Redna cena - Nikjer ceneje

Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« veljajo od 22. 8. 2019 do 4. 3. 2020 na osnovi popisa, opravljenega med 1. 7. in 19. 7. 2019 v trgovinah Tuš, Mercator Ljubljana, Lidl in Hofer. Ponudba velja do preklica. V času promocije se lahko izbor izdelkov spremeni.

PRIMERJAVA REDNIH CEN: Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« smo preverili in primerjali z rednimi cenami enakih izdelkov v trgovinah Tuš, Mercator Ljubljana, Lidl in Hofer med 1. 7. in 19. 7. 2019. V primerjavi so upoštevane redne cene navedenih trgovcev na slovenskem trgu. Iz primerjave so izvzeti izdelki, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj
naštetih trgovcev. V primeru, da boste od 22. 8. 2019 do 4. 3. 2020 v kateri od trgovin Tuš, Mercator, Hofer ali Lidl kupili enak izdelek po nižji redni ceni kot v trgovinah SPAR ali INTERSPAR, vam bomo razliko v ceni povrnili na vašo SPAR plus kartico. Vračilo razlike redne cene ne velja za izdelke, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev.

Navedeno število izdelkov z oznako “Redna cena-Nikjer Ceneje” velja za trgovino največjega formata.
“Nikjer Ceneje” je blagovna znamka podjetja SPAR Slovenija d.o.o..