Aktualne promocije tega tedna!

Dodatne informacije o kuponu

KUPON ZA 10 % POPUST NA CELOTEN NAKUP:

 • Z eno SPAR plus kartico lahko imetnik kartice unovči en kupon za popust na celoten nakup ob nakupu nad 30 EUR (ali iz letaka ali iz e-maila ali iz SMS-a ali pa iz SPAR mobilne aplikacije) od petka, 13. 9., do nedelje, 15. 9. 2019.
 • Popust je unovčljiv le ob predložitvi SPAR plus kartice v trgovinah SPAR, INTERSPAR, franšiznih trgovinah SPAR partner in v restavracijah INTERSPAR.
 • Popust ne velja v Trafikah Spar in Interspar.

KAKO UVELJAVITI KUPON?

 • Ko uveljavljate kupon iz letaka ali emaila, vas prosimo, da na to opozorite blagajničarko.
 • Ko uveljavljate popust iz SMS-a, pokažite sporočilo iz telefona blagajničarki.
 • Ko uveljavljate popust iz SPAR plus mobilne aplikacije, pokažite blagajničarki kupon iz aplikacije na telefonu.

KUPON ZA 10 % POPUST NA CELOTEN NAKUP je unovčljiv ob enkratnem nakupu nad 30 EUR ob predložitvi SPAR plus kartice. Unovčiti je možno le en kupon. Popusti na celoten nakup se med seboj ne seštevajo. Velja tudi za izdelke v akciji. Največji znesek nakupa, pri katerem lahko še uveljavljate popust, je 500 EUR. Kupon je unovčljiv v vseh trgovinah SPAR, INTERSPAR, SPAR partner in restavracijah INTERSPAR.

V vsoto za pridobitev navedenega popusta se ne vštevajo tobačni izdelki, časopisi, revije, povratna embalaža, vinjete, SPAR darilne kartice, izdelki Sushi by Ohana, izdelki blagovne znamke Tchibo, izdelki iz promocij Štartaj Slovenija, nakup ali polnjenje kartice Urbana, polnitev za mobilne telefone (SPAR MOBIL, Mobi, Bob, Izi mobil, Simpl), knjige, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, nakup SIM kartic mobilnih operaterjev, darilni paketi Zvezdar, Selectbox in Selectcard. Kupona ni možno koristiti na izdelke, ki se ne vštevajo v vsoto za pridobitev popusta. Kupon ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Popust se lahko koristi le za prodajo v količinah, ki so običajne za gospodinjstva. Kupon ni unovčljiv v spletni trgovini SPAR ONLINE.

Dodatne informacije o kuponu

KUPON ZA 25% POPUST ZA EN IZDELEK* PO VAŠI IZBIRI:

 • Z eno SPAR plus kartico lahko imetnik kartice unovči en popust za izdelek po izbiri (ali iz letaka ali iz e-maila ali iz SMS-a ali pa iz SPAR mobilne aplikacije) od ponedeljka, 16. 9., do četrtka, 19. 9. 2019.
 • Popust je unovčljiv le ob predložitvi SPAR plus kartice v trgovinah SPAR, INTERSPAR, franšiznih trgovinah SPAR partner in v restavracijah INTERSPAR.
 • Popust ne velja v Trafikah Spar in Interspar.

KAKO UVELJAVITI KUPON?

 • Ko uveljavljate kupon iz letaka ali emaila, vas prosimo, da na to opozorite blagajničarko.
 • Ko uveljavljate popust iz SMS-a, pokažite sporočilo iz telefona blagajničarki.
 • Ko uveljavljate popust iz SPAR plus mobilne aplikacije, pokažite blagajničarki kupon iz aplikacije na telefonu.

