Postani vplivnež
POSTANI ŠTARTAJ SLOVENIJA VPLIVNEŽ

Postani Štartaj Slovenija vplivnež!

V projektu Štartaj Slovenija mladi slovenski podjetniki že 4 leta ustvarjajo zanimive, okusne in inovativne izdelke. Teh je do danes že več kot 100, najdeš pa jih v trgovinah Interspar in izbranih trgovinah Spar.

Če se tvoje življenje vrti okrog:

●    pregrešno dobrih kuharskih mojstrovin in uravnoteženih obrokov,
●    učinkovitih kozmetičnih izdelkov,
●    pasjih kosmatincev in mačjih prijateljic,
●    kreativnega preživljanja prostega časa in
●    vrtnarjenja ter ustvarjanja prijetnega ambienta v tvojem domu,

se med njimi najde tudi izdelek zate. Pa tudi priložnost, da svojo ustvarjalnost deliš z nami in s svojimi sledilci kot #sparfluencer za izbrane izdelke Štartaj Slovenija!

Kako postanem Štartaj Slovenija vplivnež?


Naziv Štartaj Slovenija vplivneža ni odvisen od števila sledilcev in ozkega področja zanimanj, saj lahko postaneš #sparfluencer v eni izmed 5 kategorij: hrana in pijača, osebna nega, prosti čas, dom in gospodinjstvo ter skrb za domače ljubljenčke.

Kako se prijavim?

Do 7. 7. 2020 se prijavi na [email protected], se na kratko predstavi, dodaj povezave na svoje profile na družbenih omrežjih (Instagram, Facebook, YouTube, TikTok …) in napiši, zakaj bi ravno ti rad/-a postal/-a Štartaj Slovenija vplivnež!

Kako bo potekal izbor?

Najprej bomo izbrali do 50 kreativnih ustvarjalcev, ki bodo med poletjem ustvarjali vsebine in jih objavljali na svojih družbenih omrežjih. Vse bomo opremili z zadostno količino izdelkov Štartaj Slovenija. Nato bomo izbrali 5 najbolj ustvarjalnih, s katerimi se bomo dogovorili za sodelovanje v 5. sezoni Štartaj Slovenija!

 

Več v Pravilih in pogojih