Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Tehnično ime izdelka SPAR PREMIUM SKUTNI ŠTRUKLJI S SKUTO 42% DOMAČIMI SUHIMI HRUŠKAMI 9% IN PEHTRANOM 0,4% po receptu Michelinovega chefa Uroša Štefelina
Opis Vakuumsko pakirano. Brez aditivov. Brez dodanih arom in barvil. Brez ojačevalcev arome. Vir beljakovin.- Že kuhano. Potrebno le pogreti.- Slovenska skuta, smetana, moka, jajca in hruške. (jajca hlevske reje)- Ročna izdelava.- Zelo veliko nadeva.
Shranjevanje Hraniti pri temperaturi od 2°C do 7°C. Odprt izdelek porabiti v 24 urah. V primeru poškodbe embalaže oz. popuščenega vakuuma je izdelek potrebno zavreči.
Temperatura za hranjenje hlajeno
Sestavine NADEV 78% (SKUTA, KISLA SMETANA, JAJCA, SLADKA SMETANA, sladkor, pehtran, suhe hruške), PŠENIČNA BELA MOKA, voda, JAJCA, rastlinsko olje (sončnično, repično, SOJINO V SPREMENLJIVIH DELEŽIH), alkoholni kis, jodirana sol.
Alergeni GLUTEN, JAJCA, SOJA, MLEKO, ARAŠIDI (V SLEDOVIH), LEŠNIKI (V SLEDOVIH), OREH (V SLEDOVIH), INDIJSKI OREŠČKI (V SLEDOVIH), AMERIŠKI OREH (V SLEDOVIH), BRAZILSKI OREŠČKI (V SLEDOVIH), MAKADAMIJA (V SLEDOVIH), PISTACIJA (V SLEDOVIH), MANDLJI (V SLEDOVIH).
Povprečna hranilna vrednost na
100,00 g
Energijska vrednost
kcal
233,00
kJ
975,00
Maščobe
14,00 g
od tega nasičene maščobe
5,60 g
Ogljikovi hidrati
20,00 g
od tega sladkorji
11,00 g
Prehranske vlaknine
1,10 g
Beljakovine
7,20 g
Sol
0,19 g
Navodila za uporabo Štruklji so že kuhani. Potrebno jih je le pogreti. Odpremo in odstranimo embalažo.V mikrovalovni pečici:Štruklje položimo v primerno posodo, razrežemo na štiri dele, pokrijemo z živilsko folijo in segrevamo v mikrovalovni pečici približno 2 minuti pri 750W.Na pari:Štruklje razrežemo na štiri dele in jih v posodi primerni za kuhanje na pari segrevamo 10 minut.V ponvi:Štruklje položimo na ponev, katere dno je prekrito z malo vode. Segrevamo jih 2 do 3 minute.
Prehrambni tip artikla pakiran izdelek v normalni atmosferi
Neto količina 300g
Kontakt:
SPAR Slovenija d.o.o., Letališka cesta 26, 1000 Ljubljana, Tel.: 080 82 44
Opomba
Živilo se hrani na predpisani temperaturi, ki je definirana na izdelku, kar zagotavlja varnost živila in ohranja njegovo kakovost. Izdano je v hladilni posodi, brez prekinitve hladne verige. V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018. *PC30 = NAJNIŽJA CENA IZDELKA V ZADNJIH 30 DNEH PRED ZNIŽANJEM (¨prejšnja cena¨ po ZVpot-1). Kakovost izdelkov blagovnih znamk SPAR že več let redno preverjamo na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani. Izdelki SPAR, ki so bili v zadnjem letu ocenjeni z odlično oceno, so označeni z oznako ¨Odlična kakovost¨.

Jajca iz hlevske reje z geografsko označbo.

Preberi več
20% CENEJE (PC30: 5,99 EUR*)
Namesto: € 5,99
4
79
(6,39 €/l)

Vrhunsko rdeče vino z zaščitenim geografskim poreklom Goriška brda.

Preberi več
30% CENEJE (PC30: 7,19 EUR*)
Namesto: € 7,19
4
99
(15,59 €/kg)
15% CENEJE
Namesto: € 29,99
25
29
(25,29 €/kg)
17% CENEJE
Namesto: € 16,99
13
99
(13,99 €/kg)

SPAR PREMIUM marinirana krača brez kože je ročno pripravljena iz slovenskega svinjskega mesa. Za izredno mehkobo mesa je uporabljen sous vide postopek, pri kate...

Preberi več
FE04