SodaStream - v trenutku si pripravite svežo vodo z mehurčki!

Kako do domače pijače z mehurčki v nekaj sekundah?

Preizkusite Sodastream!

Z inovativno napravo SodaStream si lahko v trenutku pripravite svežo vodo z mehurčki. Privoščite si osvežilen napitek in naredite nekaj dobrega zase, za svoje najbližje in okolje.

Blagovna znamka SodaStream, ki je na trgu prisotna že od daljnjega leta 1903, je vodilni ponudnik sistemov za gaziranje vode, namenjenih domači uporabi. Odlikujejo jo visokokakovostne tehnološke rešitve, ki se ponašajo tako z izjemno funkcionalnostjo kot sodobnim videzom.

Kaj je SodaStream?
SodaStream je inovativna naprava, s katero vodo iz pipe obogatimo z ogljikovim dioksidom in tako ustvarimo osvežilno vodo z mehurčki. V nasprotju s podobnimi pijačami, ki jih najdemo v trgovinah, doma gazirana voda ne vsebuje dodanih snovi, ampak le naravno prisotne minerale. Tako se lahko z zdravimi napitki zdaj okrepčate kar v objemu svojega doma. Vse, kar potrebujete, sta voda iz pipe in naprava SodaStream.

Kako deluje SodaStream?
Sistem SodaStream prebudi in poživi vašo vodo. Za osvežilen napitek vodi iz pipe preprosto dodajte mehurčke, za še bolj razburljive okuse pa jo obogatite s koščki sadja ali privlačnimi aromami SodaStream. Vdahnite ji kanček svežine in ustvarite raznolike napitke po svojem okusu.

Izdelki SodaStream so zdaj na voljo tudi pri nas! Izbirate lahko med:

●    aparatom za gaziranje pijače Sodastream SPIRIT black in
●    aparatom za gaziranje pijače Sodastream SPIRIT white.

Komplet vsebuje aparat za pripravo, plastenko (brez BPA) za večkratno uporabo in cilinder s CO2, s katerim lahko pripravite tudi do 80 l gazirane vode. Ko zmanjka plina v cilindru, lahko le-tega enostavno zamenjate v trgovini INTERSPAR za polnega. Protizdrsna spodnja stran aparata.

Na voljo so tudi dodatni SodaStream cilindri s CO2 in različni okusi SodaStream sirupov.


POMEMBNO!
Polnitev rezervnega cilindra le 13,99 €!
V trgovino prinesite prazen cilinder in ga oddajte na blagajni. V tem primeru plačate le novo polnitev s CO2, to je 13,99 €.
Če pa praznega cilindra ne prinesete nazaj, boste za nov cilinder s CO2 odšteli 34,99 €.

1. Napolnite

Steklenico SodaStream napolnite s čisto vodo.
Namig:
Hladnejša kot je voda, več mehurčkov lahko sprejme!

2. Vstavite

Vstavite jo v napravo za gaziranje SodaStream.

3. Pritisnite

Pritisnite na cilinder za gaziranje, da v vodo vnesete mehurčke.
Namig: Vsebnost mehurčkov uravnavate s številom pritiskov.

4. Odstranite

Odstranite steklenico iz naprave SodaStream.

5. Popijte

Sveža gazirana voda je pripravljena.
Na zdravje!

Skrb za okolje

Medtem, ko gazirano vodo lahko kupimo v steklenicah in predvsem plastenkah, s tem prispevamo k čezmernemu onesnaževanju okolja. Z nakupom embalirane pijače namreč posredno podpiramo celoten pred- in poprodajni proces skupaj z učinki transporta in kopičenjem odpadne plastike ter tako povečujemo svoj ogljični odtis in negativno vplivamo na okolje ter življenje v njem. Z uporabo naprave SodaStream se lahko temu v veliki meri izognemo, saj lahko poživljajočo svežino gazirane vode ustvarimo kar doma. Steklenice SodaStream (brez BPA) so namenjene večkratni uporabi, zato izdelek predstavlja okolju prijaznejšo alternativo embaliranim pijačam.

Mehurčki iz domače kuhinje

Z napravo SodaStream si lahko gazirano vodo hitro in preprosto pripravite kar sami, kar pomeni obilo zabave za vso družino. Za dodatno mero razburljivosti ji dodajte enega od sirupov SodaStream in si tako ustvarite napitek po svoji meri. S sirupi SodaStream lahko svojo vodo z mehurčki poživite brez slabe vesti. Ponašajo se namreč s kar dvema tretjinama manj sladkorja kot sladkane gazirane pijače, ki jih najdete v trgovinah, poleg tega pa ne vsebujejo ne sirupa z visoko vsebnostjo fruktoze ne aspartama.

Z mehurčki do boljše hidracije

Voda je nujno potrebna za ustrezno delovanje človeškega telesa, zato moramo posebno pozornost nameniti temu, da je zaužijemo dovolj, saj se tako uspešno izognemo mnogim zdravstvenim težavam. Kljub temu, da se zavedamo njenega pomena, pa velikokrat raje posegamo po sladkanih pijačah ali kofeinskih napitkih ali preprosto pozabimo piti. Naprava SodaStream popestri dnevno rutino in uživanju vode doda poseben čar. Ples mehurčkov bo poskrbel za dodatno mero zabave in tako vam ter vašim najbližjim zagotovil zadosten vnos tekočine. Po zadnjih raziskavah uporabniki gospodinjskega aparata SodaStream dnevno zaužijejo povprečno tri kozarce vode več kot tisti, ki naprave nimajo.

Preprosta uporaba

Z gospodinjskim aparatom SodaStream lahko z nekaj preprostimi potezami pripravite svojo vodo z mehurčki. V priloženo steklenico natočite vodo iz pipe, steklenico pričvrstite in vanjo s pritiski dovajajte želeno količino mehurčkov. Dodajte ji izbrano aromo ali koščke sadja in si v trenutku ustvarite gazirano pijačo po svojem okusu.