Dva meseca VOYO naročnine za naše kupce

Kako do brezplačne 2-mesečne VOYO naročnine?

V vseh naših trgovinah boste ob nakupu s SPAR plus kartico med 10. 2. in 10. 3. 2021 prejeli kupon za 2-mesečno brezplačno VOYO naročnino, ki ga boste lahko izkoristili vse do 1. 6. 2021.

 

Kako izkoristite kupon?

Obiščite spletno stran Voyo.si/koda in se najprej registrirajte/prijavite, potem pa z 10-mestno kodo, ki je zapisana na kuponu, aktivirajte 2 meseca/60 dni brezplačne VOYO naročnine. Promocijsko kodo za 2 meseca brezplačne VOYO naročnine* lahko vsak naročnik izkoristi samo enkrat. Koda je veljavna do 1. 6. 2021. Za več informacij in pomoč pri aktivaciji pokličite 080 44 44 ali pišite na [email protected]

Kaj je Voyo?

VOYO je najbolj priljubljen slovenski TV na zahtevo. Izbirajte med več kot 5.000 urami TV-vsebin kjerkoli in kadarkoli. Domača produkcija 1 dan pred predvajanjem na TV, najbolj priljubljeni šovi, VOYO originalne serije, največ sinhroniziranih risank na enem mestu, ekskluzivni športni prenosi v živo, telenovele, svetovne filmske uspešnice in neodvisni filmi. Možnost ogleda zamujenih TV-vsebin POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO za 7 dni nazaj brez oglasov.

Več podatkov o družbi, ki zagotavlja storitev, TUKAJ >>

 

*Če se v času 60-dnevnega brezplačnega obdobja ne odjavite, se prične obračunavati mesečna naročnina v skladu s splošnimi pogoji, 7 EUR/mesec.
Več na voyo.si/splosnipogoji

Kupon prejmejo le kupci, ki pri nakupu predložijo SPAR plus kartico.