Veganski kotiček, izdelki Grashka

Grashka

Obstoječemu pestremu naboru veganskih in vegetarijanskih izdelkov so se na naših policah pridružili še polnovredni rastlinski izdelki slovenske znamke Grashka. Za fermentiranimi izdelki iz regionalnih sestavin stoji soustanovitelj nekdanje restavracije Kucha Martin Rojnik, ustvarjeni pa so bili kot odziv na prehransko krizo ter izgubljanje stika z naravnim okoljem. Gre za novo generacijo veganske prehrane, ki sledi tako tradiciji kot konceptu lokalne samooskrbe.

Z edinstvenimi izdelki Grashka smo znova potrdili svojo zavezo iz akcije »To smo mi«, v sklopu katere si skupaj z lokalnimi podjetniki, pridelovalci, rejci, malimi in velikimi kmeti prizadevamo za ustvarjanje odpornih kratkih dobavnih verig, obenem pa želimo naših kupcem ponuditi raznolikost okusov in veliko gurmanskih užitkov.

David Kovačič, generalni direktor podjetja SPAR Slovenija:

"S ponosom podpiramo ekološke izdelke in slovenske prodorne zgodbe, kot je Grashka, ki obenem s svojo novo proizvodnjo v Velenju ter odpiranjem delovnih mest predstavlja veliko dodano vrednost za prebivalce Šaleške doline."

Veganski kotiček, izdelki Grashka

O izdelkih Grashka

Izdelki Grashka so narejeni iz regionalno pridelanih ekoloških sestavin brez umetnih aditivov. Med njimi najdete že znane sestavine kot so čičerika, ajda, konoplja, bob in beli fižol, hkrati pa ponujajo popolnoma nove in edinstvene okuse, ki nastanejo s postopki fermentacije, dehidracije in dimljenja. Vsi izdelki Grashka so narejeni z mislijo na okolje in odgovorno rabo naravnih virov, zato predstavljajo odločen korak k učinkovitejšemu prehranskem modelu. Z visoko vsebnostjo beljakovin, ponujajo možnost izbire odgovorne rastlinske prehranske rešitve, obenem pa predstavljajo odlično gorivo za naše telo.  

Veganski kotiček, izdelki Grashka

Izdelki GRASHKA, ki so na voljo na naših policah