Štartaj Slovenija

Štartaj Slovenija  Štiri izjemna leta, 28 podjetniških ekip, več kot sto izdelkov Štartaj Slovenija na policah Sparovih trgovin ter še enkrat toliko strastnih in predanih sodelavcev so temelj uspešnega projekta in dokaz, da sami zmoremo veliko, skupaj pa zmoremo vse.  

Spar kot nekoč

Avtohtone sorte predstavljajo temelj prehranske neodvisnosti Slovenije. Pomagajte nam varovati in ohraniti tradicijo ter znanje naših prednikov.

Sparovo praznično darilo

Z Boštjanom Gorencem – Pižamo smo za vas izdali spletno zbirko 6 čudovitih pravljic!

Pižama in mleko

V sodelovanju z Boštjanom Gorencem – Pižamo smo letos zasnovali poseben projekt, namenjen dolgoročni spodbudi bralne kulture. Ob zaključku akcije pa smo 16 šolskim knjižnicam namenili donacijo v skupni višini 20.000 EUR.  

S plesom do zvezd

S plesom do zvezd je Sparovo plesno tekmovanje, ki se je na spletni strani www.splesomdozvezd.si odvijal vzporedno s priljubljeno oddajo Zvezde plešejo.

Bio hrana
Izberi bio

Ekološka pridelava hrane pomeni celostno razumevanje življenjskega okolja in spoštovanje narave. V ospredje se postavlja skrbno ravnanje z naravnimi viri, kot sta zemlja in voda, da bi jih ohranili za prihodnje generacije.

Slovenija, moja dežela

Izdelki z oznako »Slovenija moja dežela« so izdelani oziroma proizvedeni v Sloveniji.