Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis Pronto večnamenski čistilni sprej nežno čisti trde površine, tako da odstrani prah in umazanijo brez sledi ali poškodb na površinah.
Odstranjuje: prah, umazanijo, prstne odtise in madeže.
Varnostna opozorila Pozor. Posoda je pod tlakom. Lahko eksplodira pri segrevanju. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Hraniti zunaj dosega otrok. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C. Hraniti ločeno od virov vžiga. Kajenje prepovedano. Po uporabi temeljito umiti roke. Ne vdihavati razpršila. Uporabljati lev dobro prezračevanih prostorih. Kot pri drugih izdelkih namenjenih čiščenju, se izogibajte dolgotrajnemu stiku s kožo.
Temperatura za hranjenje sobna temperatura
Sestavine Vsebuje manj kot 5 % neionskih površinsko aktivnih snovi, 5 % ali več, vendar manj kot 15 % alifatskih ogljikovodikov, parfum, limonen, 2-bromo-2 nitropropan-1, 3-diol.
Navodila za uporabo Pred uporabo obvezno preberite navodila na embalaži. Ne obračajte pokrovčka pločevinke. Dobro pretresite. Pločevinko držite pokonci in razpršite z razdalje najmanj 15 cm od površine ali neposredno na krpo. Za najboljše rezultate takoj spolirajte z mehko, čisto krpo. Ne uporabljajte na tleh, znotraj kopalnice in na neobdelanem lesu. Pred uporabo preverite učinek na majhnem, manj vidnem območju.IZDELEK JE NAMENJEN ZA UPORABO NA: granitu, kremenu, kromu, nerjavečemu jeklu, steklenih površinah, obdelanemu lesu, laminatu, plastiki in elektronskih napravah.
Neto količina 0,3l
Kontakt:
ORBICO D.O.O., VEROVŠKOVA 72, 1000 LJUBLJANA
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.
45% CENEJE
Namesto: € 30,98
17
04
(0,28 €/kos)
30% CENEJE
Namesto: € 10,99
7
69
(25,63 €/kg)
30% CENEJE
Namesto: € 7,59
5
31
(11,06 €/kg)
33% CENEJE
Namesto: € 17,98
11
99
(15,99 €/l)

Kolagen shot Tropical je koncentrirano prehransko dopolnilo s kolagenom za lepo kožo, lase in nohte z odličnim okusom po tropskih sadežih.

Učinkovitost i...

Preberi več
30% CENEJE
Namesto: € 18,99
13
29
(49,22 €/l)

Vododoporni NIVEA SUN sprej za zaščito pred soncem Protect & Moisture ZF 30 zagotavlja zanesljivo zaščito pred soncem in hkrati kožo izdatno, dolgotrajno vlaži....

Preberi več
37% CENEJE
Namesto: € 7,98
4
99
(0,31 €/kos)

Raid Night & Day električni aparat proti komarjem in tigrastim komarjem ponuja možnost izbire ravni zaščite proti komarjem za vse velikosti prostora v vašem dom...

Preberi več

Z uporabo tega detergenta boste prihranili čas in energijo ter varovali okolje.
PowerPaste na bazi mineralnih snovi ima abrazivni ucinek, zato odstranjuje u...

Preberi več
20% CENEJE
Namesto: € 9,98
7
98
(7,98 €/kg)
FE02