POMOČ & POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Rubriko Pogosto zastavljena vprašanja stalno dopolnjujemo. V primeru, da želite več informacij, vas prosimo, da pokličete naš oddelek za pomoč kupcem. Z veseljem vam bomo pomagali!

1 Kako v spletni trgovini koristim aktualne kupone?

Kuponov -25%, -10%, kupon presenečenja in Joker kuponov v spletni trgovini ni možno unovčevati, saj se s samim konceptom spletne trgovine trudimo, da kupcem olajšamo nakupe s prihrankom časa in denarja. Nakupovanje v spletni trgovini je enostavno in hitro, mi pa se potrudimo, da namesto vas pripravimo naročene izdelke, jih skrbno zložimo in vam jih dostavimo na dom.

2 Zbiranje točk SPAR AS

Zbiranje nalepk SPAR AS poteka na spletu enako kot v fizični trgovini. Za pridobitev nalepk SPAR AS se upošteva datum oddanega naročila na SPAR Online. Unovčevanje na spletu ni možno zaradi same narave promocije. Pravila promocije najdete na prodajnih mestih in na www.spar.si.

3 Zbiranje nalepk, točke zvestobe

Zbiranje nalepk, točk zvestobe poteka na spletu enako kot v fizični trgovini. Unovčevanje na spletu ni mogoče zaradi same narave promocije.
V vsoto za pridobitev točk zvestobe in zbiranje nalepk se ne vštevajo tobačni izdelki, časopisi, revije, povratna embalaža, vinjete, SPAR darilne kartice, začetne formule, zaščitne maske, izdelki suši, izdelki blagovne znamke Tchibo, nakup ali polnjenje kartice Urbana, polnitev za mobilne telefone (SPAR MOBIL, Mobi, Bob, Izi mobil, Simpl), nakup SIM kartic mobilnih operaterjev, darilni paketi Zvezdar, Selectbox in Selectcard.

4 Unovčevanje promocijske kode (e-kupona)

13 mestni kupon (e-kupon) lahko unovčite ob zaključku naročila. Polje se nahaja na vrhu strani, kjer izbirate način plačila. Ob vnosu kode bodite pozorni, da je brez presledkov. Popusti na celoten nakup se med seboj ne seštevajo. Kupon ni veljaven v času aktivne promocije -10% na celoten nakup. V vsoto za pridobitev navedenega popusta se ne vštevajo tobačni izdelki, časopisi, revije, povratna embalaža, vinjete, SPAR darilne kartice, začetne formule, zaščitne maske, izdelki suši, izdelki blagovne znamke Tchibo, nakup ali polnjenje kartice Urbana, polnitev za mobilne telefone (SPAR MOBIL, Mobi, Bob, Izi mobil, Simpl), nakup SIM kartic mobilnih operaterjev, darilni paketi Zvezdar, Selectbox in Selectcard. Kupona ni možno koristiti na izdelke, ki se ne vštevajo v vsoto za pridobitev popusta. Kupon velja na dan naročila, ne glede na datum prevzema. Primer: veljavnost kupona je do 1. Avgusta 2018. Naročilo oddate 1. Avgusta dostavo pa izberete 4. Avgusta. Ob dostavi izdelkov 4. Avgusta boste na računu opazili, da je kupon uspešno unovčen. Kupon prav tako velja, če je znesek na računu ob pripravi naročila nižji od meje veljavnosti kupona. Primer: Kupon prinese 5€ popusta ob nakupu nad 50€. Vaše naročilo vsebuje za 51€ izdelkov in ob zaključku nakupa ste uspešno unovčili kupon. Ob pripravi naročila pa enega od naročenih izdelkov ni na zalogi, tako da je vrednost naročenih izdelkov nižja od 50€. V takem primeru se kupon še vedno upošteva v celotnem znesku 5€. Popust se obračuna od vrednosti nakupa, pri čemer je najvišja osnova za popust 500 €.


5 Popust -10% na celoten nakup

Kadar je na spletna strani oglaševana promocija popust na celoten nakup se le ta unovči samodejno, ko vrednost izdelkov doseže mejo za veljavo, na primer 60€. Popusti na celoten nakup se med seboj ne seštevajo. V vsoto za pridobitev navedenega popusta se ne vštevajo tobačni izdelki, časopisi, revije, povratna embalaža, vinjete, SPAR darilne kartice, začetne formule, zaščitne maske, izdelki suši, izdelki blagovne znamke Tchibo, nakup ali polnjenje kartice Urbana, polnitev za mobilne telefone (SPAR MOBIL, Mobi, Bob, Izi mobil, Simpl), nakup SIM kartic mobilnih operaterjev, darilni paketi Zvezdar, Selectbox in Selectcard. Kupona ni možno koristiti na izdelke, ki se ne vštevajo v vsoto za pridobitev popusta. Promocija velja ne glede na datum prevzema. Primer: veljavnost promocije je do 1. Avgusta 2018. Naročilo oddate 1. Avgusta dostavo pa izberete 4. Avgusta. Ob dostavi izdelkov 4. Avgusta boste na računu opazili, da je promocija uspešno aktivirana. Promocija prav tako velja, če je znesek na računu ob pripravi naročila nižji od meje veljavnosti. Primer: Popust velja pri nakupih nad 60€. Vaše naročilo vsebuje za 61€ izdelkov in ob zaključku nakupa se popust uspešno odšteje. Ob pripravi naročila pa enega od naročenih izdelkov ni na zalogi, tako da je vrednost naročenih izdelkov nižja od 60€. V takem primeru se promocija še vedno upošteva v vrednosti 10% dobavljenih izdelkov.
Popust se obračuna od vrednosti nakupa, pri čemer je najvišja osnova za popust 500 €.

6 Delovanje promocije 1 + 1 GRATIS

Za upoštevanje promocije 1 + 1 GRATIS je v spletni trgovini v košarico potrebno dodati 2 kosa izdelka.
Primer:
Ko v košarico dodate 1 kos, se vam promocija 1 + 1 GRATIS še NE bo upoštevala:


Račun na pravno osebo

Šele ko v košarico dodate drugi kos, se vam bo promocija 1 + 1 GRATIS upoštevala.


7 Promocija IZBRANIH 10

Promocija »IZBRANIH 10« je na voljo zgolj v mobilni aplikaciji SPAR plus, in sicer tistim uporabnikom, ki so vanjo prijavljeni s svojo SPAR plus kartico. Promocija ne velja v spletni trgovini SPAR Online.