*POPUSTI SE NE SEŠTEVAJO. V primeru, da se kupon unovči na akcijsko znižan izdelek, označen s SPAR plus kartico, se popust v višini 25 % odšteje od redne cene. Kupon ne velja za nakup tobačnih izdelkov, časopisov, revij, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic, SPAR darilnih bonov, izdelkov blagovne znamke Tchibo, polnitev za mobilne telefone (SPAR MOBIL, Mobi, Bob, Izi mobil, Simpl), SIM kartic mobilnih operaterjev, pnevmatik, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, darilnih paketov Zvezdar, Selectcard in Selectbox, nakup ali polnjenje Urbane ter piva v povratni embalaži, vina, penečega vina in žganih pijač (tudi z manj kot 15 % vol. alk.) ter zimskih pnevmatik. Popust ne velja za izdelke iz akcije »gratis«, »Več je ceneje«, »Trajno znižano«, »Znižano«, izdelke iz promocij Točke zvestobe, izdelke Sushi by Ohana, Štartaj Slovenija, ter za izdelke, ki so znižani s kuponom z barkodo. Kupon se ne sešteva s popusti za skupine izdelkov. Kupon ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Kupon velja za nakup le enega izdelka oz. eno pakirano (povezano) embalažo, ki je na voljo v trgovini na prodajnih policah, pri tehtanih izdelkih pa za eno vrsto blaga in v količini, običajni za gospodinjstva ter največ 5 kg ene vrste svežega postrežnega mesa po vaši izbiri. Popust ne velja za akcijsko znižane cene izdelkov, označene s SPAR plus kartico. Kupon ni unovčljiv v spletni trgovini SPAR ONLINE.

Kupon od 10 % do 99 % popusta na celoten nakup, ob nakupu nad 30 EUR

Natisnite kupon

Dodatne informacije o kuponu

OD PETKA, 20. 9., DO NEDELJE, 22. 9. 2019

OD 10 % DO 99% POPUSTA NA CELOTEN NAKUP

Od petka do nedelje s kuponom presenečenja najmanj 10 % popust na celoten nakup* s SPAR plus kartico ob nakupu nad 30 EUR! Velja tudi za izdelke v akciji! Ne velja v spletni trgovini.

Akcija “od 10 do 99 % popusta” velja v vseh trgovinah SPAR, INTERSPAR in SPAR partner. Kupon je unovčljiv le ob predložitvi SPAR plus kartice. Ob enkratnem nakupu lahko vsak kupec s svojo SPAR plus kartico uveljavi 1 kupon. Popust se prizna za celotno vrednost nakupa, ki ne sme presegati 500 evrov. Višine popustov so: 10%, 20%, 30%, 50% in 99%. Višina popusta je razkrita ob zaključku nakupa pri blagajni.

*Ugodnost ne velja za nakup tobačnih izdelkov, časopisov in revij, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic, izdelke Sushi by Ohana, izdelkov Štartaj Slovenija, Tchibo, nakup ali polnjenje Urbane, polnitve za mobilne telefone (SPAR MOBIL, Mobi, Bob, Izi mobil, Simpl), SIM kartic mobilnih operaterjev, plačilo položnic, darilnih paketov Zvezdar, darilnih kartic Selectcard in za darilne pakete Selectbox. Navedeni izdelki se ne štejejo v znesek, ki je pogoj za pridobitev popusta. Popust ne velja v trafiki Interspar. Uveljavljanje ugodnosti je mogoče samo za nakupe v količinah, običajnih za gospodinjstva. Na podlagi Zakona o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014) za knjige, ki so v Republiki Sloveniji na podlagi evidence Javne agencije za knjigo Republike Slovenije v prodaji prvih šest mesecev in se nahajajo na seznamu v naših poslovalnicah ter na spletni strani www.spar.si, ni mogoče uveljavljati nobene ugodnosti ne glede na katerokoli oglaševano prodajno akcijo podjetja Spar Slovenija d.o.o.. Kupon ni unovčljiv v spletni trgovini SPAR ONLINE. Stranka je dolžna obvestiti blagajničarko/blagajnika o uveljavitvi kupona preden le ta zaključi račun. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. V primeru tehničnih težav si SPAR Slovenija pridržuje pravico, da se stranki ob nakupu prizna 10% popust na celoten nakup*.

