Preizkusite izdelke prvih treh sezon na posebni Štartaj Slovenija polici

V treh letih navdihujočih podjetniških zgodb smo za vstop na trg pripravili 20 podjetniških ekip. Vsak od njih si je tlakoval svojo poslovno pot, zavzeli so svojo pozicijo na trgu, začeli zaposlovati in razvijati nove izdelke ter potrdili, da sami zmoremo veliko, skupaj zmoremo vse.

Izdelkom preteklih sezon Štartaj Slovenija so se pridružili novi inovativni izdelki, ki so jih razvili podjetniki. Skupaj jih je že več kot 80, pred vami pa je edinstvena priložnost, ko lahko na enem mestu najdete izdelke Štartaj Slovenija preteklih treh sezon, za katere ste slišali pohvale in priporočila prijateljev, pa jih še niste imeli priložnost preizkusiti, ali pa svoje favorite in njihove nove izdelke ponovno podprete z nakupom. V trgovinah Interspar poiščite posebej označeno polico Štartaj Slovenija in izbirajte med izdelki mladih slovenskih podjetnikov, ki imajo ponovno priložnost, da vas navdušijo.

Ker že četrto leto zapored podpiramo svežo podjetniško, boste lahko že 16. septembra spoznali izdelke nove generacije mladih slovenskih podjetnikov.  

Kolagen shot od zdaj naprej na voljo tudi v vseh trgovinah Spar

V 3. sezoni projekta Štartaj Slovenija smo spoznali podjetnico Anjo, ki nam je približala kategorijo prehranskih dopolnil. Navdušila je z izdelkom Kolagen shot, ki z vrhunskimi sestavinami skrbi za celovito nego kože za mladosten videz, ohranjanje lepih las in čvrstih nohtov. Priporočen je dnevni vnos Kolagen shota, ki ga od zdaj naprej najdete tudi v vseh trgovinah SPAR na oddelku alternativne prehrane! Zdaj si lahko svoj jutranji odmerek Kolagen shota priskrbite v vam najbližji trgovini SPAR ali INTERSPAR.

Anja je na podlagi odzivov uporabnikov ter z glavo polno idej začela razvijati nove izdelke, ki za lepoto poskrbijo celostno, že takoj zatem, ko je Sloveniji predstavila Kolagen shot. Na police trgovin Interspar je junija tako prišel ShotCa, prehransko dopolnilo s kalcijem ter vitaminoma D in K.
Mlada podjetnica in živilska tehnologinja vestno sledi trendom in hkrati z razvojem svojih izdelkov postavlja nove trende v kategoriji prehranskih dopolnil in kozmetike. Verjamemo, da nas bo presenetila tudi z naslednjim izdelkom, ki ga bo predstavila trgu!

La Popsi se širi v sosednjo Avstrijo!

Karmen Meze in Neža Mlakar, zmagovalki 3. sezone projekta Štartaj Slovenija, si pred enim leto še nista upali sanjati, da bosta s svojimi vitamini na palčki La Popsi navdušili celo Slovenijo ter napolnili police naših trgovin Spar in Interspar. Njun izdelek je postal Hit produkt 2018, od takrat pa njuna sveža podjetniška energija kar ne pojenja.

Skupaj z mladima podjetnicama se veselimo novice, da bodo od januarja 2020 naprej njuni priljubljeni vitamini na palčki na voljo v več kot 1000 trgovinah SPAR po vsej Avstriji! Karmen in Neža sta podpisali 3-letno pogodbo s Spar Avstrija in se kot prvi Slovenki uvrstili v program Young & Urban, ki, tako kot Štartaj Slovenija, podpira mlade podjetnike in inovativne izdelke.

Nič neobičajnega pa za podjetnici ni razmišljanje izven okvirjev pri razvijanju novih izdelkov. Oktobra pride na police naših trgovin njun novi izdelek, ki tokrat izjemoma ne bo v zamrznjeni obliki. Kljub temu podjetnici ostajata zvesti svojemu poslanstvu, zato bo tudi ta izdelek poln sadja in še vedno brez dodanega sladkorja.

Tako kot embalaža njunih sladolednih palčk, je pisana tudi podjetniška pot znamke La Popsi. Čeprav sta sami zmogli veliko, se v duhu projekta Štartaj Slovenija še kako dobro zavedata, da skupaj zmoremo vse. Zato sta letos širili ekipo in zaposlili nove sodelavce. Čeprav je glavna sezona sladoleda že za nami, pa se za ekipo La Popsi v naslednjih mesecih začenja druga najpomembnejša sezona, bi lahko rekli. V hladnejših mesecih je na policah vedno manj svežega sadja, zato la Popsi za zalogo vitaminov skrbi s široko ponudbo zamrznjenega sadja na palčki.

