Altburger

Altburger je 100-odstotno rastlinski burger, s katerim pripravite hranljiv obrok.  

ALTBURGER

Altburger je 100-odstotno rastlinski burger, s katerim pripravite hranljiv obrok. Glavna sestavina so sojine beljakovine, ki niso gensko spremenjene, ostale sestavine rastlinskega izvora pa obljubljajo sočnost in dober okus. Izdelava rastlinskega burgerja Altburger ima v primerjavi z mesnim burgerjem veliko manjši vpliv na okolje. Altburgerju je dodan vitamin B12, s katerim poskrbite za vnos pomembnega vitamina.
Burger malo drugače je z eno besedo Altburger. Vsi, ki se pretežno prehranjujete s hrano rastlinskega izvora, boste veseli dodatka vitamina B12, ki pomembno vpliva na rast krvnih celic. Naravne arome in ekstrakt kvasa dajo burgerju prepoznaven mesnat okus, rdeča pesa pa značilno rdečo barvo. Altburger je narejen iz gensko nespremenjene soje. S postopkom priprave sojinih beljakovin nastane vlaknasta tekstura, ki jo po navadi pričakujemo v mesni pleskavici. Pred peko ga vzamete iz hladilnika in ga začinite po svojem okusu. Nato segrejete naoljeno ponev na zmerno do visoko temperaturo in Altburger nežno položite v ponev, da zacvrči, ter ga pecite tri minute na vsaki strani.

Altburger popelje na kulinarično razvajanje s sočnimi rastlinskimi burgerji. Privoščite si ga v burger bombetki ali kot glavno jed s slastnimi prilogami in omakami. Zaradi hranljivih vrednosti in sočnega okusa boste v rastlinskem burgerju uživali tudi ljubitelji mesa.  

LUKA SINČEK IN MAJ HROVAT

4. sezona Štartaj Slovenija

Aktualna sezona projekta Štartaj Slovenija! Vsako nedeljo na POP TV spremljajte zgodbe podjetnikov, izdelke pa poiščite v vseh trgovinah INTERSPAR.

3. sezona Štartaj Slovenija

Tretja sezona nam je prinesla 8 novih inovativnih izdelkov, od zmesi za palačinke in priljubljenih vitaminov na palčkah pa vse naravnih šamponov, kolagena in balzama za nego pasjih tačk.

2. sezona Štartaj Slovenija

Drugo sezono so zaznamovali inovativni izdelki in zanimivi podjetniki, HIT prodkut pa je postala krema za nego obraza s polžjo slino Noela.

1. sezona Štartaj Slovenija

V prvi sezoni smo spoznali devet zanimivih podjetnikov, laskavi naslov HIT produkt pa je pripadel naravnemu dezodorantu v kremi Nelipot.