Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis Wc net biološke greznice - lahka in ekonomična rešitev proti neprijetnim vonjavam in zamašitvam biološke greznice. Zahvaljujoč novi koncentrirani formuli, poveča aktivnost encimov in topi trde odplake. Wc net greznice - konec neprijetnih vonjav!
Varnostna opozorila OPOZORILA: Vodotopne kapsule, ne dotikajte se jih z mokrimi rokami. Lahko se uporabljajo skupaj s sredstvi za čiščenje z belili, vendar ne istočasno. Ne uporabljajte pripravka skupaj z drugimi kemičnimi čistili (razkužila, sredstva proti vodnemu kamnu). Po uporabi dobro operite roke. Hranite v suhem prostoru, ne izpostavljajte ga sončnim žarkom. Hraniti izven dosega otrok. Ne zaužiti. Preprečiti stik z očmi.
Temperatura za hranjenje sobna temperatura
Sestavine >= 1 % - < 5 % SODIUM CARBONATE
Navodila za uporabo Za odpiranje embalaže potegnite jeziček na pokrovčku. Vrzite kapsulo (ne odstranjujte folije) v wc školjko in takoj potegnite vodo. Priporočljivo doziranje: gospodinjstvo 1 - 4 osebe = 1 kapsula na tedengospodinjstvo 5 - 8 oseb = 2 kapsuli na tedenV primeru dlje časa neaktivne, nove ali novo očiščene greznice, prvi mesec podvojite priporočljive količine proizvoda.
Neto količina 16kos
Kontakt:
Bolton Adriatic d.o.o., Polje 12, 5290 Šempeter pri Gorici
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018. *PC30 = NAJNIŽJA CENA IZDELKA V ZADNJIH 30 DNEH PRED ZNIŽANJEM (¨prejšnja cena¨ po ZVpot-1).

Jajca iz hlevske reje z geografsko označbo.

Preberi več
20% CENEJE (PC30: 5,99 EUR*)
Namesto: € 5,99
4
79
(6,39 €/l)

Vrhunsko rdeče vino z zaščitenim geografskim poreklom Goriška brda.

Preberi več
30% CENEJE (PC30: 7,19 EUR*)
Namesto: € 7,19
4
99
(15,59 €/kg)
15% CENEJE
Namesto: € 29,99
25
29
(25,29 €/kg)
17% CENEJE
Namesto: € 16,99
13
99
(13,99 €/kg)

SPAR PREMIUM marinirana krača brez kože je ročno pripravljena iz slovenskega svinjskega mesa. Za izredno mehkobo mesa je uporabljen sous vide postopek, pri kate...

Preberi več
FE03