Novo pri nas
Takis

Priljubljen prigrizek Takis

Takis so priljubljeni mehiški zvitki iz koruzne moke, znani po svoji intenzivni začinjenosti in hrustljavi teksturi. Narejeni so v različnih okusih, pri nas tako lahko najdete pekoči "Fuego", ki združuje okus limete in čilija, in malenkost manj intenzivno različico "Volcano", ki posnema občutek vulkanske vročine z bogatim, globokim čilijevim okusom, ki je dopolnjen z notami česna in drugih začimb.
Zavitki Takis so postali priljubljeni med ljubitelji začinjene hrane po vsem svetu in so pogosto prisotni na zabavah in srečanjih kot prigrizek. Zaradi svoje močne arome in pekočega okusa so postali sinonim za izzive v hrabrosti pri uživanju pekočih prigrizkov.

Prigrizke Takis Fuego in Takis Volcano najdete v vseh trgovinah SPAR in INTERSPAR.

Izdelke poiščite tudi v naši spletni trgovini SPAR Online

Cheetos – kultni prigrizek

Cheetos so priljubljeni prigrizki iz ekspandirane koruzne moke, znani po svoji hrustljavi teksturi in intenzivnih okusih. Postali so kultni prigrizek, znani po tem, da puščajo značilne oranžne sledi na prstih, kar je postalo del zabavne izkušnje uživanja Cheetosov. Poleg tega so Cheetosi postali osnova za številne kreativne recepte, od pekočih sendvičev do okrasitev jedi, kar priča o njihovi vsestranskosti in priljubljenosti med vsemi starostnimi skupinami.
V naših trgovinah najdete kar pet različnih okusov in sicer

  • okus sladkega čilija
  • okus sira
  • okus sira in kečapa
  • okus paprike
  • okus mlade čebule

Prigrizek Cheetos je na voljo v vseh trgovinah INTERSPAR in večjih trgovinah SPAR.

Izdelke poiščite tudi v naši spletni trgovini SPAR Online

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>