Mladi podjetnici predstavljata nov izdelek La Popsi BONBON

Sveža podjetniška energija mladih podjetnic Neže in Karmen kar ne pojenja! V želji, da bi La Popsi lahko vzeli s seboj v torbici, šolski torbi ali nahrbtniku kamorkoli, ter se posladkali in okrepčali brez slabe vesti, sta ustvarili nov izdelek. Sadni družini se je pridružil La Popsi BONBON, vitaminov polna vrečka, ki jo že najdete v vseh trgovinah Interspar!

La Popsi BONBON so sadni koščki iz sadja najboljše kakovosti, ki vsebujejo veliko vlaknin. Podjetnici ostajata zvesti svojemu poslanstvu, zato je tudi La Popsi BONBON brez dodanega sladkorja, umetnih barvil, ojačevalcev okusa in konzervansov. So boljša alternativa sladkarijam, zato jih lahko brez slabe vesti ponudite svojim najmlajšim, ki pisano zabavo v vrečki sadnih bonbonov preprosto obožujejo.

Mladi podjetnici pravita, da gre za La Popsike v drugi, nezmrznjeni obliki. Izbirate lahko med tremi sadnimi okusi bonbonov v vrečki: jagoda, banana in ananas.

La Popsi se širi v sosednjo Avstrijo!

Karmen Meze in Neža Mlakar, zmagovalki 3. sezone projekta Štartaj Slovenija, si pred enim leto še nista upali sanjati, da bosta s svojimi vitamini na palčki La Popsi navdušili celo Slovenijo ter napolnili police naših trgovin Spar in Interspar. Njun izdelek je postal Hit produkt 2018, od takrat pa njuna sveža podjetniška energija kar ne pojenja.

Skupaj z mladima podjetnicama se veselimo novice, da bodo od januarja 2020 naprej njuni priljubljeni vitamini na palčki na voljo v več kot 1000 trgovinah SPAR po vsej Avstriji! Karmen in Neža sta podpisali 3-letno pogodbo s Spar Avstrija in se kot prvi Slovenki uvrstili v program Young & Urban, ki, tako kot Štartaj Slovenija, podpira mlade podjetnike in inovativne izdelke.

Nič neobičajnega pa za podjetnici ni razmišljanje izven okvirjev pri razvijanju novih izdelkov. Oktobra pride na police naših trgovin njun novi izdelek, ki tokrat izjemoma ne bo v zamrznjeni obliki. Kljub temu podjetnici ostajata zvesti svojemu poslanstvu, zato bo tudi ta izdelek poln sadja in še vedno brez dodanega sladkorja.

Tako kot embalaža njunih sladolednih palčk, je pisana tudi podjetniška pot znamke La Popsi. Čeprav sta sami zmogli veliko, se v duhu projekta Štartaj Slovenija še kako dobro zavedata, da skupaj zmoremo vse. Zato sta letos širili ekipo in zaposlili nove sodelavce. Čeprav je glavna sezona sladoleda že za nami, pa se za ekipo La Popsi v naslednjih mesecih začenja druga najpomembnejša sezona, bi lahko rekli. V hladnejših mesecih je na policah vedno manj svežega sadja, zato la Popsi za zalogo vitaminov skrbi s široko ponudbo zamrznjenega sadja na palčki.

Kolagen shot od zdaj naprej na voljo tudi v vseh trgovinah Spar

V 3. sezoni projekta Štartaj Slovenija smo spoznali podjetnico Anjo, ki nam je približala kategorijo prehranskih dopolnil. Navdušila je z izdelkom Kolagen shot, ki z vrhunskimi sestavinami skrbi za celovito nego kože za mladosten videz, ohranjanje lepih las in čvrstih nohtov. Priporočen je dnevni vnos Kolagen shota, ki ga od zdaj naprej najdete tudi v vseh trgovinah SPAR na oddelku alternativne prehrane! Zdaj si lahko svoj jutranji odmerek Kolagen shota priskrbite v vam najbližji trgovini SPAR ali INTERSPAR.

Anja je na podlagi odzivov uporabnikov ter z glavo polno idej začela razvijati nove izdelke, ki za lepoto poskrbijo celostno, že takoj zatem, ko je Sloveniji predstavila Kolagen shot. Na police trgovin Interspar je junija tako prišel ShotCa, prehransko dopolnilo s kalcijem ter vitaminoma D in K.
Mlada podjetnica in živilska tehnologinja vestno sledi trendom in hkrati z razvojem svojih izdelkov postavlja nove trende v kategoriji prehranskih dopolnil in kozmetike. Verjamemo, da nas bo presenetila tudi z naslednjim izdelkom, ki ga bo predstavila trgu!

Z NOVO VODITELJICO ODDAJE SPOZNAJTE ZGODBE PODJETNIKOV 4. SEZONE

Po uspešnih treh sezonah projekta Štartaj Slovenija je na naših policah kar 95 izdelkov preteklih sezon, med njimi tudi novi izdelki, ki so jih od zaključka projekta razvili inovativni podjetniki. Jeseni boste spoznali nove obraze, ki bodo soustvarjali že 4. sezono projekta Štartaj Slovenija.

Mladim podjetnikom 4. sezone pa se bo na POP TV pridružila nova voditeljica oddaje Maša Pavoković. Podobno kot naše podjetnike, tudi Mašo žene radovednost in se lahko pohvali s paleto izkušenj z različnih področij. Včasih novinarka in radijska ter televizijska voditeljica, drugič managerka in komunikacijska strateginja, ki rada deluje izven okvirjev. Je tudi glavna idejna vodja prostora za druženje ob kavi Ziferblat, kjer po inovativnem konceptu ne plačate pijače, ampak čas.

Navdihujejo jo inovativne ideje ter podjetniki za njimi ter je navdušena, da bo to sezono predajala zgodbe podjetnikov Štartaj Slovenija. » Delo na televiziji in sploh ustvarjanje televizijske oddaje mi vsakič predstavlja nov izziv. Veselim se dela s soustvarjalci oddaje in s podjetniki, ki bodo svoje izdelke predstavljali v novi sezoni. Dinamika ustvarjanja oddaj splete prav posebna prijateljstva, ki ostanejo tudi potem, ko se kamere ugasnejo, « je z navdušenjem povedala pred začetkom snemanja oddaje.