Naš vplivnež se predstavi

O Little Kitchen Vibes – Viti Vybihal

Ljubezen do hrane me spremlja že od nekdaj. Moja oma najbolje kuha, največ spominov iz otroštva z mojo babi imam iz kuhinje, mami pa mi je že pri treh letih dala nožek v roke in mi pustila rezat korenček. Vseeno pa se ta ljubezen ni zares razvila vse dokler nisem pri 16 letih dobila diagnoze kroničnega atopičnega dermatitisa. Nobeno zdravilo ni pomagalo in vedela sem, da se moram zadeve lotit bolj sistematično. Preizkusila sem različne diete in se hkrati učila kuhat zase, ker sem jedla precej drugače od vseh okrog mene. Pred tremi leti sem pristala na veganstvu, ki me je dokončno odrešilo nadležnih izpuščajev.

V vsem tem času se je moja ljubezen do kuhanja razvila do te mere, da sem vedela, da česa drugega v življenju sploh nočem počet. Tako se je rodil moj blog Little Kitchen Vibes, na katerem delim veganske recepte za zajtrke, kosila, prigrizke in sladice. Blog pa ni blog brez lepih slik, zato sem izpilila svojo veščino fotografije hrane in v zadnjem času v svoj repertoar dodala še video vsebine.

Čeprav so izpuščaji nadležni in sem vesela, da sem se jih znebila, sem neskončno hvaležna, da sem jih imela. Brez atopičnega dermatitisa ne bi našla svoje strasti do fotografije hrane in ustvarjanja receptov. Brez bolezni zdaj ne bi živela svojih sanj.  

Več

Kje me najdete