POMOČ & POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Rubriko Pogosto zastavljena vprašanja stalno dopolnjujemo. V primeru, da želite več informacij, vas prosimo, da pokličete naš oddelek za pomoč kupcem. Z veseljem vam bomo pomagali!

1 Kateri izdelki so na voljo v SPAR Online trgovini?

Na SPAR Online je na voljo izbrana ponudba izdelkov, ki so na voljo tudi v fizičnih trgovinah.

2 Vračljiva embalaža

Kupec lahko ob prevzemu naročila v spletnem centru oziroma dostavni osebi pri dostavi na dom vrne vračljivo embalažo v razmerju največ 1 : 1. V tem primeru ponudnik za vračljivo embalažo kupcu po zaključenem nakupu vrne znesek v vrednosti vračljive embalaže. V primeru plačila ob prevzemu se samodejno odšteje od zneska naročila, v primeru predhodnega plačila preko spleta, pa se kupcu sredstva vrnejo naknadno.

3 V nakupovalno košarico želim dodati izbrani izdelek, vendar se mi ob kliku izpiše opozorilo, da izdelek ni na voljo.

V primeru izpisa opozorila, da izdelek ni na voljo, izbranega izdelka v trenutku vašega naročila žal nimamo na zalogi. Lahko pa izdelek dodate na vaš seznam spremljanih izdelkov in na vaš e-naslov boste prejeli obvestilo takoj, ko bo izdelek ponovno na voljo.

4 Nadomestni izdelki

V primeru, da določenega izdelka, ki ga je kupec naročil, ob pripravi naročila ni na zalogi lahko zaposleni izbere izdelek, ki je po lastnostih primerljiv ali podoben naročenemu. V primeru, da je cena naročenega izdelka nižja od cene nadomestnega izdelka, se kupcu zaračuna ceno naročenega izdelka (nižjo). V primeru, da je cena nadomestnega izdelka nižja od cene naročenega izdelka, pa se kupcu računa po ceni nadomestnega izdelka (nižji ceni). Ob zaključku nakupa lahko kupec sprejme ali zavrne nadomestne izdelke. V primeru, se kupec strinja z nadomestnimi izdelki velja zgornje pravilo v primeru ne strinjanja pa se kupcu v primeru nične zaloge, naročenega izdelka ne dobavi.

5 Naročilo narezkov

Ker za pripravo narezkov potrebujemo nekoliko več časa, je naročilo le-teh možno šele naslednji dan. V primeru, da v košarico dodate narezek, vam v spletni trgovini izgine možnost izbire časovnega okna za dobavo še isti dan.