Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis DETERGENT ZA PERILO, za 30 pranj. Idealen za ročno pranje belih in barvnih oblačil ter v pralnem stroju pri nizkih in srednjih temperaturah do 60°C.
Varnostna opozorila NEVARNO! Povzroča hude poškodbe oči. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila. Kontaminirana delovna oblačila niso dovoljena zunaj delovnega mesta. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko stori brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: Poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo. Odstranite vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.
Temperatura za hranjenje sobna temperatura
Sestavine Sestavine: anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi, amfoterne površinsko aktivne snovi: < 5 %.Vsebuje: methylchloroisothiazolinone in methylisothiazolinone, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, parfumi.Vsebuje: reakcijska masa: 5-kloro-2-metil-2H-izotiazol-3-one in 2-metil-2H-izotiazol-3-one (3:1), alkoholi, C12-C14, etoksiliran, sulfati, natrijeve soli, škrobi, C8-18 in C18 nenas., N-N-bis (hidroksietil), 1-propanaminum, 3-amino-N (karboksimetil)-N,N-dimetil-, N-(C8-18 in C18-unsatd acil) derivati, inner soli.
Navodila za uporabo Navodila za uporabo: Detergent damo v predalček pralnega stroja ali v dozirno kroglico neposredno v boben. V primeru madežev izdelek pred pranjem nanesemo neposredno na madeže.Uporaba: Za strojno pranje 4,5 kg perila pri srednji trdoti vode in srednje umazanem perilu uporabite 100 ml detergenta. Za tršo vodo ali bolj umazano perilo upoštevajte tabelo na originalni etiketi. Za ročno pranje perila dozirajte 50 ml detergenta na 10 l vode.
Neto količina 3l
Kontakt:
SPAR Slovenija d.o.o., Letališka cesta 26, 1000 Ljubljana, Tel.: 080 82 44
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018. *PC30 = NAJNIŽJA CENA IZDELKA V ZADNJIH 30 DNEH PRED ZNIŽANJEM (¨prejšnja cena¨ po ZVpot-1).

Nelipot LUBIOZH (staroslovensko beseda za ljubeč) dezodorant v stiku bo pravi za vse vas, katerih koža je izredno nežna in občutljiva. Dezodorant narejen na ma...

Preberi več

Organski proteinski piškoti z mandljevim polnilom.

Preberi več

ALI IMATE OBČUTLJIVE ZOBE IN KRVAVEČE DLESNI: Dlesni, ki občasno krvavijo, in občutljivi zobje potrebijo specializirano nego. KAJ JE SENSODYNE SENSITIVITY & GUM...

Preberi več
SPAR PLUS POPUST
Namesto: € 7,99
3
99
(9,98 €/kg)
30% CENEJE
Namesto: € 7,69
5
38
(5,38 €/kg)

Domača skuta je sveži sir, pripravljen iz pasteriziranega mleka.

Preberi več

Kakavovi deli: najmanj 30 % v čokoladi.

Preberi več
25% CENEJE
Namesto: € 11,99
8
99
(35,96 €/kg)
25% CENEJE
Namesto: € 5,39
3
99
(7,98 €/kg)

Kremni arašidov namaz GO ON Nutrition je odličen vir rastlinskih beljakovin, nenasičenih maščob, vitamina E, mineralov in vlaknin. Arašidov namaz je brez dodane...

Preberi več
17% CENEJE (PC30: 3,98 EUR*)
Namesto: € 3,98
3
29
(10,97 €/kg)
FE08