Od bogatega okusa in polne arome do mehkejših in subtilnejših odtenkov kave. Uživaj v novih prefinjenih Barcaffè instant kavnih napitkih.
Izberi svoj okus, s katerim lahko pripraviš nov najljubši kavni napitek ali sladico. Spodaj predstavljamo recept za našo sladko kreacijo, ki te bo očarala in spodbudila, da se prepustiš užitkom.
S pomočjo kuhinjskega blenderja zmeljite cele piškote, da dobite pesku podobno zmes. Vmešajte kavo in stopljeno maslo. S piškotno maso obložite pekač premera 18cm, po dnu ter po robovih. Oblikujte čimbolj tanek rob. Postavite v hladilnik.
V večji posodi zmešajte kremni sir, sladkor v prahu, vanilijev sladkor, instant kavo, vanilijevo pasto in smetano za stepanje. S pomočjo ročnega mešalnika vse skupaj zmešajte, da dobite gladko, rahlo, puhasto kremo. V kremo vlijte še limonin sok in ponovno premešajte. Kremo nadevajte po ohlajenem dnu in zgladite površino. Postavite v hladilnik za vsaj 2 uri.
Pripravite ganache. V skodelici zmešajte smetano za stepanje in belo čokolado. Segrevajte v mikrovalovni pečici ali na vodni kopeli toliko časa, da se čokolada stopi. Dodajte instant kavo v zrnih in lešnikov namaz ter premešajte. Pustite par minut, da se ohladi, nato premešajte in prelijte po ohlajenem Cheesecake-u (prelijte šele, ko je krema že malo strjena).
Postavite v hladilnik za vsaj 4 ure ali najbolje kar čez noč. Naslednji dan okrasite s stepeno smetano ali z mascarponejem (zmešanim s sladkorjem) ter posujte s kavnimi zrni.