Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis Pronto večnamenski čistilni sprej nežno čisti trde površine, tako da odstrani prah in umazanijo brez sledi ali poškodb na površinah.
Odstranjuje: prah, umazanijo, prstne odtise in madeže.
Varnostna opozorila Pozor. Posoda je pod tlakom. Lahko eksplodira pri segrevanju. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Hraniti zunaj dosega otrok. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C. Hraniti ločeno od virov vžiga. Kajenje prepovedano. Po uporabi temeljito umiti roke. Ne vdihavati razpršila. Uporabljati lev dobro prezračevanih prostorih. Kot pri drugih izdelkih namenjenih čiščenju, se izogibajte dolgotrajnemu stiku s kožo.
Temperatura za hranjenje sobna temperatura
Sestavine Vsebuje manj kot 5 % neionskih površinsko aktivnih snovi, 5 % ali več, vendar manj kot 15 % alifatskih ogljikovodikov, parfum, limonen, 2-bromo-2 nitropropan-1, 3-diol.
Navodila za uporabo Pred uporabo obvezno preberite navodila na embalaži. Ne obračajte pokrovčka pločevinke. Dobro pretresite. Pločevinko držite pokonci in razpršite z razdalje najmanj 15 cm od površine ali neposredno na krpo. Za najboljše rezultate takoj spolirajte z mehko, čisto krpo. Ne uporabljajte na tleh, znotraj kopalnice in na neobdelanem lesu. Pred uporabo preverite učinek na majhnem, manj vidnem območju.IZDELEK JE NAMENJEN ZA UPORABO NA: granitu, kremenu, kromu, nerjavečemu jeklu, steklenih površinah, obdelanemu lesu, laminatu, plastiki in elektronskih napravah.
Neto količina 0,3l
Kontakt:
ORBICO D.O.O., VEROVŠKOVA 72, 1000 LJUBLJANA
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.

Gojeno: iz ASC certificiranega ribogojstva: A: Vietnam, B: Ekvador, C:Indija: napisano spodaj. Pri gojenju kozic se ne uporabljajo antibiotiki.

Preberi več

Povprečna hranilna vrednost na 100g:
Energijska vrednost 928kJ/224kcal
Maščobe 19g
od tega nasičene maščobe 1,7g
Ogljikovi hidrati 8,2g
od tega s...

Preberi več

Popolnost zelene olive združena z bogatim okusom črne olive. Oljčno olje višje kategorije, pridobljeno neposredno iz oljk in zgolj z mehanskimi postopki.

Preberi več

Povprečna hranilna vrednostna 100 g napolitanske salame
Energijska vrednost 1276 kJ/ 307 kcal
Maščobe 23 g
od tega nasičene maščobe 9,2 g
Ogljikovi ...

Preberi več
50% CENEJE
Namesto: € 7,79
3
89
(9,73 €/kg)

Med velikonočnimi prazniki razvajajte svoje bližnje ali sami sebe z jajčki Rovelli. Zunanjost iz mlečne čokolade v notranjosti skriva slastno lešnikovo kremo.

Preberi več
32% CENEJE
Namesto: € 3,99
2
69
(8,97 €/kg)
SPAR PLUS POPUST
Namesto: € 2,99
1
99
(1,99 €/kos)
1+1 GRATIS
0
60
(0,60 €/kos)

1 paket vsebuje 5 nalepk (4 navadne in 1 s posebnim učinkom).

Preberi več
25% CENEJE
Namesto: € 19,99
14
99
(5,00 €/l)
FE01