. Kupona ni možno koristiti na izdelke, ki se ne vštevajo v vsoto za pridobitev popusta. Kupon ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Popust se lahko koristi le za prodajo v količinah, ki so običajne za gospodinjstva. Kupon ni unovčljiv v spletni trgovini SPAR ONLINE.

Super popust

Super popust: Ponve, kozice, lonci in pokrovke - 30 % ceneje s SPAR plus kartico

Dodatne informacije o popustu

Popust se obračuna pri blagajni. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo za akcijske cene izdelkov, označenih s SPAR plus kartico. Popust ne velja za izdelke Tchibo, za izdelke vključene v promocijo TRAJNO ZNIŽANO in Štartaj Slovenija. Možen je nakup le v količinah, primernih za gospodinjstvo. Slike so simbolične.

SPAR plus kupon - izdajanje

SPAR plus kuponing, semena vrtnin in okrasnih rastlin - 30 % ceneje s SPAR plus kuponom

Dodatne informacije o kuponu

Od torka, 6. 4., do sobote, 10. 4. 2021, prejmete pri vsakem nakupu s SPAR plus kartico SPAR plus kupon za 30 % popust za SEMENA VRTNIN IN OKRASNIH RASTLIN.

SPAR plus kupon je možno unovčiti od ponedeljka, 12. 4., do odprodaje zalog oz. najkasneje do sobote, 17. 4. 2021, ob predložitvi SPAR plus kartice v trgovinah SPAR in INTERSPAR.

Kupon prejmete priročno stiskanega zraven računa. Pri enkratnem nakupu boste prejeli 1 kupon za 30 % popust za semena vrtnin in okrasnih rastlin. Z enim kuponom za semena vrtnin in okrasnih rastlin lahko kupite več izdelkov.

*V vsoto za pridobitev kupona se ne upošteva nakup tobačnih izdelkov, revij, časopisov, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic in darilnih bonov, izdelkov blagovne znamke Tchibo, nakup in polnjenje kartic Urbana ter polnitev za mobilne telefone (SPAR Mobil, Mobi, Bob, Izi mobil, Simpl), SIM kartic mobilnih operaterjev ter darilnih paketov Zvezdar, Selectbox in Selectcard ter izdelkov iz promocije Štartaj Slovenija. Prodaja v količinah običajnih za gospodinjstvo. Kupona ni možno unovčiti v trgovini Spar City - Čopova, Ljubljana in Spar City - Florjan, Maribor in ne velja v franšiznih trgovinah SPAR Partner. Kupon ne velja za izdelke Tchibo. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, se med seboj ne seštevajo. Popust se lahko koristi le za prodajo v količinah, ki so običajna za gospodinjstva.

Kupon ne velja za izdelke Tchibo in izdelke, ki so vključeni v promocijo TRAJNO ZNIŽANO. Slika je simbolična.

Dodatne informacije o mobi akciji

Ponudba kartice Mobi v obliki elektronskega kodnega zapisa velja za fizične osebe, od 1. 4. do vključno 30. 4. 2021 ,na prodajnih mestih SPAR in INTERSPAR. Ob posameznem nakupu je mogoče kupiti največ 5 e-kartic Mobi 10+10, pri čemer e-kartica stane 10 EUR, ob polnitvi pa uporabnik Mobi prejme 20 EUR dobroimetja na račun Mobi. Slika je simbolična.

SPAR kupon popusti kdaj, 25 akcija na en izdelek