21.04.2020

Nova spletna trgovina SPAR Online BASIC

Spar Slovenija je lansiral novo spletno trgovino SPAR Online Basic, ki v času izrednih razmer omogoča naročanje osnovnih izdelkov za osebni prevzem v izbrani trgovini INTERSPAR po Sloveniji. S tem so se odzvali na povečano povpraševanje v spletni trgovini Spar Online.   

 Spar Slovenija so z namenom, da čim večjemu številu svojih kupcev omogočijo spletno naročilo, z 20. aprilom uvedli enostavno storitev Spar Online Basic. Ta se od klasične spletne trgovine Spar Online razlikuje v več točkah. Ponudba zajema omejeno število izdelkov, ki glede na dosedanje nakupe sestavljajo tipično nakupovalno košarico. Izvedba naročila je zelo enostavna, plačilo pa se ne izvede na spletu, temveč pri prevzemu z izbranim plačilnim sredstvom v eni izmed 12 trgovin INTERSPAR.

V Spar Slovenija so prepričani, da bodo z novo spletno storitvijo SPAR Online Basic njihove stranke hitreje in enostavneje kupile osnovne izdelke. Ob prevzemu naročila pa bodo lahko v prevzemni poslovalnici dodatno poiskali tudi specifične izdelke, ki jih osnovna košarica ne vsebuje.

Več o delovanju SPAR Online Basic si lahko ogledate v video vodniku https://basic.spar.si/tutorial in spletni strani https://basic.spar.si/.