Spar izdelki, narejeni v sloveniji.

Slovenija, moja dežela

Izdelki z oznako »Slovenija moja dežela« so izdelani oziroma proizvedeni v Sloveniji. Odlikujeta jih tradicionalno preverjena kakovost in ugodna cena. Ponudbo teh izdelkov vseskozi širimo in podpiramo slovenske proizvajalce.

Kakovost izdelkov je vedno na prvem mestu, zato jo tako pri pridelovalcih kot pri rejcih redno preverjajo:

  • dobavitelji v samem procesu proizvodnje,
  • na Biotehniški fakulteti v Ljubljani in na Zavodu za Zdravstveno varstvo Kranj,
  • na drugih priznanih slovenskih in tujih inštitutih.

Sledite oznaki »Slovenija, moja dežela« in podprite slovenske pridelovalce.

K sodelovanju vabimo slovenske kmete in dobavitelje

V Sparu želimo, da je v naših trgovinah še več kakovostnih slovenskih izdelkov, zato vas vabimo k sodelovanju. Če želite tudi vi sodelovati z nami in svoje izdelke prodajati na Sparovih policah, nam pišite na [email protected]

Pridelano v Sloveniji

Ponosni smo, da zelo pomemben del ponudbe na
Sparovih policah predstavljajo izdelki slovenskega porekla.

V Sloveniji zaradi izjemne naravne danosti, pridnosti človeških rok in ljubezni do obdelovanja zemlje pridelamo zelo kakovostno sadje in zelenjavo, polnega okusa, arome in višje hranilne vrednosti. Naše vodilo je svežina, zato pobrano zelenjavo v večini primerov od njiv do naših polic loči le 24-urna pot.
Vedno večje število velikih in majhnih slovenskih proizvajalcev skrbi, da v naših trgovinah dnevno najdete široko ponudbo slovenskega sadja in zelenjave visoke kakovosti po ugodnih cenah.

Vzrejeno v Sloveniji

Z oznako »Slovenija, moja dežela – Vzrejeno v Sloveniji« v naših trgovinah označujemo meso slovenskih rejcev. Prav tako predstavlja našo zavezo, da na vaših krožnikih vsak dan postrežete sveže in okusne mesne jedi. S partnerstvi z domačimi rejci in zadrugami podpiramo slovensko kmetijstvo ter si prizadevamo za ohranitev in razvoj slovenskega podeželja. Tako smo še tesneje vpeti v celoten proces pridelave, s čimer vam zagotavljamo kakovost, sledljivost in preverjeno poreklo mesa. V trgovinah Spar in Interspar široko ponudbo mesa slovenske proizvodnje nenehno povečujemo, hkrati pa s tem spodbujamo tudi domače gospodarstvo.

VSA JAJCA V NAŠI PONUDBI SO 100 % SLOVENSKA IN PODVRŽENA STROGIM KONTROLAM KAKOVOSTI

V naši bogati ponudbi jajc smo še posebej osredotočeni na zagotavljanje kakovosti ter širok izbor jajc za različne načine uporabe v kuhinji.

V naši ponudbi najdete:

  • JAJCA IZKLJUČNO SLOVENSKEGA POREKLA
  • JAJCA BREZ GSO (brez gensko spremenjenih organizmov)
  • JAJCA IZ EKOLOŠKE REJE
  • JAJCA Z ZAŠČITENO GEOGRAFSKO OZNAČBO
  • VEČ KOT 40 RAZLIČNIH VRST JAJC
    (različne velikosti jajc in pakiranj, različni načini reje kokoši nesnic, jajca z omega-3, žitna jajca, prepeličja jajca …)
Slovensko poreklo jajc ne velja za bela in velikonočna jajca, ki so v ponudbi v velikonočnem času.

IZBERITE SAMI!

Sveža slovenska jajca iz domačije si lahko sedaj v naših trgovinah naberete kar sami! Izberite si velikost embalaže, ki vam ustreza, in jo napolnite s svežimi jajci.

Sveža slovenska jajca si lahko naberete v vseh trgovinah INTERSPAR in naslednjih trgovinah SPAR: Brod - Ljubljana, Grosuplje, Jesenice, Kamnik, Kamnik - Qlandia, Koper, Kranj - Planina, Kranj - Zoisova, Krško, Krško - Videm, Lendava, Lesce, Litija, Maribor, Medvode, Pečnik - Ljubljana, Postojna, Radovljica, Ravne, Ribnica, Šempeter pri Gori, Škofja Loka, Štepanjsko naselje, Trzin, Vir pri Domžalah, Vrhnika, Vrhovci - Ljubljana, Zagorje, Zalog - Ljubljana, Zaloška - Ljubljana.