Štartaj Slovenija izbor trgovin

Štartaj Slovenija predstavlja nove izdelke izjemnih podjetnikov preteklih sezon

Za nami so štiri leta projekta Štartaj Slovenija in pogled na dosežke 27 podjetniških ekip, ki so na naše police trgovin Spar postavili več kot 170 izdelkov, nas navdaja z velikim ponosom. V tem času so podjetniki pridobili nova znanja, osvojili nove trge, ustvarili nova delovna mesta, prisluhnili kupcem in razvili inovativne izdelke, ki so popestrili našo ponudbo.

Junija smo vse izdelke Štartaj Slovenija predstavili na posebnem prodajnem mestu v trgovinah Interspar, zdaj pa smo se s partnerjema medijsko hišo PRO PLUS in oglaševalsko agencijo Formitas odločili, da mlade slovenske podjetnike še dodatno podpremo.

V 5. letu projekta vam s ponosom predstavljamo kar 29 novih izdelkov devetih izjemnih podjetniških ekip, ki jih že dobro poznate iz preteklih sezon. Na POP TV si boste lahko med oglasi ogledali kratke zgodbe podjetnikov ter njihovih inovativnih in trajnostnih izdelkov, s katerimi se bodo potegovali za naziv HIT produkt 2020.

La Popsi tokrat predstavlja ledene kocke za pripravo napitka iz 100% sadja, Uroš in Valentina sta pripravila bio sadne namaze Mr in Ms Jam z visokim sadnim deležem, Mul’c instant bio žitni obrok iz naravnih sestavin, Zivabowl pa mlečni napitek s kurkumo in kolagenom Zlati vir mladosti. Med naravnimi kozmetičnimi izdelki v trajnostni embalaži so tokrat Nelipot linija otroških kozmetičnih izdelkov OTROZHIZ ter 4KIDSANDUS šampon za krepitev in rast las, serum in krema za obraz s kolagenom. Odori v svojo linijo ekoloških čistil dodaja gel za toaletno školjko. Za vse ljubitelje malih živali je Yanika razširila svojo linijo naravnih izdelkov za nego hišnih ljubljenčkov, Medenka pa je iz čebeljega voska in naravnih pigmentov razvila Medenke voščenke.

Veseli nas, da je 9 izbranih podjetniških ekip izkoristilo edinstveno priložnost, da ponudbo naših trgovin popestri z izdelki, ki so prijazni do okolja, iz naravnih sestavin in z manj sladkorja. K tem vrednotam stremimo tudi v našem podjetju. Ponosni smo, da skupaj s podjetniki in partnerji že 5. leto zapored dokazujemo, da sami zmoremo veliko, skupaj zmoremo vse!

Popust na vsoto in kuponi ugodnosti ne veljajo na izdelke Štartaj Slovenija.