ŠPORTNA PREHRANA

Raznolika in uravnotežena prehrana je nepogrešljiva podpora našemu zdravju in dobremu počutju. Včasih pa vendarle začutimo, da bi potrebovali nekaj vitaminske in mineralne spodbude, uživanje določenih nujnih hranil pa pogosto svetujejo tudi ob posebnih prehranskih potrebah v določenih življenjskih obdobjih. Za pestro ponudbo prehranskih dopolnil skrbimo tudi v naših trgovinah, tako so vam vedno na voljo raznolika hranila za različne potrebe. Pri izbiri prehranskih dodatkov bodite izbirčni in si privoščite preverjene in kakovostne izdelke ter izbirajte le hranila, ki jih vaše telo potrebuje.

Izdelki BIOSTEEL

Izdelki BIOSTEEL

Medtem ko športne pijače v povprečju vsebujejo več kot 30 gramov sladkorja, je BioSteel brez sladkorja in še vedno odličnega okusa. Večina športnih pijač vsebuje 6 % vsebnosti sladkorja in minimalno količino elektrolitov - BioSteel je bil prvi, ki je naredil velik premik v segmentu športnih pijač s svojo formulo brez sladkorja in dodatkom kakovostnih elektrolitov.

BioSteel športna hidracijska pijača brez sladkorja je zasnovana na najbolj naraven način, da vas ohranja hidrirane ves dan. Narejena iz naravnih, kakovostnih sestavin, vsebuje esencialno pomembne elektrolite in ne vsebuje umetnih arom in barvil. Embalaža, trajnostno zasnovana, je okolju prijazna in izdelana iz obnovljivih virov, kar pomeni, da je dobra za vas in za okolje.

Luka Dončić, #TEAM BIOSTEEL

Luka Dončić je izbral Biosteel!

Za uživanje BIOSTEEL izdelkov se zaradi prednosti, ki jim jih zagotavljajo, odločijo tudi profesionalni športniki in moštva, na čelu z našim košarkarskim zvezdnikom Luko Dončićem!

KLJUČNE PREDNOSTI:

BREZ SLADKORJA

ESENCIALNI ELEKTROLITI

BREZ UMETNIH BARVIL / AROM

BREZ KOFEINA

BREZ KONZERVANSOV

BREZ GLUTENA

KETO prijazno

VEGANSKO

DIABETIČNO prijazno

NARAVNA HIDRACIJA

Sponzorji OKS-Nutrispoint
Izdelki NUTRISPOINT MOVE

Nutrispoint MOVE

Ekološka prehranska dopolnila za športnike in rekreativce

Z najboljšimi in ekološko izbranimi sestavinami Nutrispoint MOVE poskrbi za celostno in kakovostno oskrbo vašega telesa.

Pri razvoju in proizvodnji v izdelkih združujemo funkcionalna živila iz:

  • Naravnih virov – vitamini in minerali iz narave
  • Lokalnih virov – surovine in živila lokalne pridelave
  • Ekoloških virov – surovine iz ekološke pridelave

Vsi izdelki so brez nepotrebnih dodatkov, kot so umetne arome, barvila, sladila, konzervansi in sredstva proti sprijemanju.

Nutrispoint MOVE ozadje

Izdelki Nutrispoint MOVE, ki so na voljo v naših trgovinah

Ekskluzivna ponudba v INTERSPARIH
Svoboda izbire

Sodelujte v nagradnem kvizu in se pobližje seznanite s širino ponudbe v naših trgovinah. Podarjamo SPAR darilne kartice v vrednosti 40 €.

Nagradni kviz