SPARONLINE - MIRKO - bannerji za spletno stran_1280x200px.jpg

Vaša pametna košarica

 

Če se vam na strani PAMETNA KOŠARICA prikazuje seznam izdelkov je »pametni algoritem« vklopljen. Prikazani so vam izdelki, za katere Mirko predvideva, da jih potrebujete. Ti izdelki so obkljukani. V kolikor katerega od izdelkov ne potrebujete, lahko kljukico odstranite.

 

Poleg obkljukanih, vam je Mirko pripravil še nekaj predlogov, za katere predvideva, da vas zanimajo. Gre za izdelke, ki jih kupujejo kupci s podobnimi nakupnimi navadami kot so vaše in bi za vas utegnili

biti zanimivi. Prav tako bo predlagal izdelke ki so novi, v trendu ali sezonski. Tem izdelkom lahko kljukico dodate sami.

 

Na dnu seznama izdelkov nato kliknite 'dodaj v košarico' in vsi označeni izdelki bodo dodani v vašo košarico.

 

Seveda se Mirko uči z vsakim vašim nakupom, tako da bo vaš seznam vsakič bolj relevanten in vam bo vsak naslednji nakup pomagal opraviti še hitreje. Seznam izdelkov v pametni košarici se bo na podlagi

vaših preteklih nakupov stalno posodabljal.

 

 

Ali je vaša pametna košarica prazna?

 

Vsebino pametne košarico lahko vidite le, če ste vpisani.

Če vsebine kljub temu ne vidite, vaši nakupi niso dovolj pogosti in Mirko žal nima dovolj podatkov, da bi vam pomagal pri hitrejšem nakupovanju.

 

Ko boste pri nas opravili več nakupov, bo naš robotek Mirko prejel dovolj podatkov in vklopil »pametni algoritem«, ki predvidi kaj potrebujete, glede na vaše pretekle nakupne navade.

 

 

gumb-pametna-kosarica_white.png
blank.png
FE01