PRAVILNIK PRODAJNE AKCIJE PRINESI IN UNOVČI >

Spar plus kuponi za upokojence

SPAR plus kupon za upokojence - 20 % popust na vse jedi v Restavraciji Interspar

V PONEDELJEK, 9. 9., ste upokojenci ob nakupu s SPAR plus kartico z urejenim statusom upokojenca v izbranih trgovinah** Interspar prejeli  kupon* za 20 % POPUST NA VSE JEDI v Restavracijah Interspar.

SPAR plus kupon je možno unovčiti OD PONEDELJKA, 9. 9. 2019, DO PONEDELJKA, 16. 9. 2019, ob predložitvi SPAR plus kartice z urejenim statusom upokojenca v vseh Restavracijah Interspar. Kupon se ne sešteva z ostalimi kuponi in akcijami ter z njim ni možno uveljavljati popusta na študentsko kosilo. Pri enem nakupu lahko unovčite en kupon. Kupon velja za nakup več različnih jedi.

**Kupon prejmete v naslednjih trgovinah– Interspar Citypark Ljubljana, Interspar Vič Ljubljana, Interspar Europark Maribor, Interspar Qlandia Maribor, Interspar Kranj, Interspar Citycenter Celje, Interspar Koper, Interspar Nova Gorica, Interspar Murska Sobota.

*V vsoto za pridobitev kupona se ne upošteva nakup tobačnih izdelkov, revij, časopisov, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic in darilnih bonov, izdelkov blagovne znamke Tchibo, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, nakup in polnjenje kartic Urbana ter polnitev za mobilne telefone (SPAR Mobil, Mobi, Bob, Izi mobil, A1-Simpl), SIM kartic mobilnih operaterjev ter darilnih paketov Zvezdar, Selectbox in Selectcard ter izdelkov iz promocije »Štartaj Slovenija«. Kupon je unovčljiv od 9. 9. 2019 do 16. 9. 2019 v katerikoli Restavraciji Interspar v primeru urejenega statusa upokojenca na SPAR plus kartici.

SPAR plus kupon za upokojence - 20 % popust na vse jedi na oddelku SPAR to go

V PONEDELJEK, 9. 9. 2019, ste upokojenci ob nakupu s SPAR plus kartico z urejenim statusom upokojenca v izbranih trgovinah* Spar in Interspar prejeli kupon za 20 % POPUST NA VSE JEDI na oddelku SPAR TO GO.

SPAR plus kupon je možno unovčiti OD PONEDELJKA, 9. 9. 2019, do prodaje zalog oz. najkasneje DO PONEDELJKA, 16. 9. 2019, ob predložitvi SPAR plus kartice z urejenim statusom upokojenca. Kupon je možno unovčiti le v izbranih trgovinah** Spar in Interspar; velja za nakup vseh jedi na oddelku SPAR to go.

*Kupon prejmete v naslednjih trgovinah:

 • Interspar ter
 • v izbranih trgovinah Spar (kupona NE prejmete v Spar Domžale, BTC hala A, Spar - City Čopova, Ljubljana in Spar City – Florjan, Maribor).

**Kupon je možno unovčiti v naslednjih trgovinah:

 • Interspar ter
 • v izbranih trgovinah Spar (kupon ne velja v SPAR Domžale in BTC hala A , Spar City-Čopova, Ljubljana in Florjan, Maribor).

Kupona ne prejmete in ga ni mogoče unovčiti v franšiznih prodajalnah Spar Partner.

*V vsoto za pridobitev kupona se ne upošteva nakup tobačnih izdelkov, revij, časopisov, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic in darilnih bonov, izdelkov blagovne znamke Tchibo, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, nakup in polnjenje kartic Urbana ter polnitev za mobilne telefone (SPAR Mobil, Mobi, Bob, Izi mobil, A1-Simpl), SIM kartic mobilnih operaterjev ter darilnih paketov Zvezdar, Selectbox in Selectcard, izdelkov iz promocije »Štartaj Slovenija« ter izdelkov Sushi by Ohana. Kupon je unovčljiv v primeru urejenega statusa upokojenca na SPAR plus kartici od 9. 9. 2019 do 16. 9. 2019.

