Naš vplivnež se predstavi

O Nini Zorčič

Moje ime je Nina S. Zorčič. Ukvarjam se s fotografiranjem okusne hrane in kreiranjem božanskih receptov. Uživam v ustvarjanju zdravih, beljakovinskih, LCHF in veganskih receptih, prav tako pa razvijam tudi recepte brez glutena, brez sladkorja itd. Poleg kreiranja receptov pa me izredno veseli tudi fotografija. Ukvarjam se s fotografiranjem restavracij, produktov in hrane za različne priložnosti (ceniki, spletne strani, oglaševanje itd.). Zelo rada eksperimentiram z novimi sestavinami, posebnimi recepti in fotografijo hrane, saj obožujem nove izzive.

Na svoji spletni strani dnevno delim same božanske recepte. Vsi so večkrat testirani in preprosto pripravljeni s sestavinami, ki so vedno pri roki. Postopki priprave vseh receptov so opisani res podrobno, prav tako pa z vami delim vse svoje znanje in najboljše nasvete za pripravo božanskih sladic! V vsakem receptu vedno navedem tudi možne zamenjave sestavin, tako da si jih lahko pripravite čisto po svojem okusu!

Kreiranja receptov sem se lotila, ker si iskreno želim, da bi vam sladice uspele, da bi se z njimi sladkali in v njih uživali. Če pa s tem vzbudim še malo dodatne motivacije in želje za peko in ustvarjanje, pa še toliko bolje.

Več

Kje me najdete