Sparov slovar ugodnih nakupov!

RAZLAGA OZNAČEVALCEV

Oznaka odlična kakovost na izdelku pomeni, da je izdelek v zadnjih dveh letih prejel oceno odlična kakovost s strani Biotehniške fakultete v Ljubljani.
Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.

Trajno znižano

Projekt Trajno znižano vključuje 2.000 izdelkov priznanih blagovnih znamk, katerih cena je znižana za 6 mesecev. Cene izdelkov z oznako Trajno znižano veljajo ob nakupu s SPAR plus kartico od 9. 9. 2021 do 9. 3. 2022. V tem obdobju se lahko cena izdelka še dodatno zniža oziroma se v prodajno promocijo vključi nove izdelke. Prodajalec lahko čas, v katerem je izdelek naprodaj po znižani ceni, tudi podaljša za naslednjih 6 mesecev.

Popusti iz akcije Trajno znižano se ne seštevajo z ostalimi popusti oziroma akcijami, če ni izrecno opredeljeno drugače. Skozi celotno obdobje, ko so izdelki znižani, je ob znižani ceni navedena tudi redna cena izdelka. Število izdelkov z oznako Trajno znižano v posamezni trgovini je odvisno od njene velikosti. Velja za trgovine največjega formata.

Trajno znižano

Redna cena Nikjer Ceneje

Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« veljajo od 9. 9. 2021 do 9. 3. 2022 na osnovi popisa, opravljenega med 2. 7. do 5. 8. 2021 v trgovinah Tuš, Mercator Ljubljana, Lidl in Hofer. Ponudba velja do preklica. V času promocije se lahko izbor izdelkov spremeni.

PRIMERJAVA REDNIH CEN: Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« smo preverili in primerjali z rednimi cenami enakih izdelkov v trgovinah Tuš, Mercator Ljubljana, Lidl in Hofer med 2. 7. do 5. 8. 2021 V primerjavi so upoštevane redne cene navedenih trgovcev na slovenskem trgu. Iz primerjave so izvzeti izdelki, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev. V primeru, da boste od 9. 9. 2021 do 9. 3. 2022 v kateri od trgovin Tuš, Mercator, Hofer ali Lidl kupili enak izdelek po nižji redni ceni kot v trgovinah SPAR ali INTERSPAR, vam bomo razliko v ceni povrnili na vašo SPAR plus kartico. Vračilo razlike redne cene ne velja za izdelke, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev.

Navedeno število izdelkov z oznako “Redna cena-Nikjer Ceneje” velja za trgovino največjega formata. “Nikjer Ceneje” je blagovna znamka podjetja SPAR Slovenija d.o.o..

Redna cena - Nikjer ceneje

AKCIJA - popust s Spar plus kartico

ob nakupu izbranega izdelka prejme imetnik SPAR plus kartice v času ponudbe takojšnji popust.

AKCIJA - Več je ceneje s Spar plus kartico

označuje izdelke, za katere velja nižja cena ob nakupu večje količine izdelkov, ki je navedena v reklamnem letaku in cenovnem označevalcu.

Mega cena

Promocija Mega cena je izbor akcijskih izdelkov po še posebej močno znižanih cenah.

Iz našega letaka

označuje izdelke, ki se oglašujejo v aktualnem reklamnem letaku.

S - Budget

označuje izdelke, ki so najcenejši v posamezni podskupini izdelkov in zagotavljajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

SPAR XXL

SPAR XXL označuje izdelke, kjer kupec dobi več za isto ceno (večjo količino ali več kosov) kot pri nakupu osnovnega izdelka, ki je ali je bil v ponudbi v naših trgovinah neposredno pred uvedbo SPAR XXL izdelka.