Zbirajte točke v septembru in kupujte ceneje v oktobru!

Ekskluzivna ponudba za imetnike SPAR plus kartice.

ZBIRAJ & PRIHRANI

SPAR AS je UGODNOST za imetnike SPAR plus kartice, s katero boste lahko prihranili
tudi do 16 % vrednosti enega nakupa.

Več točk boste zbrali na svoji SPAR plus kartici z nakupi med 1. in 30. septembrom 2019, višji popust na celoten nakup boste lahko izkoristili v naslednjih dneh.


Zbiranje SPAR AS točk:
od 1. 9. do 30. 9. 2019
Izdajanje SPAR AS kuponov: ob prvem nakupu od 1. 10. do 10. 10. 2019
Unovčenje SPAR AS popusta: pri naslednjem nakupu od 1. 10. do 10. 10. 2019
V vseh trgovinah SPAR, INTERSPAR in franšiznih trgovinah SPAR partner.

Popust velja tudi za izdelke v akciji.   

Kako do SPAR AS popusta?

SPAR AS popust ne velja na izdelke iz promocije Točke zvestobe in Štartaj Slovenija. SPAR AS točke niso prenosljive na drugo SPAR plus kartico.

V vsoto za pridobitev SPAR AS točk se ne upošteva nakup tobačnih izdelkih in SPAR darilnih kartic. Kupon SPAR AS je unovčljiv ob predložitvi SPAR plus kartice. Kupon lahko unovčite ob nakupu do 500 EUR. Ne velja v spletni trgovini. Kupon ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike ter ni unovčljiv v trafi kah Spar in Interspar. Kupona ni možno uveljavljati za nakup tobačnih izdelkov, časopisov in revij, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic, izdelkov Štartaj Slovenija, Točke zvestobe, Sushi by Ohana, Apple in Tchibo, nakup ali polnjenje Urbane, polnitve za mobilne telefone (SPAR MOBIL, Mobi, Bob, Izi mobil, A1 Simpl), SIM kartic mobilnih operaterjev, plačilo položnic, darilnih paketov Zvezdar, darilnih kartic Selectcard in za darilne pakete Selectbox. Na podlagi Zakona o enotni ceni knjige popusta ni mogoče uveljavljati na knjige, ki so v evidenci Javne agencije za knjige RS v prodajo prvih šest mesecev.

Pravila in pogoji akcije ugodnosti SPAR AS >>