Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis Mr. Muscle gel za odmaševanje odtokov odstrani tudi najtrdovratnejše zamašene odtoke in prodira skozi stoječo vodo.
Varnostna opozorila Nevarno. Vsebuje natrijev hipoklorit; natrijev hidroksid; amini, C12-C18 alkil dimetil, N-oksidi. Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Lahko je jedko za kovine. Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Ne vdihavati dima/hlapov. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI VDIHAVANJU: Prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje. PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. PRI ZAUŽITJU: Izprati usta. NE izzvati bruhanja. Hraniti zaklenjeno. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z veljavno zakonodajo. Hraniti samo v originalni posodi. Po uporabi temeljito umiti roke. Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. Pozor! Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki. Lahko se sproščajo nevarni plini (klor). Hraniti dobro zaprto, v hladnem prostoru in vedno v pokončnem položaju.
Sestavine Vsebuje natrijev hipoklorit; natrijev hidroksid; amini, C12-C18 alkil dimetil, N-oksidi. Sestavine: Vsebuje manj kot 5 %: belila na osnovi klora, mila, amfoternih površinsko aktivnih snovi.
Navodila za uporabo 1. Polovico vsebine (500 ml) vlijte v odtok (tudi v primeru stoječe vode). 2. Počakajte, da deluje vsaj 5 minut. V primeru težjih zamašitev pustite delovati celo noč. 3. Splaknite s toplo vodo. 4. Za preprečevanje zamašitve in za popolno čistočo odtokov, vsak teden vlijte eno četrtino vsebine plastenke (250 ml) v odtok. Uporabljati samo za odmašitev odtokov v kuhinji in kopalnici. Ne uporabljati za WC školjke, v pomivalnih koritih z nameščenim mlinčkom za mletje odpadkov in v pomivalnih strojih. Izogibajte se kontaktu s pozlačenimi, lakiranimi, poškodovanimi površinami ter kromom. POMEMBNO: Pazljivo odpirajte. Ne stiskajte plastenke. Ne škropite vsebine. Med uporabo držite plastenko stran od rok, obraza in otrok. Po rabi proizvoda, ne uporabite takoj gumijastega odmaševalca odtokov, saj so ostanki gela še vedno v odtoku! Prazne plastenke ne uporabljajte ponovno.
Neto količina 1l
Kontakt:
ORBICO D.O.O., VEROVŠKOVA 72, 1000 LJUBLJANA
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.
3
68
(3,68 €/l)

Skrbno izbrani fileji tune, mlečni namaz, korenček, sušen paradižnik in naravne začimbe.

Preberi več
20% CENEJE
Namesto: € 3,99
3
19
(15,95 €/kg)

Vir beljakovin. Vir železa. Vir vitamina B12.

Preberi več
25% CENEJE
Namesto: € 4,69
3
49
(3,49 €/kg)

Bio ajdova kaša je vir mangana in vsebuje visoko vsebnost prehranskih vlaknin.Brez dodanih sladkorjev, vsebuje naravno prisotne sladkorje.Vir prehranske vlak...

Preberi več
25% CENEJE
Namesto: € 6,67
4
99
(4,99 €/kg)

Koščki govejega in svinjskega mesa s krompirjem v omaki.

Preberi več
25% CENEJE
Namesto: € 5,19
3
89
(38,90 €/kg)
30% CENEJE
Namesto: € 4,99
3
49
(7,51 €/l)
40% CENEJE
Namesto: € 10,68
6
39
(6,39 €/kg)

SIMPL KUHARIJE iz Žita - Začetki segajo v leto 1976, ko so Pekarne Ljubljana kot prve na slovenskih tleh začele s pripravo zamrznjene hrane. Lastne recepture po...

Preberi več
30% CENEJE
Namesto: € 6,39
4
45
(18,54 €/kg)
22% CENEJE
Namesto: € 13,99
10
89
(108,90 €/l)

Magea je krema iz naravnih sestavin s 40 % magnezijevega klorida in 4 različnimi eteričnimi olji: poprova meta, evkaliptus, zelenka in limonska trava. Ključna s...

Preberi več
FE04