Izdelki uspešnih slovenskih podjetnikov 3. SEZONE vas čakajo v 53 trgovinah Spar in Interspar

Kupci ste tudi letos z nakupi podprli mlade slovenske podjetnike. Po treh izjemnih letih je tako na policah že skoraj sto izdelkov ŠTARTAJ SLOVENIJA, ki jih uspešno ustvarja več kot 20 podjetniških ekip.
V letošnjem letu smo dobili 8 novih inovativnih izdelkov, ki vsak s svojo zgodbo dopolnjujejo in bogatijo našo ponudbo.
Vsi podjetniki so spisali unikatne zgodbe, ki navdušujejo in dokazujejo, da se v Sloveniji s pravo energijo in pristopom da uspeti.
Prav vsi letošnji izdelki ostajajo na policah trgovin INTERSPAR, 7 od njih pa vas že čaka tudi v 40 izbranih trgovinah SPAR. Podjetniki so s tem pridobili ogromno priložnost za nadaljnji razvoj izdelkov in širitev svojega poslovanja.

Izdelki slovenskih podjetnikov na voljo v izbranih trgovinah SPAR:
 

1. Spar Ajdovščina

12. Spar Slovenčeva

22. Spar Kamnik (Qlandia)

32. Spar Litija

2. Spar Postojna

13. Spar Črnomelj

23. Spar Šentjur

33. Spar Vir pri Domžalah

3. Spar Beltinci

14. Spar Slovenj Gradec

24. Spar Kapitelj

34. Spar Ljutomer

4. Spar Prevalje

15. Spar Grosuplje

25. Spar Škofja Loka

35. Spar Vrhnika

5. Spar Brežice

16. Spar Slovenska Bistrica

26. Spar Kočevje

36. Spar Medvode

6. Spar Radovljica

17. Spar Ilirska Bistrica, Žolgarjeva ulica

27. Spar Trbovlje

37. Spar Zagorje

7. Spar Brod

18. Spar Izola

28. Spar Koper

38. Spar Metlika

8. Spar Ribnica

19. Spar Šempeter pri Gorici

29. Spar Trebnje

39. Spar Zaloška

9. Spar BTC (hala A)

20. Spar Jesenice

30. Spar Krško

40. Spar Novo mesto, Žabja vas

10. Spar Sevnica

20. Spar Jesenice

30. Spar Krško

41. Spar Velenjka

11. Spar Černelavci

21. Spar Šentjernej

31. Spar Tržič

 

 

Izdelki so na voljo v vseh trgovinah INTERSPAR:

 

INTERSPAR Citypark Ljubljana

INTERSPAR Murska Sobota

INTERSPAR Vič Ljubljana

INTERSPAR Qlandia Kranj

INTERSPAR Europark Maribor

INTERSPAR Qlandia Nova Gorica

INTERSPAR Qlandia Maribor

INTERSPAR Qlandia Novo mesto

INTERSPAR Citycenter Celje

INTERSPAR Velenje Šalek

INTERSPAR Qlandia Ptuj

INTERSPAR Supernova Koper

 

PALAČINKE TAKOJ!

Palačinke takoj! je pripravljena zmes, s katero so palačinke na mizi v le nekaj minutah.

MUL’C

Mul’c je žitni obrok, ki ga z dodanim mlekom pripravite v nekaj minutah.

4KIDSANDUS

Naravni šamponi za štiri tipe las 4kidsandus so izdelani iz 100-odstotno naravnih, organskih in svežih sestavin.

GAIA NATURELLE - KOLAGEN SHOT

Kolagen shot je prehransko dopolnilo za mladosten videz kože, čvrste nohte in sijoče lase.  

MOJA PRESNA GRANOLA

Moja presna granola je hrustljav hranljiv obrok, ki si ga lahko pripravite za zajtrk, malico ali večerjo.

YANIKA

Yanika je naravno večnamensko pršilo za čiščenje in negovanje domačih ljubljenčkov.

LA POPSI

Sadni zamrznjeni desert La Popsi so prijetna osvežitev in posladek, ki ga lahko uživate brez slabe vesti.  

UROŠ IN VALENTINA - MARMELA

Marmela je edinstven namaz, ki ga odlikuje velik del sadja in oreškov ter dodano tekoče slovensko mleko.

1. sezona Štartaj Slovenija

V prvi sezoni smo spoznali devet zanimivih podjetnikov, laskavi naslov HIT produkt pa je pripadel naravnemu dezodorantu v kremi Nelipot.

2. sezona Štartaj Slovenija

Drugo sezono so zaznamovali inovativni izdelki in zanimivi podjetniki, HIT prodkut pa je postala krema za nego obraza s polžjo slino Noela.