Svinjska ribica na žaru

Marko Herič
Marko Herič
Čas aktivne priprave
10
min
Čas priprave in pečenja

Sestavine

  • Svinjska ribica 0.5 kg
  • Poper 1 žlička
  • Zelišča 1 žlička
  • Češnjev paradižnik 3 kosi
  • Olivno olje 0.5 dl
  • Sol 1 žlička
  • Radič 5 listov
  • Mlada čebula 6 kosov

Priprava

01

Meso položimo na naoljeno mrežico žara in pečemo na zmernem vročem delu žara 5 - 8 minut.

Pazimo, da mesa ne prepečemo saj izgubi sočnost.

02

Meso narežemo in takoj ponudimo, z mlado čebulo, češnjevim paradižnikom in listi radiča (ali poljubno prilogo).

Nagradna igra "Osvoji najbolj CARSKO smučarsko VIP izkušnjo"
NAGRADNA IGRA

Podarjamo vstopnice za FIS smučarsko tekmo v Saalbachu! Odgovori na nagradno vprašanje in z malo sreče bo najbolj carska VIP izkušnja tvoja.

Sodeluj >>