POMOČ & POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Rubriko Pogosto zastavljena vprašanja stalno dopolnjujemo. V primeru, da želite več informacij, vas prosimo, da pokličete naš oddelek za pomoč kupcem. Z veseljem vam bomo pomagali!

1 Kje lahko spremljam status mojega naročila od oddaje naročila do prevzema?

Status vašega naročila lahko spremljate med vašimi preteklimi naročili.
Naročilo lahko prekličete, dokler nismo pričeli s pripravo vašega naročila (običajno nekaj ur pred izbranim terminom dostave/prevzema). Po tem sistem ne dovoli več preklica naročila.


Račun na pravno osebo


2 Kdaj lahko prevzamem naročilo?

Pri osebnem prevzemu v spletnem centru lahko kupec naročilo prevzame najmanj 2 uri po potrditvi naročila in opravljenem plačilu, oziroma na izbrani datum in uro, v okviru delovnega časa spletne trgovine: Možnost osebnega prevzema preverite na vstopni strani spletne trgovine SPAR Online.

3 Ali lahko po zaključku naročila spremenim vsebino naročila

Kupec lahko po zaključenem naročilu, naročilo spremeni. Kupec ne more spremeniti naročila, ko sistem prične s planiranjem dostave in prevzema.

V uporabniškem profilu kliknete na moja naročila. S klikom na BS številko odprite podrobnosti naročila, kjer se nahaja gumb »Spremeni naročilo«. Ob kliku na gumb spremeni naročilo, se vam bo prikazalo pojavno okno z nadaljnjimi navodili. V postopku zaključka nakupa se vam prikažeta dva gumba, ki sta precej pomembna, saj se ob spreminjanju naročila cene na novo izračunajo. Kar pomeni, da če ste oddali naročilo v torek za dobavo v četrtek in želite spremeniti naročilo v sredo, se bodo v košarici zaračunale ugodnosti in cene veljavne na dan spremembe naročila. Prav tako je tudi pri posebnih promocijah (-10% na nakup). Primer: Kupon -10% na nakup je veljaven do nedelje. Naročilo oddate v nedeljo za prevzem izberete ponedeljek zvečer. V ponedeljek zjutraj spremenite naročilo -> ker promocija -10% na celotni nakup ni več veljavna, ugodnosti -10% na nakup ne morete več koristiti.


4 Dostop za invalide

Osebni prevzem na Drive-In je primeren tudi za gibalno ovirane, saj vam vse izdelke skrbno zložimo v vaš avto in vam avta ni potrebno zapuščati, da bi le te prevzeli.

5 Kako se generirajo nova časovna okna?

Nova časovna okna se generirajo vsakodnevno. Ob nedeljah se nova časovna okna ne generirajo.