Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis Pronto večnamenski čistilni sprej nežno čisti trde površine, tako da odstrani prah in umazanijo brez sledi ali poškodb na površinah.Odstranjuje: prah, umazanijo, prstne odtise in madeže.
Varnostna opozorila Pozor. Posoda je pod tlakom. Lahko eksplodira pri segrevanju. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Hraniti zunaj dosega otrok. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C. Hraniti ločeno od virov vžiga. Kajenje prepovedano. Po uporabi temeljito umiti roke. Ne vdihavati razpršila. Uporabljati lev dobro prezračevanih prostorih. Kot pri drugih izdelkih namenjenih čiščenju, se izogibajte dolgotrajnemu stiku s kožo.
Temperatura za hranjenje sobna temperatura
Sestavine Vsebuje manj kot 5 % neionskih površinsko aktivnih snovi, 5 % ali več, vendar manj kot 15 % alifatskih ogljikovodikov, parfum, limonen, 2-bromo-2 nitropropan-1, 3-diol.
Navodila za uporabo Pred uporabo obvezno preberite navodila na embalaži. Ne obračajte pokrovčka pločevinke. Dobro pretresite. Pločevinko držite pokonci in razpršite z razdalje najmanj 15 cm od površine ali neposredno na krpo. Za najboljše rezultate takoj spolirajte z mehko, čisto krpo. Ne uporabljajte na tleh, znotraj kopalnice in na neobdelanem lesu. Pred uporabo preverite učinek na majhnem, manj vidnem območju.IZDELEK JE NAMENJEN ZA UPORABO NA: granitu, kremenu, kromu, nerjavečemu jeklu, steklenih površinah, obdelanemu lesu, laminatu, plastiki in elektronskih napravah.
Neto količina 0,3l
Kontakt:
ORBICO D.O.O., VEROVŠKOVA 72, 1000 LJUBLJANA
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.
3
68
(3,68 €/l)

Skrbno izbrani fileji tune, mlečni namaz, korenček, sušen paradižnik in naravne začimbe.

Preberi več
25% CENEJE
Namesto: € 4,69
3
49
(3,49 €/kg)

Bio ajdova kaša je vir mangana in vsebuje visoko vsebnost prehranskih vlaknin.Brez dodanih sladkorjev, vsebuje naravno prisotne sladkorje.Vir prehranske vlak...

Preberi več
25% CENEJE
Namesto: € 6,67
4
99
(4,99 €/kg)

Koščki govejega in svinjskega mesa s krompirjem v omaki.

Preberi več
25% CENEJE
Namesto: € 5,19
3
89
(38,90 €/kg)
30% CENEJE
Namesto: € 4,99
3
49
(7,51 €/l)
40% CENEJE
Namesto: € 10,68
6
39
(6,39 €/kg)

SIMPL KUHARIJE iz Žita - Začetki segajo v leto 1976, ko so Pekarne Ljubljana kot prve na slovenskih tleh začele s pripravo zamrznjene hrane. Lastne recepture po...

Preberi več
30% CENEJE
Namesto: € 6,39
4
45
(18,54 €/kg)
22% CENEJE
Namesto: € 13,99
10
89
(108,90 €/l)

Magea je krema iz naravnih sestavin s 40 % magnezijevega klorida in 4 različnimi eteričnimi olji: poprova meta, evkaliptus, zelenka in limonska trava. Ključna s...

Preberi več
FE08