09.08.2021

Spar in Magnifico predstavljata ekskluzivni virtualni koncert

Popolnega poletja ni brez piknika, h kateremu se prileže tudi dobra glasba. Za piknik hitov je letos poskrbel Spar Slovenija in v sodelovanju z Magnificom pripravil ekskluzivni mini koncert, ki je brezplačno dostopen na Sparovi spletni strani.

Lani je Spar Slovenija v sodelovanju s pevcem Robertom Pešutom predstavil akcijo »Prvi in edini«, v kateri so kupce nagovorili z večnimi glasbenimi hiti, kreativnostjo ter humorjem. Uspešna akcija s priznanim glasbenikom pa je letos dobila povsem nov zagon, saj je Magnifico za Spar pripravil ekskluzivni avdio koncert z uspešnicami, ki so jih na Facebooku izbrali Sparovi sledilci.

Celoten koncert, ki je na voljo na Sparovi spletni strani, vključuje pesmi, kot so »24000 poljubov«, »In ko enkrat bom umrl«, »Silvia«, »Tivoli«, »Cici Mici« in druge. Ker se dobra glasba najbolje prileže ob okusni hrani in pijači, pa so v Sparu poskrbeli tudi za žar klasike po ugodnih cenah – čevapčiče, burgerje, steake ter različne izdelke za vegetarijance in vegane. Za popolno zveneče poletje vam ostane le še uživanje v ekskluzivnem koncertu!