Naš vplivnež se predstavi

O Žani Hrastovšek, Rastline so fine

Od vedno sem uživala v dobri hrani. Zaradi zdravstvenih težav, pa sem leta 2012 morala korenito spremeniti svojo prehrano. Ker se za ceno zdrave prehrane nisem želela odpovedati užitku, sem začela ustvarjati svoje recepte. Vse jedi, ki sem jih imela rada prej, a na bolj zdrav in še vedno noro okusen način.

Odkrila sem, da imam poseben talent in da moji enostavni recepti navdušujejo tudi druge, ki si želijo jesti manj mesa. Odločila sem se, da spremenim kariero. Od introvertirane inženirke računalništva, ki je večino dni presedela za računalnikom in pisala kodo, sem šla na soicalna omrežja in delila svoje recepte.

Ker sem želela pripravo zdrave hrano narediti še bolj praktično in zabavno, sem izdala tudi dve kuharski knjigi na karticah, po katerih kuha že več tisoč slovenk in slovencev. Obroki brez mesa, jajc in mlečnih izdelkov niso odrekanje, so čisto nova izkušnja. Neskončno čudovitih jedi lahko pripravimo samo iz rastlin!

Si želiš več zdravih obrokov brez mesa in ne maraš kompliciranih receptov ter čudnih sestavin? Potem spremljaj moje recepte! Pokazala ti bom, kako v zelo kratkem času pripraviš okusne rastlinske obroke, v katerih bo užival tudi tvoj partner ali partnerica, čeprav ni navdušen_a nad zelenjavo!

Več

Kje me najdete

KVIZ

Podarjamo 50 litrov sladoleda! Sodelujte v kvizu, osvežite svoje znanje in zadenite slastne sladoledne nagrade.

Sodelujte