Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis Za čiščenje glaziranih keramičnih ploščic, umivalnikov, bidejev, straniščnih školjk, kopalnih kadi in armatur. Odstranjuje vodni kamen in druge nečistoče. Odlikuje jo hitra in enostavna uporaba ter visok čistilni učinek. Čisti z naravno močjo citronske kisline.
Varnostna opozorila Povzroča hudo draženje oči. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke v čisti vodi. Osebe z občutljivo ali poškodovano kožo naj se izogibajo daljšemu stiku sčistilom.
Sestavine Aqua, Sodium citrate, Alcohol denat, Citric Acid, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Laureth-10, Dišave, Cocaimidopropylamine oxyde, Sodium chloride, Xantan gum, Propylene glycol, Limonene, 5-Bromo-5-nitro-1,3-dioxane.
Navodila za uporabo Razpršite po površini in pustite delovati 3-5 minut. Splahnite ali obrišite z vlažno krpo. Pri debelejši plasti vodnega kamna postopek ponovite in podaljšajte čas delovanja.Čistila ne uporabljajte za čiščenje površin iz marmorja ali apnenca!
Neto količina 0,5l
Kontakt:
ILIRIJA d.o.o., Tržaška cesta 40, 1001 Ljubljana, Telefon: +386 1 470 91 00, Faks: +386 1 470 92 95, [email protected]
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.
25% CENEJE
Namesto: € 7,39
5
49
(11,44 €/kg)

VEGANEC RIBAN
Kokosova maščoba zunaj EU.

Preberi več
16% CENEJE
Namesto: € 14,35
11
99
(16,65 €/kg)
2
49
(6,38 €/kg)

VEGANEC V KOSU
Kokosova maščoba zunaj EU.

Preberi več
33% CENEJE
Namesto: € 29,90
19
99
(39,98 €/l)
24% CENEJE
Namesto: € 5,95
4
47
(0,45 €/kos)
FE02