Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Tehnično ime izdelka SUHA HRANA ZA MAČKE, PIŠČANEC, WHISKAS, 1,4 KG
Opis Sestava: žito, meso in živalski stranski proizvodi (29%, vklj. 4% piščanca v svetlo rjavih briketih*), olja in maščobe, ekstrahirane rastlinske beljakovine, minerali, zelenjava (vklj. 0.5% posušenega korenja (ustreza 4% korenja) v oranžnih briketih in 1% posušenega graha (ustreza 4% graha) v zelenih briketih*), rastlinski proizvodi. *Svetlo rjavi briketi običajno sestavljajo 49% izdelka, oranžni briketi in zeleni briketi običajno oboji sestavljajo vsaki po 8% izdelka.
Analitska sestava (%): beljakovine: 30.0; vsebnost maščobe: 12.1; anorganska snov: 8.1; surova vlaknina: 1.5; omega 6 maščobne kisline: 2.1. Dodatki na kg: Antioksidanti; Barvila; Nutritivni dodatki: vitamin A: 4751 IU, vitamin D3: 524 IU, vitamin E: 96.0 mg, tavrin: 1870 mg, baker (bakrov(II) sulfat pentahidrat): 4.3 mg, jod (kalijev jodid): 1.1 mg, mangan (manganov sulfat monohidrat): 21.6 mg, selen (natrijev selenit): 0.17 mg, cink (cinkov sulfat monohidrat): 61.2 mg.
Varnostna opozorila Sveža voda naj bo vedno na voljo. Hraniti zaprto, v hladnem in suhem prostoru. Uporabno najmanj do: označeno na embalaži. Da bi se izognili zadušitvi, hranite plastične vreče izven dosega dojenčkov, majhnih otrok in hišnih ljubljencev.
Navodila za uporabo Navodilo za hranjenje: 3 kg težka mačka potrebuje 45 g dnevno, 4 kg težka mačka potrebuje 55 g dnevno, 5 kg težka mačka potrebuje 65 g dnevno. Priporočamo kombinirano hranjenje z mokro in suho popolno hrano WHISKAS (gl. tabelo na embalaži). Mačkam s prekomerno telesno težo zmanjšajte dnevni vnos hrane. Pri prehodu na novo hrano upoštevajte prehodni čas in obroke prilagodite glede na potrebe vaše mačke. Za informacije o hranjenju obiščite naše spletno mesto ali pokličite našo telefonsko številko.
Prehrambni tip artikla ni relevantno
Neto količina 1,4kg
Kontakt:
MARS OVERSEAS HOLDINGS D.O.O., Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.

Kolagen shot Tropical je koncentrirano prehransko dopolnilo s kolagenom za lepo kožo, lase in nohte z odličnim okusom po tropskih sadežih.

Učinkovitost i...

Preberi več

Vododoporni NIVEA SUN sprej za zaščito pred soncem Protect & Moisture ZF 30 zagotavlja zanesljivo zaščito pred soncem in hkrati kožo izdatno, dolgotrajno vlaži....

Preberi več

Raid Night & Day električni aparat proti komarjem in tigrastim komarjem ponuja možnost izbire ravni zaščite proti komarjem za vse velikosti prostora v vašem dom...

Preberi več

Z uporabo tega detergenta boste prihranili čas in energijo ter varovali okolje.
PowerPaste na bazi mineralnih snovi ima abrazivni ucinek, zato odstranjuje u...

Preberi več
9
98
(9,98 €/kg)