Novo pri nas

Uživajte v bolj zdravi poslastici, ki jo je ustvaril svetovno znan YouTuber, MrBeast.

Feastables je na misiji spremeniti način prigrizkov. Ustvarili so okusne prigrizke s sestavinami, ki jim lahko zaupate. Čokolada, ki jo je ustanovil MrBeast (alias Jimmy Donaldson), vam ne bo samo polepšala dneva, ampak se boste spraševali, kako lahko dobite več. Zmešane v gladke, kremaste in okusne čokoladne bonbone se bodo ploščice Feastables stopile v ustih ob vsakem grižljaju.

Izbrane in kakovostne sestavine

Vsebujejo le 4-7 sestavin

Organski kakav

Iz mleka pašnega goveda

Čokolade Feastables, Mr. Beast

ORIGINAL CHOCOLATE

Uživajte z Mr. Beast Original Chocolate, okusno poslastico, ki je del zbirke Feastables. Mr. Beast je sprostil svojega notranjega Willyja Wonke, da vam prinese okusne in kremaste mlečne čokoladne tablice. Vsak grižljaj Mr. Beast Feastables ponuja simfonijo bogate čokoladne dobrote! Kremasta čokolada se topi v ustih in je popolna za to, da čas prigrizkov naredi malce slajši.
 

MILK CHOCOLATE

Pripravite se na Mr. Beast Milk Chocolate, čudovito stvaritev iz zbirke Feastables! Ne glede na to, ali ste oboževalec vsebin gospoda Beasta ali pa samo ljubitelj visokokakovostne čokolade, je ta tablica zasnovana, da zadovolji vaše sladke želje.
Mlečna čokolada Mr. Beasta Feastables je kremasta in bogata. Idealna je za uživanje zase ali za deljenje s prijatelji.

DEEZ NUTS

Pripravite se na noro pustolovščino z Mr. Beast Deez Nutz! Ta igriva poslastica ni le prigrizek; je doživetje. Vsak grižljaj je simfonija hrustljave oreščkaste arome, ki popolnoma dopolnjuje bogato čokoladno dobroto, za katero je znana čokolada Mr. Beast.

CRUNCH

Pripravite se na edinstveno doživetje z mlečno čokolado s puhastim rižem. Ta inovativna kombinacija klasične mlečne čokolade in lahkega, hrustljavega puhastega riža prinaša popolnoma novo dimenzijo užitka. Vsak košček te čokolade je harmonična mešanica gladke, bogate mlečne čokolade in drobnih, zračnih riževih zrn, ki dodajo prijetno hrustljavost. Ta kombinacija ustvarja nepozabno teksturo in okus, ki zadovolji tako ljubitelje klasične čokolade kot tiste, ki iščejo nekaj novega in vznemirljivega.

Čokolade Feastables, Mr. Beast
Nagradna igra

Lov na besedni zaklad je nazaj! Ste pripravljeni na izziv? Na telefon naložite SPAR plus mobilno aplikacijo, poiščite igro SPARBECEDA in iz razpoložljivih črk sestavite čim več besed!

Več