Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662
Podrobnosti o izdelku
Tehnično ime izdelka
Čili z morsko soljo
Shranjevanje
Hranite na suhem.
Temperatura za hranjenje
sobna temperatura
Sestavine
čili (8,000 - 9,500 skovilijev) 50,00 %, jodirana morska sol (morska sol, kalijev jodid).
Alergeni
GLUTEN (V SLEDOVIH), JAJCA (V SLEDOVIH), SOJA (V SLEDOVIH), MLEKO (V SLEDOVIH), LEŠNIKI (V SLEDOVIH), OREH (V SLEDOVIH), INDIJSKI OREŠČKI (V SLEDOVIH), AMERIŠKI OREH (V SLEDOVIH), BRAZILSKI OREŠČKI (V SLEDOVIH), MAKADAMIJA (V SLEDOVIH), PISTACIJA (V SLEDOVIH), MANDLJI (V SLEDOVIH), ZELENA (V SLEDOVIH), GORČIČNO SEME (V SLEDOVIH), SEZAM (V SLEDOVIH).
Povprečna hranilna vrednost
na
- 100,00 g
- Energijska vrednost
- kcal
- 143,00
- kJ
- 590,00
- Maščobe
- 5,70 g
- od tega nasičene maščobe
- 1,00 g
- Ogljikovi hidrati
- 4,70 g
- od tega sladkorji
- 3,90 g
- Beljakovine
- 7,80 g
- Sol
- 50,00 g
Prehrambni tip artikla
ni relevantno
Neto količina
35g
Kontakt:
KOTÁNYI d.o.o., Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.