Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Varnostna opozorila Pri stiku z očmi: Takoj poiskati zdravniško pomoč. Takoj izpirati oči z obilo vode, občasno dvigniti zgornjo in spodnjo veko. Odstraniti kontaktne leče. Nadaljevati z izpiranjem najmanj 10 minut. Poiskati zdravniško pomoč, če se pojavi draženje. Pri vdihavanju: Ponesrečenca prenesti na svež zrak, ga pustiti počivati v položaju, ki mu olajša dihanje. Če ponesrečenec ne diha, je dihanje nepravilno ali je prišlo do ustavitve dihanja, mu dati umetno dihanje. Za osebo, ki ponesrečencu nudi prvo pomoč, je lahko dihanje usta-na-usta nevarno. Poiskati zdravniško pomoč, če stranski učinki ne prenehajo ali so hudi. Če je ponesrečenec nezavesten, ga namestiti v bočni položaj in takoj poiskati zdravniško pomoč. Sprostiti dihalne poti. Pri stiku s kožo: Oprati onesnaženo kožo z obilo vode. Odstraniti onesnažena oblačila in čevlje. Poiskati zdravniško pomoč, če se pojavijo simptomi. V primeru zaužitja: Izpirati usta z vodo. Odstranite protezo, če jo ima ponesrečenec. Ponesrečenca prenesti na svež zrak, ga pustiti počivati v položaju, ki mu olajša dihanje. V primeru zaužitja zmesi in je ponesrečenec zavesten, mu dati piti malo vode. Če se ponesrečenec počuti slabo, prenehati z pitjem vode. Bruhanje je lahko nevarno. Ne izzvati bruhanja brez zdravniškega nadzora. Pri bruhanju držati glavo v nizkem položaju, da izpljuvek ne vstopi v pljuča. Nikoli ne dajati v usta ničesar nezavestni osebi. Če je ponesrečenec nezavesten, ga namestiti v bočni položaj in takoj poiskati zdravniško pomoč. Sprostiti dihalne poti. Splošni napotki/ukrepi: Ne ukrepajte, če pri tem ogrožate sebe ali če za to niste primerno usposobljeni. Za osebo, ki ponesrečencu nudi prvo pomoč, je lahko dihanje usta-na-usta nevarno.
Temperatura za hranjenje sobna temperatura
Sestavine Paraffin, Stearic Acid, C16-C18 alkyl carboxylic acid, Hydrogenated Palm Oil, Parfum, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Synthetic Wax, Limonene, Linalool, Octrizole, Colorant, Colorant, Colorant, Alpha-Isomethyl Ionone, BHA
Neto količina 1kos
Kontakt:
ARC-Kranj, d.o.o., Hrastje 52k, 4000 Kranj, Slovenija
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.
SPAR PLUS POPUST
Namesto: € 37,98
23
99
(6,66 €/l)
40% CENEJE
Namesto: € 4,68
2
79
(8,45 €/kg)
23% CENEJE
Namesto: € 4,45
3
39
(7,06 €/kg)

Svinjsko in goveje meso iz EU.

Preberi več
33% CENEJE
Namesto: € 17,98
11
99
(15,99 €/l)

VEGANEC V KOSU
Kokosova maščoba zunaj EU.

Preberi več
20% CENEJE
Namesto: € 10,19
8
15
(8,15 €/kg)
20% CENEJE
Namesto: € 19,78
15
79
(0,30 €/kos)
FE03