Točke zvestobe Zwilling Marko Pavčnik

Točke zvestobe – noži ZWILLING

Nože serije ZWILLING Motion odlikuje zmes brezčasnosti, čistih linij in izjemne kakovosti.
Kombinacija izvrstne ostrine in sodobne oblike je tisto, kar jih loči od ostalih.

Zahvaljujoč ergonomski obliki ročaja se vsak nož popolnoma prilega roki. Izbrana tehnologija ledenega hlajenja FRIODUR® pa poskrbi, da so noži dlje časa nabrušeni in odpornejši na korozijo. Ob tem so peresno lahki in omogočajo enostavno delo.

Skratka, IZVRSTNO SE ODREŽEJO v funkcionalnosti in brezčasni lepoti.

MARKO PAVČNIK predstavitev

Tokrat svoje zveste kupce nagrajujemo z izjemno ugodno ponudbo vrhunskih kuhinjskih nožev Zwilling. Za vsakih 10 evrov nakupa od 10. 6. do 22. 9. 2020 v trgovinah SPAR, INTERSPAR in SPAR PARTNER prejmete točke zvestobe.

Za nakup v znesku od 10 do 19,99 EUR prejmete 1 točko, za vsakih nadaljnjih 10 EUR končne cene nakupa pa prejmete dodatno točko zvestobe. Za nakup izbranih izdelkov Zwilling izrežite izpolnjen zbirni kupon in ga ob nakupu predložite pri blagajni. Točke zvestobe lahko zbirate od 10. 6. 2020 do vključno 22. 9. 2020, zbirne kupone pa lahko unovčite vse do 29. 9. 2020. 

Izdelki so v času trajanja akcije Točke zvestobe na voljo tudi po rednih cenah. Če katerega izmed ponujenih izdelkov začasno ni na zalogi, si pridržujemo pravico do kasnejše dobave.

PRAVILA IN POGOJI PRODAJNE AKCIJE >>

Zbiranje in unovčevanje točk zvestobe je mogoče samo s SPAR plus kartico.

Natisnite si zbirni kartonček
siva podlaga

 

“Noži Zwilling so izbira profesionalcev. Priporočam jih vsakomur, ki potrebuje vrhunske nože za svoje kuharske podvige.“

 

PRIPOROČA MARKO PAVČNIK
CHEF RESTAVRACIJE PAVUS

Noži, ki se izvrstno odrežejo

Predstavitev nožev

»Mislim, da bi vsak kuhar moral imeti svoj set vrhunskih nožev,« pravi Marko Pavčnik, lastnik in chef v restavraciji Pavus. Kot eden izmed vodilnih slovenskih kuharjev se na nože zares spozna in ocenil je, da se prvovrstni kuhinjski noži Zwilling v praksi odrežejo izvrstno! Z zbiranjem točk zvestobe v Sparu zdaj lahko tudi vi te vrhunske nože dobite po izjemni ceni – kar do 74 % ceneje.

Vrhunski nož je obvezen kuharski pripomoček
Vsak ljubiteljski, vsakdanji ali profesionalni kuhar ve, da noben kuhinjski pripomoček ni tako pomemben kot odličen nož. Ta mora biti kakovosten, oster kot britev in lepo uravnotežen, saj le s takšnim lahko v kuhinji ustvarjamo zares samozavestno. A kakovost ni edino, kar je pomembno.

Namenski noži za učinkovitejše kuhanje
Za pripravo različnih živil obstajajo različni, namenski noži, ki so specializirani za določeno funkcijo. »Z namenskimi noži kuhar kuha lažje, natančneje in hitreje,« pravi chef restavracije Pavus Marko Pavčnik. Kateri noži so namenski in kaj jih odlikuje? Marko nam je funkcionalnosti različnih nožev prikazal s pomočjo vrhunskih nožev Zwilling. Kakšne so?
Kateri izmed teh pa je najpomembnejši in glavno kuharsko »orožje«, ki zares ne sme manjkati v nobeni kuhinj? »Zagotovo je to chefov nož, ki bi ga moral imeti vsak kuhar. Ker v naši družini veliko skupaj kuhamo, imamo tudi več chefovih nožev, da se ne kregamo,« pravi chef Pavčnik.