SPAR AS - ZBIRAJ & PRIHRANI

Zbirajte točke v septembru in kupujte ceneje v oktobru!

Več

Dnevna ponudba

Dodatne informacije o popustu

30 % POPUST ZA IZDELKE ALUFIX, PISKAR IN SWIRL

OD PETKA, 13. 9., DO NEDELJE, 15. 9. 2019.

Popust se obračuna pri blagajni. Količine so omejene - možen je nakup v količinah primernih za gospodinjstva. Popust ne velja za izdelke iz programa TRAJNO ZNIŽANO. Ponudba velja od petka, 13. 9., do nedelje, 15. 9. oz. do prodaje akcijskih zalog v vseh Intersparih ter hipermarketih SPAR. Ponudba ne velja v trgovini Spar City - Ljubljana in Maribor. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, ter količinski popusti se ne seštevajo. Ne velja za izdelke blagovne znamke Tchibo. Slika je simbolna.

Dodatne informacije o popustu

30 % POPUST ZA SVEŽE POSTREŽNO GOVEJE MESO

OD PETKA, 20. 9., DO NEDELJE, 22. 9. 2019.

Popust se obračuna pri blagajni. Količine so omejene - možen je nakup v količinah primernih za gospodinjstva. Popust ne velja za izdelke iz programa TRAJNO ZNIŽANO. Ponudba velja od petka, 20. 9., do nedelje, 22. 9. oz. do prodaje akcijskih zalog v vseh INTERSPARIH in trgovinah SPAR. Ponudba ne velja v trgovini Spar City - Ljubljana in Maribor. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, ter količinski popusti se ne seštevajo. Slika je simbolna.

Dodatne informacije o popustu

35 % POPUST ZA PRIPOMOČKE ZA ČIŠČENJE

OD PETKA, 20. 9., DO NEDELJE, 22. 9. 2019.

Popust se obračuna pri blagajni. Količine so omejene - možen je nakup v količinah primernih za gospodinjstva. Popust ne velja za izdelke iz programa TRAJNO ZNIŽANO. Ponudba velja od petka, 20. 9., do nedelje, 22. 9. oz. do prodaje akcijskih zalog v vseh Intersparih ter hipermarketih SPAR. Ponudba ne velja v trgovini Spar City - Ljubljana in Maribor. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s SPAR plus kartico, ter količinski popusti se ne seštevajo. Ne velja za izdelke blagovne znamke Tchibo. Ne velja za tehnične izdelke. Slika je simbolna.

Noro znižanje zadnjih kosov v Intersparu Maribor Europark!

Priložnost zamujena ne vrne se nobena. Priložnosti, ki se vam ponuja v Intersparu Maribor Europark, res ne smete zamuditi. Pričakujejo vas z izjemno ponudbo zadnjih kosov izbranih gospodinjskih, tehničnih, tekstilnih in športnih izdelkov. Tudi do 70 % ceneje!

Se vidimo v Intersparu Maribor Europark! Pohitite, saj je zaloga omejena.

Aktualni SPAR in INTERSPAR katalogi

Preverite odlično akcijsko ponudbo izdelkov v naših tedenskih katalogih!

Aktualni projekti

Prebrskajte med aktualnimi projekti, ki jih pripravljamo za vas!

Celotna linija LEGO City kar 25 % ceneje!

Od 2. 9. 2019 do 26. 9. 2019 izkoristite 25 % popust s SPAR plus kartico na celotno linijo LEGO City!

Anketa Zadovoljni kupec

Vaše mnenje šteje! Shranite račun in v treh dneh od datuma nakupa izpolnite anketo zadovoljstva. Kar 88 srečnežev bomo nagradili z dobroimetjem na SPAR plus kartico.

Nove točke zvestobe

Zbirajte nalepke za krožnike, skodelice in servirne posode Jamie Oliver!