OSEBNI PREVZEM - ŽIVILA

 

Interspar Citypark - Ljubljana

Vaše naročilo lahko prevzamete osebno v našem spletnem centru SPAR ONLINE PREVZEM. Za izbiro te možnosti, ob oddaji naročila izberete osebni prevzem. Ko so izdelki pripravljeni na prevzem, vas o tem obvestimo na vaš elektronski naslov, to obvestilo lahko prejmete tudi pred izbrani časovnim oknom, če se to zgodi lahko po želji vaše naročilo prevzamete tudi prej. Naročilo prevzamete v Drive-In z identifikacijo na Drive-In terminalu.

 

To lahko storite s:

- skeniranjem kode na SPAR plus mobilni aplikaciji,

- skeniranjem SPAR plus kartice ali

- skeniranjem kode ki ste jo dobili v e-pošti po zaključenem naročilu.

 

Časovna okna za osebni prevzem (Drive-In)

Naročilo je možno oddati največ 4 dni vnaprej. Izberite dan in želeno časovno okno prevzema. Tekom dneva je od ponedeljka do sobote na voljo 6 časovnih oken, med katerimi izberete čas prevzema v stolpcu »čas prevzema«. Ker za pripravo naročila potrebujemo nekaj časa in ker je v izbranih oknih lahko že več naročil naših kupcev, je lahko izbira določenih oken onemogočena.

 

Časovna okna za prevzem:

PON - PET od 09:00 do 20:00

SOB od 09:00 do 16:00

NEDELJA IN PRAZNIKI zaprto

 

Stroški prevzema: Osebni prevzem naročil na lokaciji Spar spletni center – SPAR Online Drive-In je BREZPLAČEN.

 

SPAR Online Drive-In lokacija LJUBLJANA:

Interspar Citypark

MOSKOVSKA ULICA 4, 1000 LJUBLJANA

zemljevid-drivein.webp

 

Najdete nas v BTC Ljubljana na koncu stavbe Citypark nasproti Dechatlona. Iz severne obvoznice proti centru mesta na prvem semaforiziranem križišču zavijete levo v območje BTC.

V kolikor prihajate iz smeri centra proti obvoznici, zavijete desno na predzadnjem križišču pred obvoznico. Peljete se mimo parkirne hiše Citypark in na krožišču pri Koloseju in Dechatlonu zavijete desno v smeri Merkurja. Na desni strani boste videli pokrita parkirišča za Drive In, kjer lahko opravite osebni prevzem naročenega blaga.

 

01.png
02.png
03.png
FE07