Nagradne igre dobaviteljev

Nagradna igra "Uživaj počasi s Franck Cappuccinom in osvoji super nagrade!" je zaključena. Nagrajenci bodo znani kmalu.

Pravila nagradne igre poiščite na www.franck.eu. Organizator nagradne igre: PENTAGRAMA d.o.o., Tomačevska cesta 46, 1000 Ljubljana. Več informacij dobite na spletni strani www.franck.eu. Slika je simbolična.

Akcijske cene izdelkov veljajo od 11.3., do razprodaje zalog oz. najkasneje do torka, 17.3.2020. Popust ne velja na darilna pakiranja in izdelke vključene v promocijo TRAJNO ZNIŽANO. *Izdelek pred akcijo ni bil na voljo v vseh naših trgovinah.

PRAVILA IN POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI "ARIEL, LENOR, JAR IN AMBIPUR" V TRGOVINAH SPAR, INTERSPAR in v SPAR PARTNER OD 11. 3. DO 31. 3. 2020

Nagradna igra "Z Radensko v New York!" je zaključena.

Nagrajenci bodo znani kmalu.

Organizator nagradne igre je Radenska d.o.o. Slika je simbolična.

!!SPREMEMBA - Z RADENSKO PO SVETU
Zaradi trenutne situacije s koronavirusom in s tem povezanimi ukrepi države (vključno z ukrepi, ki so ga sprejele ZDA), Radenska d.o.o. spreminja splošne pogoje nagradne igre "Z Radensko v New York" tako, da se glavni dobitek slednje širi na celi svet! Namesto potovanja v New York bo nagrajenec prejel darilne bone turistične agencije, ki jih lahko unovči za sanjsko potovanje po lastni izbiri (tudi v New York). Za bone v vrednosti 5.000 evrov bo namreč lahko v roku enega leta od prevzema, z možnostjo podaljšanja, potoval po lastnih željah in presoji – tudi na več destinacij!
Kljub temu, da je višja sila trenutno močnejša od nas, želimo, da po stabilizaciji razmer, doživite nepozabno potepanje!

Več
Z Radensko v New York