Nova linija LEGO DOTS na voljo v trgovinah SPAR in Interspar

LEGO DOTS – nova Lego linija tudi pri nas!

Izdelajte unikatne Lego raznobarvne zapestnice ter prikupna stojala za nakit, fotografije in svinčnike!

Nova Lego DOTS linija bo razveselila predvsem deklice, široka barvna paleta drobnih ploščkov, različnih emojijev in potiskov pa bo zagotovo navdušila tudi starejše ljubitelje Lego kock.

LEGO 41900: Mavrična zapestnica na voljo v trgovinah SPAR in Interspar

LEGO 41900: Mavrična zapestnica

Ali si pripravljena na to, da boš ustvarjalna? Oglej si barvito Mavrično zapestnico in naredi svoj osupljiv nakit! Razpri nebesno modro zapestnico in nanjo pritrdi pisane ploščice. Uporabi slike na embalaži za navdih ali pa si izmisli svoj zabaven vzorec. Dodaj ploščice z mavricami za še več barve in sloga, nato pa si kulsko mavrično zapestnico zapni okoli zapestja. Okrasi zapestnico kakor koli hočeš - tolikokrat kot hočeš!

LEGO 41901: Zapestnica trendi živalce

Postani ustvarjalna in oblikuj svoj zabaven nakit s srčkano zapestnico s trendi živalcami! Razpri ljubko rožnato zapestnico in nanjo pritrdi pisane ploščice. Za navdih uporabi embalažo, ali pa si izmisli popolnoma svoj dizajn. Potem dodaj srčkanega zajčka, mačko in stopinje tačk za še več ljubkosti, preden si zapneš zapestnico okoli zapestja in pokažeš svoj stil. Okrasi zapestnico kakor koli hočeš - tolikokrat kot hočeš!

LEGO 41901: Zapestnica trendi živalce na voljo v trgovinah SPAR in Interspar
LEGO 41902: Zapestnica iskrivi samorog na voljo v trgovinah SPAR in Interspar

LEGO 41902: Zapestnica iskrivi samorog

Prikaži svojo ustvarjalnost in naredi svoj fantastičen nakit z magično zapestnico z iskrivim samorogom! Razpri svetlo vijoličasto zapestnico in nanjo pritrdi pisane ploščice. Za navdih uporabi embalažo, ali pa si izmisli popolnoma svoj drzni dizajn. Dodaj kulskega samoroga z barvito grivo in zvezdnimi nebesnimi ploščicami za dodatno osupljiv stil. Nato si pritrdi zapestnico okoli zapestja in vsem pokaži svojo edinstveno osebnost. Okrasi zapestnico kakor koli hočeš - tolikokrat kot hočeš!

LEGO 41903: Zapestnica očarljiva galaksija

Ustvari nekaj veličastnega z dragoceno zapestnico očarljiva galaksija in naredi svoj galaktični nakit! Razpri črno zapestnico in nanjo pritrdi pisane ploščice. Uporabi slike na embalaži za navdih ali pa si izmisli svoj zabaven vzorec. Dodaj unikatne ploščice z diamanti, utrinki in planeti, potem pa si kulsko zapestnico zapni okoli zapestja. Okrasi zapestnico kakor koli hočeš - tolikokrat kot hočeš!

LEGO 41903: Zapestnica očarljiva galaksija na voljo v trgovinah SPAR in Interspar
LEGO 41912: Zapestnica zaljubljena ptička na voljo v trgovinah SPAR in Interspar

LEGO 41912: Zapestnica zaljubljena ptička

Postanimo ustvarjalni! Oglej si barvito zapestnico z zaljubljenima ptičkoma in naredi svoj fantastičen nakit! Razpri modrozeleno zapestnico in nanjo pritrdi pisane ploščice. Uporabi slike na embalaži za navdih ali pa si izmisli svoj zabaven vzorec. Dodaj ploščice s potiskom ptičev, peres in src za dodaten stil, nato pa si pripni kulsko zapestnico okoli zapestja. Okrasi zapestnico kakor koli hočeš - tolikokrat kot hočeš!

LEGO 41905: Mavrično stojalo za nakit

Izrazi svoj stil in na svoj način okrasi čudovito mavrično stojalo za nakit! Sestavi stojalo in ga okrasi, da dobiš edinstveno in ustvarjalno držalo, ki ga lahko razstaviš v svoji sobi. Najdi navdih za okraševanje na listu z navodili in idejami, ali pa uresniči svoje razburljive ideje. Stojalo za nakit lahko vedno znova okrasiš, kot želiš - preprosto in zabavno je! Ali si pripravljena na to, da boš ustvarjalna?

LEGO 41905: Mavrično stojalo za nakit na voljo v trgovinah SPAR in Interspar
LEGO 41904: Živalska stojala za slike na voljo v trgovinah SPAR in Interspar

LEGO 41904: Živalska stojala za slike

Okrasi prikupna živalska stojala za slike na svoj način! Sestavi in okrasi škatle, nato jih razstavi in razkaži najljubše slike ali druge papirne stvaritve. Lahko jih uporabiš tudi za skrivanje zakladov ali skrivnosti v svoji sobi. Najdi navdih za okraševanje na listu z navodili in idejami, ali pa uresniči svoje razburljive ideje. Skrinjice z živalmi lahko vedno znova okrasiš, kot želiš - preprosto in zabavno je!

LEGO 41908: Ekstra DOTS - 1. serija

Ustvarjaj in oblikuj, kot želiš, s kompletom kulskih ekstra DOTS iz 1. serije! Zabavne ploščice, med katerimi so tudi prosojne ploščice z bleščicami in ljubke poslikane ploščice, omogočajo neskončno veliko možnosti in kombinacij. Dodaj jih svojim zapestnicam LEGO® DOTS™ ali z njimi okrasi predmet, s katerim boš okrasila svojo sobo in vsem pokazala, kdo si. Si pripravljena na naval domišljije? Vedno znova ustvari zabavne dizajne, kot si jih zamisliš!

LEGO 41908: Ekstra DOTS - 1. serija na voljo v trgovinah SPAR in Interspar
LEGO 41906: Stojalo za svinčnik - ananas na voljo v trgovinah SPAR in Interspar

LEGO 41906: Stojalo za svinčnik - ananas

S svežim stojalom za svinčnik v obliki ananasa imaš ustvarjalnost na dosegu roke! Sestavi in okrasi stranice ananasa in majhne lubenične škatle, potem pa ju razstavi na svoji mizi, v sobi ali v domu. Najdi navdih za okraševanje na listu z navodili in idejami, ali pa uresniči svoje razburljive ideje. Škatlice lahko vedno znova okrasiš, kot želiš - preprosto in zabavno je!