SPAR nagradna igra »dan živali – glasujte za društvo!«
Igra je že potekla.
V sodelovanju z:
Nagradno glasovanje je zaključeno
V sodelovanju z:

NAGRADNO GLASOVANJE OB DNEVU ŽIVALI je zaključeno

Zahvala dobaviteljem pri nagradni igri DAN ŽIVALI

Ob svetovnem dnevu živali, 4. oktobra, smo v sodelovanju z našimi dobavitelji z donacijo hrane in priboljškov nagradili kužke in mucke iz treh izbranih društev, ki pomagajo predvsem brezdomnim in zapuščenim živalim: Zavod PIT, Zavod Zadnje upanje in Animal Angels. Spodaj si preberite več o posameznem društvu.

Donacijo smo razdelili med vsa tri društva, kdo dobi največji del donacije, pa ste z glasovanjem odločili vi.

Med vsemi glasovalci smo izžrebali tri, ki prejmejo mesečno zalogo pasje ali mačje hrane Scotty ali Molly.

Žrebanje nagrajencev je potekalo v torek, 4. 10. 2022, nagrajenci so obveščeni po elektronski pošti.

Pravila nagradne igre

Čakajo vas super nagrade!

Nagrada za sodelovanje pri nagradni igri »dan živali – glasujte za društvo!«
3 x mesečna zaloga pasje ali mačje hrane Scotty ali Molly

Po dogovoru in glede na velikost in potrebe vašega pasjega ali mačjega ljubljenčka.

Preberite več o ZAVODU PIT za pomoč, pravice in zaščito živali

Zavod Pit Logo

Zavod Pit za pomoč, pravice in zaščito živali je dobrodelna in neprofitna organizacija, ki se ukvarja z reševanjem brezdomnih živali, pri tem pa se posveča predvsem reševanju poškodovanih, invalidnih, trpinčenih kužkov ter kužkov z različnimi hibami. Poleg tega izobražujejo in osveščajo o odgovornem skrbništvu in lastništvu živali, organizirajo sterilizacije in kastracije brezdomnih psov ter pomagajo pri izboljšavi pogojev v zavetiščih oz. azilih na Balkanu. Prizadevajo si tudi za spremembe zakonodaje na področju zaščite živali ter razbijajo stereotipe o psih pasem bull.

Preberite več o ZAVODU ZADNJE UPANJE

Zadnje upanje Logo

V Zavodu Zadnje upanje nudijo pomoč tako ljudem kot tudi živalim v stiski. S pomočjo podpornikov in prostovoljcev za živali skrbijo z donacijami v obliki hrane, organizacijo sterilizacij, kastracij in drugih zdravljenj, iskanjem začasne in stalne namestitve ter hranjenjem zapuščenih živali. Ena izmed njihovih dejavnosti je tudi spodbujanje k šolanju psov, na turnejah v Bosni in Hercegovini pa pomagajo brezdomnim psom.

Preberite več o ANIMAL ANGELS, društvu za zaščito in pomoč živalim sveta in njihovim skrbnikom

ANIMAL ANGELS, društvo za zaščito in pomoč živalim sveta in njihovim skrbnikom Logo

Društvo za zaščito in pomoč živalim sveta in njihovim skrbnikom Animal Angels deluje v Sloveniji pa tudi izven naših meja. Gre za neprofitno organizacijo, katere namen je pomagati brezdomnim, zlorabljenim in zanemarjenim živalim. Zapuščene pse in mačke rešujejo z ulic in jim pomagajo najti nov dom, skrbijo za cepljenja, kastracije in sterilizacije, osredotočajo pa se tudi na osveščanje in na pomoč zavetiščem ter socialno ogroženim posameznikom, ki imajo doma žival, a zanjo ne morejo skrbeti.