Novo pri nas, SPAR in INTERSPAR

NOVO PRI NAS

Tchibo ponudba

Modni trendi zanjo in zanj, modna oblačila za šport in prosti čas, igra in zabava za otroke, vse za kuhinjo in gospodinjstvo, inovativna tehnika in mnogo več ... Preverite aktualno tedensko ponudbo blagovne znamke Tchibo!

SPAR cvetličarna
SPAROVA cvetličarna

Vstopite v SPAROVO cvetličarno. Poleg predstavitve lončnic in šopkov smo za vas pripravili nasvete za ravnanje z njimi. Vsak teden vam priporočimo tudi novo rastlino po akcijski ceni!  

STANLEY IZOLIRNA STEKLENICA 0,89 l
STANLEY IZOLIRNA STEKLENICA

Blagovna znamka Stanley ima bogato 100 letno zgodovino, ki je spremenila nacin uživanja napitkov. Skozi leta je postajala steklenicka vse bolj uporabna in prirocna in prav zaradi dovršenosti je nepogrešljiv pripomocek v casu službe, potovanj in dogodivšcin na prostem.

Pohorska šunka, Filip Flisar Butchery
Originalna Pohorska šunka Filipa Flisarja

Izraz Filipa Flisarja "pohorska šunka" je ob zmagi na svetovnem prvenstvu postal prepoznaven po vsej Sloveniji, Filip Flisar pa je v spomin na to legendarno zmago za vas pripravil odlično Pohorsko šunko, ki vas že čaka na naših policah.

Čokolade Feastables, Mr. Beast
Čokolade Mr. Beast, Feastables

Feastables je na misiji spremeniti način prigrizkov. Ustvarili so okusne prigrizke s sestavinami, ki jim lahko zaupate. Čokolada, ki jo je ustanovil MrBeast (alias Jimmy Donaldson), vam ne bo samo polepšala dneva, ampak se boste spraševali, kako lahko dobite več.

Gobice Scrub Daddy in Scrub Mommy
Gobice Scrub Daddy in Scrub Mommy

Predstavljamo super novost, ki paše v čisto vsako gospodinjstvo – Scrub Daddy in Scrub Mommy, najbolj nasmejani gobici daleč naokoli. Čistoča in veselje zagotovljena. VEDNO.

Prigrizki Takis in Cheetos

Priljubljena trendovska prigizka Takis in Cheetos sedaj tudi v naših trgovinah.

Njamito: hiter obrok v flaški

Inovativen, slovenski, čisto ekološki in priročen obrok z imenom Njamito
je zdaj na voljo tudi v Sparu. Gre za slovensko inovacijo, ki združuje hitro
in zdravo ter pojem hitre prehrane postavlja na glavo.

Čebula ‚Adijo solze‘

Čebula, pri rezanju katere ne boste jokali! Ne verjamete? Preverite!

Svoboda izbire

Sodelujte v nagradnem kvizu in se pobližje seznanite s širino ponudbe v naših trgovinah. Podarjamo SPAR darilne kartice v vrednosti 40 €.

Nagradni kviz