Plačevanje na obroke

Vaš nakup boste lahko plačali na 2 do 12 obrokov brez obresti*

*Minimalni znesek nakupa je 60 EUR, minimalni znesek obroka pa 30 EUR.

Plačilo na obroke ni možno za nakup živil, sredstev za čiščenje ter osebno higieno.

 

Na obroke lahko plačujete v vseh INTERSPARIH in izbranih trgovinah SPAR.

Plačila na obroke z NLB plačilnimi karticami z odloženim plačilom

Na obroke lahko plačujete z NLB Plačilnimi karticami MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za NLB Posojilni kartici MasterCard in Karanta ter NLB Poslovno kartico MasterCard) plačate na 2 do 12 obrokov, brez obresti in brez dodatnih stroškov. Na prodajnem mestu preprosto povejte, da bi radi plačali na obroke.

Najnižji znesek nakupa je 60 evrov, najnižji mesečni obrok pa znaša 30 evrov. Število obrokov je od (min) 2 do (max) 12. Višina nakupa je odvisna od višine neporabljenega limita na NLB Plačilni kartici, s katero boste opravili nakup. Limit, ki ga imate, bo obremenjen za celotno višino neodplačanega dela dolga, in sicer za čas do poplačila celotne obveznosti nakupa. Z odplačevanjem posamičnih obrokov se vam bo tako postopamo sproščal tudi limit.

Plačila na obroke z Diners Club kartico

Minimalni znesek nakupa je 60,00 EUR. Število obrokov je od (min) 2 do (max) 12. Minimalni mesečni obrok znaša 30,00 EUR. Strošek vodenja obrokov je 1 EUR/obrok. Maksimalni znesek nakupa je omejen z limitom kartice Diners Club. Plačilo na obroke ni možno za nakup živil, sredstev za čiščenje ter osebno higieno.

Plačila na obroke preko direktne bremenitve (trajnika) Summit Leasing & Credit

Minimalni znesek nakupa je 125,00 EUR. Število obrokov je od (min) 4 do (max) 24. Minimalni mesečni obrok znaša 10,00 EUR. Maksimalni znesek kredita znaša 1.500 EUR.

Kredit lahko pridobi:

  • Fizična oseba, s stalnim prebivališčem v Sloveniji, stara od 18 do 78 let (ob poteku bremenitve), ki je zaposlena v Sloveniji ali državah EU
  • ima priliv iz naslova plače/pokojnine vsaj 544 EUR – kar stranka dokaže z zadnjim bančnim izpiskom, na katerem je zapisano PLAČA, SALA, OSEBNI DOHODEK ali REDNO DELO. Če priliv iz naslova plače ni naveden s temi besedami, mora stranka predložiti tudi ujemajočo plačilno listo.
 
Plačilo na obroke ni možno za nakup živil, sredstev za čiščenje ter osebno higieno.
 
Na obroke lahko plačujete v vseh INTERSPARIH.
 
Plačevanje na obroke ni možno v spletni trgovini SPAR online.

Vinjete tudi pri nas! Možnost plačila na obroke.