PODPIRAMO SLOVENSKO

Poziv lokalnim proizvajalcem

K SODELOVANJU VABIMO SLOVENSKE KMETE IN DOBAVITELJE!

V Sparu želimo, da je v naših trgovinah še več kakovostnih slovenskih izdelkov, zato vas vabimo k sodelovanju. Če želite tudi vi sodelovati z nami in svoje izdelke prodajati na Sparovih policah, nam pišite na [email protected].

Skupaj podpirajmo slovensko!

Lokalna pridelava in domače kmetovanje v novih okoliščinah še pridobivata na svoji veljavi. V Sparu smo še okrepili vezi s svojimi partnerji. V naših trgovinah vam ponujamo predvsem lokalne pridelke in izdelke slovenskih dobaviteljev.

Našo usmeritev in trud je potrdila tudi projektna naloga Varuha odnosov v verigi preskrbe s hrano, ki je ugotovila, da ima Spar kar 69,9% izdelkov slovenskih proizvajalcev.

Svojo podporo slovenskim rejcem, pridelovalcem in predelovalcem lahko izrazite z nakupom izdelkov slovenskih proizvajalcev. V Sparu je izbira kakovostnega slovenskega mesa, mleka in mlečnih izdelkov ter sadja in zelenjave res velika in cenovno ugodna.

Skupaj podpirajmo slovensko!

VIR: https://www.varuhverigehrane.si/post/2019/06/12/analiza-strukture-prehranskih-izdelkov-v-trgovskih-verigah

PODPIRAMO BRKINSKE PRIDELOVALCE JABOLK

V preteklem letu smo bili deležni nenadnih sprememb. Splet okoliščin je v nezavidljiv položaj postavil tudi številne sadjarje v Brkinih, ki že tradicionalno pridelujejo okusno sadje, predvsem jabolka. Zaradi jesenskih ukrepov za zaustavitev širjenja virusa covid-19 sadja niso mogli prodajati rednim strankam, prav tako pa je bila prekinjena dobava vrtcem in šolam. Njihove hladilnice so tako ostale polne okusnih jabolk.

Letina je bila odlična, saj je podarila ogromno zdravih jabolk odlične kakovosti, ki se ponašajo z ekološko pridelavo, značilno sočnostjo in nepozabljivo hrustljavostjo.

V Sparu smo se zato odločili, da pomagamo brkinskim pridelovalcem in odkupimo večjo količino njihovih jabolk ter jih postavimo na police svojih trgovin: na ta način smo pomagali brkinskim sadjarjem v nezavidljivem položaju, svojim kupcem pa omogočili, da pridejo do vrhunskega lokalno pridelanega sadja. S tem smo še enkrat potrdili svoje vodilo v času epidemije: skrb za skupnost je za nas na prvem mestu

Skrbno pridelana brkinska jabolka vas že čakajo na policah trgovin INTERSPAR in večjih trgovin SPAR.
Ze en kilogram boste odšteli 1,39 €.