MAGNIFICO, BIO, SPAR

V Sparu najdete več kot 1900 BIO izdelkov!

MAGNIFICO, BIO, SPAR

V Sparu vas vedno čaka širok izbor bio izdelkov. Več kot 1900 jih je!

V Sparu Slovenija se zavedamo zahtev in želja sodobnega potrošnika, ki posega po varni in kakovostni hrani, zato smo v naših trgovinah še povečali ponudbo BIO izdelkov. Sledite oznakam »IZBERI BIO«, s katerimi  je v naših trgovinah označenih že več kot 1900 bio izdelkov.  

VIDEO

NAJVEČJI HITI IZ MAGNIFICOVE KUHINJE

Skoraj tako dobro kot na odru ali v studiu se Magnifico znajde tudi v kuhinji. Rezultat dolgih let pristne kuharije in trikov, ki so jih Magnificu zaupale domače kuharice in kuharji je velika zbirka preprostih, a okusnih receptov za vsakdanjo rabo. Nekaj največjih hitov iz svoje kuhinje Magnifico zdaj deli tudi z nami. Uživajte v kuhi in muziki!

ČUFTE S PIRE KROMPIRJEM

Vsi navdušenci nad to jedjo vedo, da čufte ne smejo bit zbite, ampak nežne in rahle, da se kar stopijo v ustih. Prav zato bodite previdni, ko pripravljate maso – zbitosti se najlažje izognete tako, da mase ne pretlačite preveč in ne dodate prevelike količine drobtin.

RIBA PO DALMATINSKO!

V restavracijah nas pri ribi po navadi obsodijo na izbiro žar ali  pečica. S svežim ribjim filejem iz Spara pa lahko doma hitro, preprosto  in v eni sami posodi pripravite krasno, malo drugačno, po morju in soncu dišečo ribjo jed.

Magnificove največje hite poznamo vsi – z njimi smo odraščali, polepšali so nam marsikateri trenutek in se nam usedli v uho in srce.
Tudi Spar ima veliko hitov – s svežino, prijaznostjo, izbiro ter najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno smo že vrsto let prva trgovina po izboru kupcev.
Zdaj ti dve uspešni zgodbi povezujemo v eno. Z njo prihajajo nove ugodnosti, novi izzivi in nova prijetna presenečenja.

Magnifico, SPAR, prijazna postrežba

V vseh naših trgovinah vas čaka prijazna in pozorna postrežba

Želimo si, da obisk trgovine za naše kupce ne bi bil samo servisni postanek - za zaposlene v Sparu je to tudi priložnost, da prisluhnemo vašim željam in potrebam ter jih v največji možni meri izpolnimo.

Dobrodošli!

VIDEO
Magnificovi hiti v Sparu, Široka izbira, SPAR - prvi in edini

Široka izbira

Kaj pomeni dobra izbira? Za nas v Sparu je to jasno: ne samo raznolika ponudba, ampak tudi v vsaki blagovni skupini ponuditi čim več različnih izdelkov. In to se začne že pri čisto običajnih izdelkih za vsak dan - na primer z moko.

VIDEO
Magnificovi hiti v Sparu, Vse na enem mestu, SPAR - prvi in edini

Vse na enem mestu

Je čas za delo in hitenje in za obveznosti. In je čas za počitek, lagodno posedanje in ukvarjanje s hobiji. Če vam primankuje slednjega, poslušajte Magnificov nasvet: vse svoje nakupe opravite na enam mestu, v Sparu.

VIDEO
Magnificovi hiti v Sparu, Svežina, SPAR - prvi in edini

Svežina

Če se človek v Sparu navadi svežine, potem mu sadje, zelenjava, meso, ribe in sveže pripravljena hrana niso dovolj, ampak nekaj svežega pričakuje na vsakem koraku. Tudi od Magnifica.

VIDEO
Magnificovi hiti v Sparu, Ugodnosti, akcije in odlična ponudba , SPAR - prvi in edini

Ugodnosti, akcije in odlična ponudba

Vedno dobro založeni oddelki s svežim sadjem in zelenjavo, prijazno osebje, velika izbira raznolikih izdelkov, cela vrsta ugodnosti, popustov in akcijskih ponudb. Vsemu temu z eno besedo rečemo Spar.

VIDEO
Magnificovi hiti v Sparu

PRVI IN EDINI
Magnificovi hiti v Sparu

Oglejte si naš nov televizijski oglas z Magnificom in njegovimi popularnimi
hiti v glavni vlogi!

VIDEO