Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662
Podrobnosti o izdelku
Tehnično ime izdelka
Gorčica
Opis
Gosta masa iz gorčičnih semen z dodatkom kisa, soli, vode in začimb, pakirana v stekleno embalažo.
Shranjevanje
Hraniti v suhem prostoru pri sobni temperaturi. Odprt izdelek hraniti v hladilniku in porabiti v 30. dneh.
Temperatura za hranjenje
sobna temperatura
Sestavine
voda, GORČIČNA SEMENA 18,00 %, alkoholni kis, jedilna sol, vinski kis, sladkor, začimbe, aroma, barvilo riboflamin.
Alergeni
GORČIČNO SEME.
Povprečna hranilna vrednost
na
- 100,00 g
- Energijska vrednost
- kcal
- 91,00
- kJ
- 379,00
- Maščobe
- 5,40 g
- od tega nasičene maščobe
- 0,30 g
- Ogljikovi hidrati
- 2,40 g
- od tega sladkorji
- 2,40 g
- Prehranske vlaknine
- 4,80 g
- Beljakovine
- 5,90 g
- Sol
- 2,30 g
Navodila za uporabo
Kot priloga k jedem, začimba, namaz.
Prehrambni tip artikla
uporaba izdelka brez termične priprave
Neto količina
360g
Kontakt:
SPAR Slovenija d.o.o., Letališka cesta 26, 1000 Ljubljana, Tel.: 080 82 44
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.