Izbrane izdelke 4. sezone Štartaj Slovenija sedaj najdete tudi v 41 trgovinah Spar!

Mladi slovenski podjetniki, ki so vas s svojimi inovativnimi izdelki navdušili v 4. sezoni projekta Štartaj Slovenija, svojo podjetniško pot nadaljujejo v izbrane trgovine Spar. Kar 5 izdelkov zadnje sezone je našlo svoje mesto na Sparovih policah še bližje vašemu domu ter na voljo, da jih preizkusite vsi, ki jih do sedaj še niste imeli priložnosti kupiti.

BeLife kombuča, naravno organsko gnojilo Vermipur, narastek iz čokolade Moj Sufle, magnezijeva krema Magea in mešanica za hitro pripravo uravnoteženega obroka Zivabowl so vam sedaj na voljo v izbranih 41 trgovinah Spar po vsej Sloveniji! HIT produkt leta 2019, BeLife kombuča, je v svoj nabor pijač dodala še en svež okus, vesela pomaranča, ki je prav tako na voljo v izbranih trgovinah Spar. Bližje vam, dragi kupci, imajo mladi podjetniki še večji zagon za razvoj novih izdelkov in širitev poslovanja.

Vsi izdelki 4. sezone pa so vam še naprej na voljo v vseh trgovinah Interspar.
Hvala, ker z nakupi podpirate svežo podjetniško energijo!

Izdelki slovenskih podjetnikov na voljo v izbranih trgovinah SPAR:

Spar Ajdovščina Spar Jesenice
Spar Beltinci Spar Kamnik (Supernova Qlandia)
Spar Brežice Spar Kapitelj
Spar Brod Spar Kočevje
Spar BTC (hala A) Spar Koper
Spar Černelavci Spar Krško
Spar Črnomelj Spar Litija
Spar Grosuplje Spar Ljutomer
Spar Idrija Spar Medvode
Spar Ilirska Bistrica       
Spar Postojna
Spar Izola                      
Spar Prevalje

 

Spar Radovljica Spar Škofja Loka
Spar Ribnica Spar Trbovlje
Spar Rogaška Slatina Spar Trebnje
Spar Sevnica Spar Tržič
Spar Slovenčeva Spar Vir pri Domžalah
Spar Slovenj Gradec Spar Vrhnika
Spar Slovenska Bistrica
(Žolgarjeva ulica)
Spar Zagorje
Spar Slovenske Konjice Spar Zaloška
Spar Šempeter
pri Gorici
 
Spar Šentjernej  
Spar Šentjur  

 

Izdelki so na voljo v vseh trgovinah INTERSPAR:

INTERSPAR Aleja (v Šiški)         

INTERSPAR Murska Sobota

INTERSPAR Citypark Ljubljana  

INTERSPAR Supernova Qlandia Kranj

INTERSPAR Vič Ljubljana

INTERSPAR Supernova Qlandia Nova Gorica

INTERSPAR Europark Maribor

INTERSPAR Supernova Qlandia Novo mesto

INTERSPAR Supernova Qlandia Maribor

INTERSPAR Velenje Šalek

INTERSPAR Citycenter Celje

INTERSPAR Supernova Koper

INTERSPAR Supernova Qlandia Ptuj

INTERSPAR Supernova Koper

 

Popust na vsoto in kuponi ugodnosti ne veljajo na izdelke Štartaj Slovenija.

HIT produkt 2019 je BeLife kombuča

Štiri izjemna leta, 28 podjetniških ekip, več kot sto izdelkov Štartaj Slovenija na policah Sparovih trgovin ter še enkrat toliko strastnih in predanih sodelavcev so temelj uspešnega projekta in dokaz, da sami zmoremo veliko, skupaj pa zmoremo vse.
Skupaj s partnerjema medijsko hišo POP TV in oglaševalsko agencijo Formitas smo letos že četrtič zapored na trg pripravili 8 podjetniških ekip. Neprecenljive izkušnje so jih oblikovale v samostojne podjetnike, le eden izmed njih pa si je lahko prislužil naziv Hit produkt leta 2019. To je postala naravna gazirana pijača BeLife kombuča, ki jo ustvarjata brata Mirza in Zlatan Ljubijankić.

Lani se je BeLife kombuči uvrstitev v 3. sezono projekta za las izmuznila, zato je bil podpis pogodbe s Sparom in razglasitev za HIT produkt 4. sezone za brata Ljubijankić še toliko bolj čustven: “Občutki so nepopisni, sva polna emocij. Skozi cel projekt je bil najin cilj priti do pogodbe in postati partner s Spar Slovenija, najino delo pa se zdaj šele začenja. Postavila sva nov mejnik tako v osebnem življenju, kot tudi za BeLife. Vse to sva dosegla s trdim delom in vztrajnostjo, izredno hvaležna pa sva vsem kupcem, ki ste nama to omogočili. Brez vas nama to ne bi uspelo!”

Sveža podjetniška energija je ponovno dokazala, da se s pravim pristopom in predanostjo, tudi v trenutkih, ko bi bilo lažje odnehati, da uspeti. Nova generacija podjetnikov se je predstavila z izdelki, ki sledijo trajnostnemu razvoju in trendom, ter odprla nove kategorije izdelkov z velikim potencialom za nadaljnji razvoj.

Ob zaključku še ene uspešne sezone je generalni direktor SPAR Slovenija mag. Igor Mervič povedal:
“Kljub mojim izkušnjam sem bil nad podjetniki znova presenečen. Navdušilo pa me je, da imajo neverjetno energijo. Pripravljeni so bili na odrekanje, ki jih je na koncu pripeljalo do uspeha ter velikega zadovoljstva. Presenetila in navdušila pa me je tudi reakcija naših kupcev. Razumevajoči do startup scene, velikega povpraševanja in posledično praznih polic, nam tega niso zamerili. Bili so tolerantni, za kar se jim iz srca zahvaljujem.”

Podpora kupcev ogromno pomeni tudi podjetnikom. Na Sparovih policah ostaja vseh 8 izdelkov 4. sezone Štartaj Slovenija. Poleg BeLife kombuče so to še mesne in zelenjavne omake Alla Luigi, globoko zamrznjen 100-odstotno rastlinski burger Altburger, poučna igrača GOGIX, magnezijeva krema Magea, globoko zamrznjen narastek iz čokolade Moj Sufle, naravno organsko gnojilo Vermipur in mešanica za hitro pripravo uravnoteženega obroka Zivabowl. 5 od njih pa boste od januarja 2020 imeli možnost kupiti tudi v izbranih trgovinah SPAR. Tako imajo podjetniki še večji zagon za razvoj novih izdelkov in širitev poslovanja.