Magea

Magea je krema iz naravnih sestavin s 40 % magnezijevega klorida in štirimi različnimi eteričnimi olji.

MAGEA

Magea je krema iz naravnih sestavin s 40 % magnezijevega klorida in štirimi različnimi eteričnimi olji: oljem poprove mete, evkaliptusa, zelenke in limonske trave. Ključna sestavina, magnezij, je eden pomembnejših mineralov, ki vpliva na delovanje našega telesa. Sestavine kreme Magea omilijo težave z mišičnimi in menstrualnimi krči ter pomagajo pri nespečnosti, utrujenosti in izčrpanosti.
 
Za ohranjanje ustrezne ravni magnezija v telesu lahko poskrbite s kremo Magea s sproščujočim in blažilnim delovanjem. Magnezij v obliki klorida se hitro vpije in v kombinaciji z mentolom sprošča mišične krče in napetost. Krema vsebuje tudi štiri različna eterična olja, ki se dopolnjujejo po aromaterapevtskem učinku in vonju. Eterično olje zelenke pomaga povečati lokalno prekrvavljenost in odpravljati vnetna stanja, eterično olje evkaliptusa sprošča utrujene mišice, eterično olje limonske trave pa usahlim mišicam vrača tonus. Eterično olje poprove mete vsebuje aktivno učinkovino, ki v kombinaciji z mentolom deluje protibolečinsko, blaži krče in ustvarja prijeten hladilen občutek na površini kože. Kremi so dodani tudi kokosovo maslo ekološke pridelave, glicerin in čebelji vosek.
 
Magea, magnezijeva krema z eteričnimi olji, ne vsebuje umetnih parfumov, arom in barvil. Ni testirana na živalih in ne vsebuje konzervansov. Nanesete jo na izbrani del telesa in jo nežno vmasirate, večkrat na dan.  

ENISA BRIZANI

4. sezona Štartaj Slovenija

Aktualna sezona projekta Štartaj Slovenija! Vsako nedeljo na POP TV spremljajte zgodbe podjetnikov, izdelke pa poiščite v vseh trgovinah INTERSPAR.

3. sezona Štartaj Slovenija

Tretja sezona nam je prinesla 8 novih inovativnih izdelkov, od zmesi za palačinke in priljubljenih vitaminov na palčkah pa vse naravnih šamponov, kolagena in balzama za nego pasjih tačk.

2. sezona Štartaj Slovenija

Drugo sezono so zaznamovali inovativni izdelki in zanimivi podjetniki, HIT prodkut pa je postala krema za nego obraza s polžjo slino Noela.

1. sezona Štartaj Slovenija

V prvi sezoni smo spoznali devet zanimivih podjetnikov, laskavi naslov HIT produkt pa je pripadel naravnemu dezodorantu v kremi Nelipot.