Naš vplivnež se predstavi

O Jernej Kitchen

Sva Maja in Jernej Zver, ustvarjalca bloga jernejkitchen.com in avtorja v Ameriki izdane kuharske knjige “Epic 30-Minute Roasts”. Ljubezen do dobre hrane naju spremlja že od malih nog, zato sva še posebej vesela in hvaležna, da lahko to ljubezen do kulinarike deliva naprej preko bloga in družbenih omrežij. Jernej je svoje izkušnje nabiral po različnih priznanih restavracijah, kot so Hiša Franko in Galerija okusov ter v tujini sodeloval s chefi z Michelinovo zvezdico. Jernej zato razvija recepte, stilira jedi ter skrbi, da so recepti čim bolj vidni na Googlu, Maja pa je kot dizajnerka zadolžena za estetski izgled in rdečo nit, prav tako pa skrbi za slastne fotografije, ter komunikacijo in objavljanje preko bloga in družbenih omrežij.

Jernej Kitchen je nagrajen in popularen slovenski kulinarični blog, ki je aktiven že več kot pet let. Na blogu tedensko deliva nove recepte. Posebnost bloga je, da so recepti zelo natančno opisani, z namigi za začetnike, tako da lahko vse recepte, ne glede na zahtevnost, zagotovo pripravimo doma, v domači kuhinji. Vsi recepti so večkrat testirani in temeljijo na odličnem okusu, sezonski prehrani in jedeh, ki so poznane, a pripravljene enostavno in preprosto.

Več

Povezave do najinih kanalov

“Pri jedeh vedno postaviva v fokus okus in se trudiva uporabljati kvalitetne, lokalne sestavine. Strmiva k temu, da so jedi pripravljene hitro, enostavno ter da izgledajo neverjetno privlačno."


VIDEO RECEPTI