Izdelki četrte generacije podjetnikov Štartaj Slovenija so že na naših policah

V treh letih navdihujočih podjetniških zgodb v projektu ŠTARTAJ SLOVENIJA smo, skupaj s partnerjema oglaševalsko agencijo Formitas in medijsko hišo POP TV, za vstop na trg pripravili 28 podjetniških ekip. Danes je v naših trgovinah SPAR in INTERSPAR še vedno prisotnih kar 20 podjetniških ekip, ki so od začetka projekta do danes razvili skupaj že več kot 80 izdelkov. Vsak od njih si je tlakoval svojo podjetniško pot, zavzeli so svojo pozicijo na trgu, začeli zaposlovati in razvijati nove izdelke ter potrdili, da sami zmoremo veliko, skupaj zmoremo vse. Vse to je bil navdih za nadaljevanje projekta.

16. septembra se je z otvoritvijo posebne police v trgovini INTERSPAR Citypark začela že četrta sezona projekta ŠTARTAJ SLOVENIJA. Na dogodku so se zbrali vsi letošnji podjetniki, partnerji projekta, spletni vplivneži in podporniki projekta, med katerimi so bili tudi podjetniki prejšnjih treh sezon.

Od trenutka, ko so podjetniki izvedeli, da bodo svoje izdelke lahko ponudili našim kupcem, so se začeli meseci priprav in odrekanj. Ves trud pa je bil poplačan, ko so svoj izdelek ugledali na posebni Štartaj Slovenija polici.

Nabor izdelkov je tudi letos raznolik in inovativen. Od naravnega organskega gnojila Vermipur, 100 % rastlinskega burgerja Altburger, mešanice za hitro pripravo uravnoteženega obroka Zivabowl, do kombuča napitka BeLife. Za sladko razvajanje poskrbi predpripravljen narastek iz čokolade Moj Sufle, za krepitev ročnih spretnosti in umskih sposobnosti pa poučna sestavljanka GOGIX. Brez skritih sestavin pri hitri pripravi obroka ne gre brez zelenjavnih in mesnih omak Alla Luigi, Magea, magnezijeva krema z eteričnimi olji, pa z naravno sestavo pozitivno vpliva na delovanje našega telesa.

Za podjetnike se začenja novo obdobje, pot njihovih izdelkov na police lahko spremljate vsako nedeljo zvečer na POP TV. Podjetniške zgodbe v oddaji Štartaj, Slovenija! Letos predstavlja nova voditeljica Maša Pavoković.  

Ponosni smo, da že četrto leto zapored podpiramo svežo podjetniško energijo in veseli, da so se novi inovativni izdelki pridružili že več kot 80 izdelkom preteklih sezon Štartaj Slovenija. Verjamemo, da bodo kupci tudi letos prepoznali podjetniški trud ter z nakupom podprli njihovo podjetniško pot.

ALLA LUIGI

Z mesnimi in zelenjavnimi omakami Alla Luigi lahko hitro pripravite okusno kosilo.

ALTBURGER

Altburger je globoko zamrznjen 100-odstotno rastlinski burger, s katerim pripravite hranljiv obrok.

BELIFE

BeLife kombuča je 100-odstotno naravna gazirana pijača, ki nastane s fermentacijo pravega čaja. 

GOGIX

Poučna sestavljanka GOGIX krepi ročne spretnosti in umske sposobnosti ter mlajše in starejše sestavljavce vabi v svet konstrukcij.

MAGEA

Magea je krema iz naravnih sestavin s 40 % magnezijevega klorida in štirimi različnimi eteričnimi olji.

MOJ SUFLE

Moj Sufle je predpripravljena in globoko zamrznjena sladica iz 72-odstotne temne čokolade.

VERMIPUR

Naravno organsko gnojilo Vermipur je namenjeno vzgoji sobnih in balkonskih rastlin.

ZIVABOWL

Zivabowl je mešanica različnih semen, oreškov in sadja za hitro pripravo uravnoteženega obroka brez žit in dodanega sladkorja. 

 Izdelki so na voljo v vseh trgovinah INTERSPAR:
 

INTERSPAR Citypark Ljubljana

INTERSPAR Murska Sobota

INTERSPAR Vič Ljubljana

INTERSPAR Qlandia Kranj

INTERSPAR Europark Maribor

INTERSPAR Qlandia Nova Gorica

INTERSPAR Qlandia Maribor

INTERSPAR Qlandia Novo mesto

INTERSPAR Citycenter Celje

INTERSPAR Velenje Šalek

INTERSPAR Qlandia Ptuj

INTERSPAR Supernova Koper

 

Popust na vsoto in kuponi ugodnosti ne veljajo na izdelke Štartaj Slovenija.

1. sezona Štartaj Slovenija

V prvi sezoni smo spoznali devet zanimivih podjetnikov, laskavi naslov HIT produkt pa je pripadel naravnemu dezodorantu v kremi Nelipot.

2. sezona Štartaj Slovenija

Drugo sezono so zaznamovali inovativni izdelki in zanimivi podjetniki, HIT prodkut pa je postala krema za nego obraza s polžjo slino Noela.

3. sezona Štartaj Slovenija

Tretja sezona nam je prinesla 8 novih inovativnih izdelkov, od zmesi za palačinke in priljubljenih vitaminov na palčkah pa vse naravnih šamponov, kolagena in balzama za nego pasjih tačk.

Novičke Štartaj Slovenija

Novosti, ki jih pripravljajo podjetniki iz projekta Štartaj Slovenija, ter druge novičke in zanimivosti.