SVEŽA RACA PROSTE REJE

Race iz proste reje odlikuje kakovost mesa in skrb, ki je posvečena njihovi vzreji, je vidna skozi vsak del račke kot delikatesne jedi. Račke rastejo od 80 do 100 dni, vsak dan pa preživijo v naravi in plavajo v vodnih lagunah. Z daljšim vzgojnim obdobjem in omogočanjem bivanja v naravi dosežemo visoko kakovost račjega mesa.

Dobavitelj Kmetijsko gospodarstvo OREHOVEC

Kmetijsko gospodarstvo Orehovec je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 2000, s sedežem v Velikem Bukovcu blizu Varaždina. Osnovna dejavnost je vzreja perutnine na farmah odprtega in zaprtega tipa ter predelava perutninskega mesa v lastni klavnici. Njihova specializacija je ekološka, trajnostna in etična reja perutnine, kjer kombinirajo tradicionalno kmetijsko rejo z modernimi idejami in stalnimi investicijami za proizvodnjo najboljšega perutninskega mesa, ki ga lahko zaužijemo.
Njihove farme odprtega tipa se nahajajo na podeželskem območju severovzhodne Hrvaške ob reki Dravi. Vsa perutnina ima na voljo 100.000 kvadratnih metrov proste površine za pašo in bivanje na dnevni svetlobi, obdane z gosto gozdno vegetacijo in reko. Zahvaljujoč tem naravnim bogastvom so njihovi perutnini dostopne vodne lagune, ki se vsakodnevno polnijo s svežo vodo. Tako je omogočena njihova aktivnost plavanja in potapljanja, ključni element za pridobivanje najkakovostnejšega perutninskega mesa. Bogastvo okusa mesa rac in druge perutnine izvira iz raznolike prehrane, svežega zraka in veliko gibanja. Prosta reja pa ne zagotavlja samo vrhunskega mesa, pač pa tudi visoko raven dobrobiti živali.

Zakaj ne vidite vsebine?
vsezapiknik.ai

Kaj lepšega kot hitro in enostavno organiziran piknik, ko se pojavi lepa vremenska napoved? Preizkusite prvi AI načrtovalec piknikov v Sloveniji.

Več